Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy tam dziś razem i na własne oczy widziałam ,że Albert zaczął chodzić:crazyeye: noo może trochę jak paralita ale radzi sobie już dobrze. Byłam przy tym jak Krzyś go przywiózł i trzymał jego zadek na pasku. Dzieki Majeczce i cioteczkom znowu cieszy się życiem:loveu: Leżał obok doktora i wygrzewał gnatki na słońcu...piekny widok:p

Posted

Leyla napisał(a):
:oops::oops::oops: Lu Gosiak...łomot masz:evil_lol::mad::evil_lol: Jakie"prawie że.."???

jaki łomot za co????:crazyeye::evil_lol::evil_lol: za laske???:diabloti:

Posted

tę laskę to znam prawie że osobiście:lol:Albert ma dobry gust:evil_lol:

Masz rację, bo na bierząco sie widujemy:loveu::loveu:;)

Ale Ty też masz łomot Marysiu:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Leyla']tę laskę to znam prawie że osobiście:lol:Albert ma dobry gust:evil_lol:
Masz rację, bo na bierząco sie widujemy:loveu::loveu:;)
Ale Ty też masz łomot Marysiu:mad::evil_lol:

naskoczyłaś na Lu-Gosię bo pewnie czytasz te posty w ciemnych okularach :roflt::roflt: i nie zauważyłaś, że to mój post :diabloti:
a ja to niby dlaczego mam łomot zebrać :shake: to niby Albert nie ma dobrego gustu :diabloti::diabloti: mnie się wydaje, że jednak ma :p Obie lasencje zresztą to " miód.... malina...orzeszki":eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Leyla']no tak pomyliło mi się ale jak tak piszecie to się zamykam w sobie:oops:

AHA AHA AHA ... już w to wierzymy :evil_lol::evil_lol:
mam pytanie: czy widział ktoś zamkniętą w sobie Leylę :roll::roll::roll:
proszę tylko o szczere odpowiedzi :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']

AHA AHA AHA ... już w to wierzymy :evil_lol::evil_lol:

mam pytanie: czy widział ktoś zamkniętą w sobie Leylę :roll::roll::roll:

proszę tylko o szczere odpowiedzi :evil_lol::evil_lol:

Ja Jej w ogóle nie widziałam a co dopiero zamkniętą w sobie. Czekam z [FONT=Verdana]niecierpliwością [/FONT]kiedy przyjedzie do Kraka i mi okna umyje ( zgodnie z naszą ostatnią rozmową):evil_lol: Mój TZ już przygotowany na to, że do tego czasu [FONT=Verdana]zarastamy[/FONT] brudem:evil_lol:
A czy zwróciłyście uwagę, że Majka50 była u fryzjera?
Mam nadzieję, że Albert jak przystało na prawdziwego faceta ten fakt docenił:cool3:.
Zdjęcia cudne, jakbyś Majka:loveu: się kiedyś zastanawiała po co Ci te wszystkie kłopoty były, to właśnie dla takich chwil szczęśliwości, kiedy ten pysio jest szczęśliwy.

Posted

majka50 napisał(a):
No kurde zaraz się wścieknę Pisałam pół godziny sprawozdanie z wizyty i mi zezarło:angryy: a wcześniej nie mogłam się zalogować.:cool3:

Kochamy naszą dogomanię,prawda?:cool3:
Tyle nam wrażeń dostarcza:angryy:

Posted

Reniu kochana bardzo Cię proszę porozmawiaj z Izą o allegro cegiełkowym dla Alberta.Będę Ci bardzo , bardzo wdzięczna.
Skora Isadora7 nie odpisała to znaczy,że nie ma czasu zrobić.
Zapłaciłam ostatnią fakturę i jesteśmy prawie na czysto. Wszystko jest na stronie 2.Trzeba zbierać nowe pieniążki.:lol:na czerwiec.Ale jakoś to będzie.Jak zobaczyłam Alberta to jakoś tak cieplej zrobiło mi się na sercu. I stwierdziłam,że warto było walczyć.Jak go głaskałam a on mruczał zadowolony to było to:loveu:Chociaż z przykrością muszę stwierdzić fakt iż woli pana doktora:diabloti:

Posted

[quote name='majka50']Reniu kochana bardzo Cię proszę porozmawiaj z Izą o allegro cegiełkowym dla Alberta.Będę Ci bardzo , bardzo wdzięczna.

Hmmm...jak bardzo?:cool3::diabloti:
Wiem...bardzo,bardzo:evil_lol:

Posted

majka50 napisał(a):
Reniu kochana bardzo Cię proszę porozmawiaj z Izą o allegro cegiełkowym dla Alberta.Będę Ci bardzo , bardzo wdzięczna.
Skora Isadora7 nie odpisała to znaczy,że nie ma czasu zrobić.
Zapłaciłam ostatnią fakturę i jesteśmy prawie na czysto. Wszystko jest na stronie 2.Trzeba zbierać nowe pieniążki.:lol:na czerwiec.Ale jakoś to będzie.Jak zobaczyłam Alberta to jakoś tak cieplej zrobiło mi się na sercu. I stwierdziłam,że warto było walczyć.Jak go głaskałam a on mruczał zadowolony to było to:loveu:Chociaż z przykrością muszę stwierdzić fakt iż woli pana doktora:diabloti:

To zbieramy dalej ;)

Posted

majka50 napisał(a):
No wiesz mogę Cię wymiziać i wygłaskać:diabloti:Co wolisz:evil_lol:

A mogę oba na raz?:diabloti::cool3:
Iza zrobi dzisiaj allegro:loveu:
Izuś-dziękujemy:Rose:

Posted

Ja i synuś też dziękujemy i bardzo się cieszymy:sweetCyb:Nie wiem czy mnie wypada aż tak podskakiwać ale co się nie zrobi dla synusia.:loveu:
No a co do wymiziania Ciebie to wrócimy do tematu niebawem.:diabloti:

Posted

[quote name='Renata5']A mogę oba na raz?:diabloti::cool3:
Iza zrobi dzisiaj allegro:loveu:
Izuś-dziękujemy:Rose:
Izie to podziękowałaś,a mojego pytania Majeczko to nie dostrzegłaś?:mad::cool3: