Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taks napisał(a):

A życie nauczyło mnie, że niemal zasadą jest iż najwięcej do powiedzenia o skandalicznosci celu jakis zbiórek mają ludzie z zasady w żadnych zbiórkach nie uczestniczący - to taki mechanizm samooczyszczający sumienie: to nie ja jestem egoistą to cel jest niegodny;)

kurczę...zawsze to wiedziałam, a nie umiałam określić słowami:cool3: nauczę się tego na pamięć:p ja zawsze się dre w niebogłosy i nie umiem opanować emocji. Czas najwyższy sie nauczyć dyplomacji:loveu::evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taks napisał(a):
najlepiej nic - i spuść wodę bo szkoda nerwów.
Mówię to i z własnego doświadczenia - mam w tej chwili 3 psiaki i nie raz nie dwa musiałam wysłuchać uwagi zupełnie obcych mijanych ludzi ,że to skandal skoro np. dzieci w Afryce głodują. Kiedyś jeszcze pytałam czy w takim razie ta osoba nie "marnująca " srodków na psy pomaga afrykańskim dzieciom ale teraz juz po prostu puszczam takie uwagi mimo uszu...
A życie nauczyło mnie, że niemal zasadą jest iż najwięcej do powiedzenia o skandalicznosci celu jakis zbiórek mają ludzie z zasady w żadnych zbiórkach nie uczestniczący - to taki mechanizm samooczyszczający sumienie: to nie ja jestem egoistą to cel jest niegodny;)

Święte słowa. Można też powiedzieć, że każdy jest powołany do czegoś innego: jedni do pomagania dzieciom, inni do pomagania zwierzętom, a Pani/Pan do czego?

Posted

Renata5 napisał(a):
Albo można napisać...wal się...:diabloti:

:megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:to nieraz bardziej trafia i jest w moim stylu:evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Święte słowa. Można też powiedzieć, że każdy jest powołany do czegoś innego: jedni do pomagania dzieciom, inni do pomagania zwierzętom, a Pani/Pan do czego?

Albo można napisać...wal się...:diabloti:

Posted

[quote name='Leyla']:megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:to nieraz bardziej trafia i jest w moim stylu:evil_lol:
W moim też:cool3:
Krótko i na temat :cooldevi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hahahahha chyba skorzystam z rady :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jeszcze się baba poskarży i Ci konto zawieszą:roll:..lepiej olej babsko;)

Posted

Renata5 napisał(a):
Jeszcze się baba poskarży i Ci konto zawieszą:roll:..lepiej olej babsko;)
No fakt. Bo jak bym zaczęła znią dyskutować to raczej miła bym nie był, więc lepiej nie ryzykujmy :lol:

Posted

Iza jest takie powiedzenie " nie dyskutuj z idiotą bo szybko sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" , wiec tylko sobie pomyśl " rozpędź się babo , a ściana cię znajdzie" :diabloti:

Posted

a powiem Wam o swojej mamusi, która jechała autobusem i w nim jechał pies bez kagańca z dwoma nastoletnimi dziewczynkami... Babsska zaczęły się awanturować,że pies bez kagańca blablabla, a moja malutka mamusia otworzyła swoją buziunie i powiedziała co myśli o takich babsztylach. Pokazała na dziewczynki i powiedziała,że to cudny obrazek,że tak ładnie sie nim opiekują...a jak wejdzie do autobusu jakiś obszczymur to nic nie powiedzą bo sie będą bały..a przecież obszczymur śmierdz i bluźni...Cały autobus o dziwo był po stronie psa:crazyeye: Moja mama była nauczycielką a tak powiedziała im:eek2:że nie jak moja mama:evil_lol:

Posted

Kurcze Iza ja też mam niewyparzoną gębę. I powiedziałabym tak jak radzi Renia czyli wal się.:angryy: Ale Tobie nie radzę bo i.....a może narobić Ci problemów.

Posted

Marysiu, nie mogę się do Ciebie dodzwonić

Zmiana, nie będziemy mieć zgody PIW na wczesniejsze otwarcie.
Problem techniczny z lek. wet.

A to jest obiekt wpisany na kontrole unijne i wszystko musi być dograne do końca.

Najwcześniej 01. 07.- 02. 07. albo juz po otwarciu.

Posted

Kurcze ale to dogo chodzi.:angryy: Dziewczyny czy Wy też macie problemy z zalogowaniem się???????? Czasami cały dzień nie mam dostępu do dogo:angryy:
Lara pisałam do Ciebie na pw. Czy wiadomość dotarła. ??Nic nie piszesz.
Dzwoniłam do dr Dobrowolskiego.Ale rozmawiałam tylko z jego córką bo sam pan dr wyjechał na wczasy. Nie będzie go dwa tygodnie.
U Alberta wszystko dobrze.

Posted

Cioteczki nie będę dziękować. To ponoć przynosi pecha. A ja chyba troszeczkę przesądna jestem:cool3: Ale dziękuje za to ,że wpadłyście na wątek Alberta.:loveu: Stara gwardia się trzyma:diabloti: