Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majka50']Ja i synuś też dziękujemy i bardzo się cieszymy:sweetCyb:Nie wiem czy mnie wypada aż tak podskakiwać ale co się nie zrobi dla synusia.:loveu:
No a co do wymiziania Ciebie to wrócimy do tematu niebawem
.:diabloti:
Czekam ...:sg168:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jak to nie dostrzegłam.Dostrzegłam:crazyeye:i odpisałam,że wrócimy niebawem do tematu Twojego wymiziania i wygłaskania.Muszę tylko zabrać sobie do pomocy Lu-Gosiaka.:evil_lol: bo nie wiem czy sama sprostam wyzwaniu.:diabloti: A może jeszcze jakaś cioteczka dołączy i wtedy zrobimy zbiorowe mizianie i głaskanie.

Posted

majka50 napisał(a):
No jak to nie dostrzegłam.Dostrzegłam:crazyeye:i odpisałam,że wrócimy niebawem do tematu Twojego wymiziania i wygłaskania.Muszę tylko zabrać sobie do pomocy Lu-Gosiaka.:evil_lol: bo nie wiem czy sama sprostam wyzwaniu.:diabloti: A może jeszcze jakaś cioteczka dołączy i wtedy zrobimy zbiorowe mizianie i głaskanie.

Majeczko, cóż to za perwersja:crazyeye::razz::loveu:

Posted

Ale Albert jest szczęśliwy !! Kurka , nigdy go takiego nie widziałam :loveu::loveu::loveu:
Ma szczęście chłopak. No i kochane cioteczki w okół siebie :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='majka50']No jak to nie dostrzegłam.Dostrzegłam:crazyeye:i odpisałam,że wrócimy niebawem do tematu Twojego wymiziania i wygłaskania.Muszę tylko zabrać sobie do pomocy Lu-Gosiaka.:evil_lol: bo nie wiem czy sama sprostam wyzwaniu.:diabloti: A może jeszcze jakaś cioteczka dołączy i wtedy zrobimy zbiorowe mizianie i głaskanie.

:crazyeye:a ja to niby sprostam??? :evil_lol::evil_lol:
ja tylko psy miziam:diabloti:

Majeczko bazarek bedzie koło piatku;)

Posted

Izuniu śliczne:loveu:
Podaj mi jeszcze raz kwotę wyróżnienia i konto do wysłania pieniążków na pw
Mamy kupioną już pierwszą cegiełkę,na dobry początek:multi:

Posted

Renata5 napisał(a):
Śledzisz mnie:diabloti:

YES YES YES :ylsuper::ylsuper::ylsuper: w końcu żem członek Dogorry :siara::siara: poczuj na plecach oddech mafii :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']YES YES YES :ylsuper::ylsuper::ylsuper: w końcu żem członek Dogorry :siara::siara: poczuj na plecach oddech mafii :diabloti::diabloti:
Teraz dziewczyny nie będą spały po nocach myśląc co to za mafia ta Dogorra:evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Izuniu śliczne:loveu:
Podaj mi jeszcze raz kwotę wyróżnienia i konto do wysłania pieniążków na pw
Mamy kupioną już pierwszą cegiełkę,na dobry początek:multi:
Już wysyłam pw

Posted

Renata5 napisał(a):
Teraz dziewczyny nie będą spały po nocach myśląc co to za mafia ta Dogorra:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mafia rozciąąąga wszędzie swoje packi, bądźcie ostrożne :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Gotowe: <KLIK>

Kontakt wzięłam na siebie

Iza życie zatacza takie kręgi o któych sami nie wiemy. Rok temu weszłam na Dogo dzięki Twojej aukcji charytatywnej na allegro. Dzisiaj wystawiasz aukcję z moim tekstem. To jest poprostu niesamowite :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
Iza życie zatacza takie kręgi o któych sami nie wiemy. Rok temu weszłam na Dogo dzięki Twojej aukcji charytatywnej na allegro. Dzisiaj wystawiasz aukcję z moim tekstem. To jest poprostu niesamowite :loveu:
Miło mi to czytać i cieszę się bardzo, że są jeszcze na tym świecie ludzie o wielkim sercu!

Posted

Laro dziękuję Tobie i proszę podziękuj tej osobie:loveu:. To bardzo dużo pieniędzy.:p
Rozliczenie aktualne jest na 2 stronie. Jeszcze trochę brakuje ale damy radę;)

Posted

majka50 napisał(a):
Laro dziękuję Tobie i proszę podziękuj tej osobie:loveu:. To bardzo dużo pieniędzy.:p
Rozliczenie aktualne jest na 2 stronie. Jeszcze trochę brakuje ale damy radę;)

Ja już bardzo dziękowałam :loveu:

Posted

Leyla napisał(a):
Całusek dla Albercika w jego wielki mokry nochal:bye:

dołączam do całusków:lol:

Majka właśnie przerabiam temat niedowładu tylnych łap przy zwyrodnieniu kręgosłupa u swojego ONka:-( wiem, że kupiłaś Albercikowi super preparat na stawy; mój jest na Royalu wet. na stawy + Arthroflex i takie tam ale najistotniejszy jest podobno stosunek wapń - potas (czego nie zapewniają ani specjalist. karmy ani preparaty) i dodatkowo mam podawać preparaty z dobrze przyswajalnym wapniem (np. tani ale na receptę ossopan)