Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='majka50']Ja i synuś też dziękujemy i bardzo się cieszymy:sweetCyb:Nie wiem czy mnie wypada aż tak podskakiwać ale co się nie zrobi dla synusia.:loveu: No a co do wymiziania Ciebie to wrócimy do tematu niebawem.:diabloti: Czekam ...:sg168: Quote
majka50 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No jak to nie dostrzegłam.Dostrzegłam:crazyeye:i odpisałam,że wrócimy niebawem do tematu Twojego wymiziania i wygłaskania.Muszę tylko zabrać sobie do pomocy Lu-Gosiaka.:evil_lol: bo nie wiem czy sama sprostam wyzwaniu.:diabloti: A może jeszcze jakaś cioteczka dołączy i wtedy zrobimy zbiorowe mizianie i głaskanie. Quote
Leyla Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 majka50 napisał(a):No jak to nie dostrzegłam.Dostrzegłam:crazyeye:i odpisałam,że wrócimy niebawem do tematu Twojego wymiziania i wygłaskania.Muszę tylko zabrać sobie do pomocy Lu-Gosiaka.:evil_lol: bo nie wiem czy sama sprostam wyzwaniu.:diabloti: A może jeszcze jakaś cioteczka dołączy i wtedy zrobimy zbiorowe mizianie i głaskanie. Majeczko, cóż to za perwersja:crazyeye::razz::loveu: Quote
gazzy Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ale Albert jest szczęśliwy !! Kurka , nigdy go takiego nie widziałam :loveu::loveu::loveu: Ma szczęście chłopak. No i kochane cioteczki w okół siebie :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='majka50']No jak to nie dostrzegłam.Dostrzegłam:crazyeye:i odpisałam,że wrócimy niebawem do tematu Twojego wymiziania i wygłaskania.Muszę tylko zabrać sobie do pomocy Lu-Gosiaka.:evil_lol: bo nie wiem czy sama sprostam wyzwaniu.:diabloti: A może jeszcze jakaś cioteczka dołączy i wtedy zrobimy zbiorowe mizianie i głaskanie. :crazyeye:a ja to niby sprostam??? :evil_lol::evil_lol: ja tylko psy miziam:diabloti: Majeczko bazarek bedzie koło piatku;) Quote
Izabela124. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Prosze mi podać w jakim mieście i woj. znajduje się Albert i jakiś kontakt Quote
Lionees Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Izuniu śliczne:loveu: Podaj mi jeszcze raz kwotę wyróżnienia i konto do wysłania pieniążków na pw Mamy kupioną już pierwszą cegiełkę,na dobry początek:multi: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Lu_Gosiak'] [SIZE="3"]Albercik chyba poznał swojego wybawcę ( bardziej wybawczynię) skoro sie tak mizdrzy :loveu: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Renata5 napisał(a):Śledzisz mnie:diabloti: YES YES YES :ylsuper::ylsuper::ylsuper: w końcu żem członek Dogorry :siara::siara: poczuj na plecach oddech mafii :diabloti::diabloti: Quote
Lionees Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='marysia55']YES YES YES :ylsuper::ylsuper::ylsuper: w końcu żem członek Dogorry :siara::siara: poczuj na plecach oddech mafii :diabloti::diabloti: Teraz dziewczyny nie będą spały po nocach myśląc co to za mafia ta Dogorra:evil_lol: Quote
gazzy Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 A może spróbować jeszcze poszukać jakiegoś wirtualnego opiekuna ?? Quote
Izabela124. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Renata5 napisał(a):Izuniu śliczne:loveu: Podaj mi jeszcze raz kwotę wyróżnienia i konto do wysłania pieniążków na pw Mamy kupioną już pierwszą cegiełkę,na dobry początek:multi:Już wysyłam pw Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Renata5 napisał(a):Teraz dziewczyny nie będą spały po nocach myśląc co to za mafia ta Dogorra:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mafia rozciąąąga wszędzie swoje packi, bądźcie ostrożne :evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Izabela124.']Gotowe: <KLIK> Kontakt wzięłam na siebie Iza życie zatacza takie kręgi o któych sami nie wiemy. Rok temu weszłam na Dogo dzięki Twojej aukcji charytatywnej na allegro. Dzisiaj wystawiasz aukcję z moim tekstem. To jest poprostu niesamowite :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 marysia55 napisał(a):Iza życie zatacza takie kręgi o któych sami nie wiemy. Rok temu weszłam na Dogo dzięki Twojej aukcji charytatywnej na allegro. Dzisiaj wystawiasz aukcję z moim tekstem. To jest poprostu niesamowite :loveu:Miło mi to czytać i cieszę się bardzo, że są jeszcze na tym świecie ludzie o wielkim sercu! Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 bazarek dla Albercika:loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-ciuszkowy-na-schowowanego-alberta-do-22-06-godz-23-a-139789/ Quote
majka50 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Iza dziekuję Ci jeszcze raz za allegro cegiełkowe.A Tobie Gosiaku za bazarek.:loveu: Reniu dzięki za wyróżnienie:multi: Quote
__Lara Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jedna osoba wczoraj do mnie napisała, że prześle na Alberta 100,00zł :loveu: dziękujemy :loveu: Quote
majka50 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Laro dziękuję Tobie i proszę podziękuj tej osobie:loveu:. To bardzo dużo pieniędzy.:p Rozliczenie aktualne jest na 2 stronie. Jeszcze trochę brakuje ale damy radę;) Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 majka50 napisał(a):Laro dziękuję Tobie i proszę podziękuj tej osobie:loveu:. To bardzo dużo pieniędzy.:p Rozliczenie aktualne jest na 2 stronie. Jeszcze trochę brakuje ale damy radę;) Ja już bardzo dziękowałam :loveu: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Całusek dla Albercika w jego wielki mokry nochal:bye: Quote
anett Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Leyla napisał(a):Całusek dla Albercika w jego wielki mokry nochal:bye: dołączam do całusków:lol: Majka właśnie przerabiam temat niedowładu tylnych łap przy zwyrodnieniu kręgosłupa u swojego ONka:-( wiem, że kupiłaś Albercikowi super preparat na stawy; mój jest na Royalu wet. na stawy + Arthroflex i takie tam ale najistotniejszy jest podobno stosunek wapń - potas (czego nie zapewniają ani specjalist. karmy ani preparaty) i dodatkowo mam podawać preparaty z dobrze przyswajalnym wapniem (np. tani ale na receptę ossopan) Quote
Recommended Posts