sonikowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Jakie dobre wieści! Musi tam być szczęsliwy :multi: Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Niezły z Niego żebrak:) Albercik dostał dzisiaj niezła dawkę głasków i czułości i to od jakich lasek:cool3:, ale był chłopak zadowolony Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Byłyśmy tam dziś razem i na własne oczy widziałam ,że Albert zaczął chodzić:crazyeye: noo może trochę jak paralita ale radzi sobie już dobrze. Byłam przy tym jak Krzyś go przywiózł i trzymał jego zadek na pasku. Dzieki Majeczce i cioteczkom znowu cieszy się życiem:loveu: Leżał obok doktora i wygrzewał gnatki na słońcu...piekny widok:p Quote
marysia55 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Lu_Gosiak'] tę laskę to znam prawie że osobiście:lol:Albert ma dobry gust:evil_lol: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :oops::oops::oops: Lu Gosiak...łomot masz:evil_lol::mad::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):jaki łomot za co????:crazyeye::evil_lol::evil_lol: za laske???:diabloti: Tak:mad::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Leyla napisał(a)::oops::oops::oops: Lu Gosiak...łomot masz:evil_lol::mad::evil_lol: Jakie"prawie że.."??? jaki łomot za co????:crazyeye::evil_lol::evil_lol: za laske???:diabloti: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 tę laskę to znam prawie że osobiście:lol:Albert ma dobry gust:evil_lol: Masz rację, bo na bierząco sie widujemy:loveu::loveu:;) Ale Ty też masz łomot Marysiu:mad::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Leyla']tę laskę to znam prawie że osobiście:lol:Albert ma dobry gust:evil_lol: Masz rację, bo na bierząco sie widujemy:loveu::loveu:;) Ale Ty też masz łomot Marysiu:mad::evil_lol: naskoczyłaś na Lu-Gosię bo pewnie czytasz te posty w ciemnych okularach :roflt::roflt: i nie zauważyłaś, że to mój post :diabloti: a ja to niby dlaczego mam łomot zebrać :shake: to niby Albert nie ma dobrego gustu :diabloti::diabloti: mnie się wydaje, że jednak ma :p Obie lasencje zresztą to " miód.... malina...orzeszki":eviltong::eviltong: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 no tak pomyliło mi się ale jak tak piszecie to się zamykam w sobie:oops: Quote
marysia55 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Leyla']no tak pomyliło mi się ale jak tak piszecie to się zamykam w sobie:oops: AHA AHA AHA ... już w to wierzymy :evil_lol::evil_lol: mam pytanie: czy widział ktoś zamkniętą w sobie Leylę :roll::roll::roll: proszę tylko o szczere odpowiedzi :evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='marysia55']AHA AHA AHA ... już w to wierzymy :evil_lol::evil_lol: mam pytanie: czy widział ktoś zamkniętą w sobie Leylę :roll::roll::roll: proszę tylko o szczere odpowiedzi :evil_lol::evil_lol: Ja Jej w ogóle nie widziałam a co dopiero zamkniętą w sobie. Czekam z [FONT=Verdana]niecierpliwością [/FONT]kiedy przyjedzie do Kraka i mi okna umyje ( zgodnie z naszą ostatnią rozmową):evil_lol: Mój TZ już przygotowany na to, że do tego czasu [FONT=Verdana]zarastamy[/FONT] brudem:evil_lol: A czy zwróciłyście uwagę, że Majka50 była u fryzjera? Mam nadzieję, że Albert jak przystało na prawdziwego faceta ten fakt docenił:cool3:. Zdjęcia cudne, jakbyś Majka:loveu: się kiedyś zastanawiała po co Ci te wszystkie kłopoty były, to właśnie dla takich chwil szczęśliwości, kiedy ten pysio jest szczęśliwy. Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 majka50 napisał(a):No kurde zaraz się wścieknę Pisałam pół godziny sprawozdanie z wizyty i mi zezarło:angryy: a wcześniej nie mogłam się zalogować.:cool3: Kochamy naszą dogomanię,prawda?:cool3: Tyle nam wrażeń dostarcza:angryy: Quote
majka50 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No kurde zaraz się wścieknę Pisałam pół godziny sprawozdanie z wizyty i mi zezarło:angryy: a wcześniej nie mogłam się zalogować.:cool3: Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Zaraz pisze do Izy i zaproszę ją na wątek.Zapłacę za wyróznione allegro;) Quote
majka50 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Reniu kochana bardzo Cię proszę porozmawiaj z Izą o allegro cegiełkowym dla Alberta.Będę Ci bardzo , bardzo wdzięczna. Skora Isadora7 nie odpisała to znaczy,że nie ma czasu zrobić. Zapłaciłam ostatnią fakturę i jesteśmy prawie na czysto. Wszystko jest na stronie 2.Trzeba zbierać nowe pieniążki.:lol:na czerwiec.Ale jakoś to będzie.Jak zobaczyłam Alberta to jakoś tak cieplej zrobiło mi się na sercu. I stwierdziłam,że warto było walczyć.Jak go głaskałam a on mruczał zadowolony to było to:loveu:Chociaż z przykrością muszę stwierdzić fakt iż woli pana doktora:diabloti: Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='majka50']Reniu kochana bardzo Cię proszę porozmawiaj z Izą o allegro cegiełkowym dla Alberta.Będę Ci bardzo , bardzo wdzięczna. Hmmm...jak bardzo?:cool3::diabloti: Wiem...bardzo,bardzo:evil_lol: Quote
majka50 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No wiesz mogę Cię wymiziać i wygłaskać:diabloti:Co wolisz:evil_lol: Quote
__Lara Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 majka50 napisał(a):Reniu kochana bardzo Cię proszę porozmawiaj z Izą o allegro cegiełkowym dla Alberta.Będę Ci bardzo , bardzo wdzięczna. Skora Isadora7 nie odpisała to znaczy,że nie ma czasu zrobić. Zapłaciłam ostatnią fakturę i jesteśmy prawie na czysto. Wszystko jest na stronie 2.Trzeba zbierać nowe pieniążki.:lol:na czerwiec.Ale jakoś to będzie.Jak zobaczyłam Alberta to jakoś tak cieplej zrobiło mi się na sercu. I stwierdziłam,że warto było walczyć.Jak go głaskałam a on mruczał zadowolony to było to:loveu:Chociaż z przykrością muszę stwierdzić fakt iż woli pana doktora:diabloti: To zbieramy dalej ;) Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 majka50 napisał(a):No wiesz mogę Cię wymiziać i wygłaskać:diabloti:Co wolisz:evil_lol: A mogę oba na raz?:diabloti::cool3: Iza zrobi dzisiaj allegro:loveu: Izuś-dziękujemy:Rose: Quote
majka50 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ja i synuś też dziękujemy i bardzo się cieszymy:sweetCyb:Nie wiem czy mnie wypada aż tak podskakiwać ale co się nie zrobi dla synusia.:loveu: No a co do wymiziania Ciebie to wrócimy do tematu niebawem.:diabloti: Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Renata5']A mogę oba na raz?:diabloti::cool3: Iza zrobi dzisiaj allegro:loveu: Izuś-dziękujemy:Rose: Izie to podziękowałaś,a mojego pytania Majeczko to nie dostrzegłaś?:mad::cool3: Quote
Recommended Posts