irenaka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Majeczko:loveu: Ty chyba miałaś dzisiaj dzwonić do mnie:mad:;) Jestem już po rozmowie z dr Orłem w sprawie Alberta. Opowiem, jak znajdziesz czas. A dla wszystkich najistotniejsza informacja : dr Orzeł też jest przeciwny operacji. Quote
majka50 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dziękuję Irenko:loveu: czyli już jesteśmy pewne decyzji dot.operacji.NIE Leyla nadal; czekam na to konto. Napisałam do mariamc. Jutro znowu dzwonię do dr Dobrowolskiego. Obawiam się znowu tej rozmowy.:shake: Quote
irenaka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 majka50 napisał(a): Obawiam się znowu tej rozmowy.:shake: Wypnij pierś i powalcz:evil_lol: A tak poważnie, teraz już nie masz się czym denerwować. Trzymam kciuki Majeczko:loveu:. Quote
madcat1981 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przesłałam swoją deklarację (w dwóch przelewach bo coś mi się pomyliło:oops:). Mam prośbo-pytanie;) Mniej więcej w tym samym czasie, gdy potrzebne było deklaracje dla Alberta, zadeklarowałam tez pomoc dla innego psa, DŻEREGO.Adres osoby, która na niego zbierała był z Sochaczewa. Wydaje mi się że znalazłam go gdzieś tutaj na wątku albo przesłała mi pw któraś z Was. Niestety nie mam już tych wiadomości:roll:No i co za pech, nie mogę go nigdzie znaleźć w wyszukiwarce, a bywam na tylu watkach, że przebrnięcie przez swoje własne posty zajęło by mi z miesiąc :diabloti: Ciekawa jestem co z tym DŻERYM, czy nie potrzebuje więcej pieniędzy i czy aby nie znalazł domu :kciuki:. Może któras z Was kojarzy?:modla: Edit: Znalazłam:D Jeśli Dżery będzie jeszcze potrzebował pomocy, to pozwolę sobie tutaj wkleić jego wątek:-( Quote
majka50 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Cioteczki W Imieniu Alberta dziękuję serdecznie. Lara odezwę się do Ciebie na pw. w sprawie tej bazy.Dziękuje Ci bardzo.:loveu: Quote
Lionees Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 madcat1981 napisał(a):Przesłałam swoją deklarację (w dwóch przelewach bo coś mi się pomyliło:oops:). Mam prośbo-pytanie;) Mniej więcej w tym samym czasie, gdy potrzebne było deklaracje dla Alberta, zadeklarowałam tez pomoc dla innego psa, DŻEREGO.Adres osoby, która na niego zbierała był z Sochaczewa. Wydaje mi się że znalazłam go gdzieś tutaj na wątku albo przesłała mi pw któraś z Was. Niestety nie mam już tych wiadomości:roll:No i co za pech, nie mogę go nigdzie znaleźć w wyszukiwarce, a bywam na tylu watkach, że przebrnięcie przez swoje własne posty zajęło by mi z miesiąc :diabloti: Ciekawa jestem co z tym DŻERYM, czy nie potrzebuje więcej pieniędzy i czy aby nie znalazł domu :kciuki:. Może któras z Was kojarzy?:modla: Edit: Znalazłam:D Jeśli Dżery będzie jeszcze potrzebował pomocy, to pozwolę sobie tutaj wkleić jego wątek:-( Dżeruś ma iść do mnie na dt,ale jakoś są problemy z jego przetransportowaniem,ale chyba juz jutro powinien do mnie dotrzeć,bo czekam na niego dość długo:roll:.Pieniążki są zbierane na konto fundacji. Dziewczynki myslę,że jak wróci Iza,to ją poprosimy o allegro cegiełkowe.Ona chyba wraca na dniach,także musimy wytrzymać,bo i tak na razie nie ma nikogo kto by zrobił to allegro na JUŻ Quote
madcat1981 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Renata5 napisał(a):Dżeruś ma iść do mnie na dt,ale jakoś są problemy z jego przetransportowaniem,ale chyba juz jutro powinien do mnie dotrzeć,bo czekam na niego dość długo:roll:.Pieniążki są zbierane na konto fundacji. Wrzuciłam tam swój przelew i w końcu zapisałam wątek:oops: dzięki :) Quote
majka50 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kochane cioteczki na stronie 2 post.12 dokonałam dokładnego rozliczenia wpłat i wydatków na Alberta. Gdyby coś się nie zgadzało to proszę krzyczeć.:loveu: Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Cioteczki, ja zgodnie z obietnicą dziś powysyłam maile do ludzi dobrej woli, trzymajcie kciuki żeby spotkało się to z odzewem ;) Quote
majka50 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jestem po rozmowie z panem dr Dobrowolskim. Albert czuje sie troszkę lepiej. Nadal ma momenty,że tylnie nogi odmawiają mu posłuszeństwa ale zaraz się zbiera i idzie dalej. Wiemy od samego początku,że cudu nie będzie .Odstawiamy Scanodyl. Zostajemy przy odżywkach, witaminach i kwasach Omega3.Potem wprowadzimy Gelacan Fast. Quote
majka50 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Lara dziekuję Ci bardzo:loveu: Monika zadzwoń do mnie.To ważne.Dotyczy Ernesta.:lol: Quote
Inez de Villaro Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 majeczko...mam urwanie głowy...przepraszam zaponiała napisac że lek będzie już dziś lub wczoraj do ciebie wysłany.. benia prosiła zebyś się nie niepokoiła Quote
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Maile wysłane, więc trzymajcie kciuki żeby jak najwięcej osób zainteresowało się losem Alberta ;) Quote
majka50 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Wczoraj otrzymałam Gelacan Fast.Więc jak pojadę w czerwcu do ,,mojego ,,chłopaka to otrzyma nowe lekarstwo.:loveu: Inezko wszystko jest dobrze.Nie martw się. Laro jeszcze raz bardzo Ci dziękuję.:lol: Obyś miała rację. Quote
majka50 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Psinko kochana jak to pusto i smutno u Ciebie.:shake: Cioteczki się pochowały.No cóż głowa do góry ja o Tobie zawsze pamiętam:loveu: Inezko jest BONHAREN:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 jak to pusto:mad::mad: liste obecności podpisuje, a za tydzien na zywo pomiziam Albercika:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: niech żałuje każdy kto nie przyjedzie:evil_lol: Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 majka50 napisał(a):Psinko kochana jak to pusto i smutno u Ciebie.:shake: No cóż głowa do góry ja o Tobie zawsze pamiętam:loveu: Ja też tu jestem ;) Ciotki inne, powyłazić z krzaków, gdzie tam siedzicie? :evil_lol: Quote
majka50 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No to odliczamy dni do wizyty:loveu: Albert nawet nie wiesz,że czeka Cię najazd zwariowanych cioteczek:diabloti:Mam nadzieję,że jakoś przetrwasz ten najazd bez uszczerbku na psychice. Quote
Isadora7 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Alberciku... kolejny psiak skrzywdzony przez los :( Quote
majka50 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dziękujemy cioteczce Izadorze za wizytę,a cioteczce Agacie za kaskę:loveu: Quote
__Lara Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 majko, a Czy jakieś pieniążki wpłynęły już na Alberta? wiem, że jedna osoba już wpłaciła 50,00zł ;) Quote
Recommended Posts