gazzy Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Nie możemy się smucić... Jestem pewna , że Albert nie chciał by tego :) Jest u góry. Ma kolegów, koleżanki - jest mu dobrze. Może nawet spotkał przyjaciół ze schroniska ? Kto wie ? Quote
marysia55 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 katik napisał(a):Na pewno teraz jest szczęśliwy. ['] na pewno. Zawsze gorzej jest tym co zostają i nie mogą zapomnieć :( Quote
coronaaj Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 marysia55 napisał(a):na pewno. Zawsze gorzej jest tym co zostają i nie mogą zapomnieć :( Oj masz racje...nie mozna zapomniec!!!! Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 I nie zapominamy...:(:(... DLA Ciebie ALberciku światełko pamięci.... Wierzę, ze juz jestes szczęsliwy na zawsze...:(:( Quote
Inez de Villaro Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pamiętamy te wszystko lepsze i gorsze Twoje dni ....:( Quote
mariamc Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Albercie, zawsze będę o Tobie pamięć. Dziewczyny postawiły znicze............ Quote
coronaaj Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 mariamc napisał(a):Albercie, zawsze będę o Tobie pamięć. Dziewczyny postawiły znicze............ Zapalamy i pamietamy kochany Alberciku!!!! Quote
gazzy Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Przepraszam , że na wątku Alberta... Był dla nas bardzo ważny, kochaliśmy go... Ja poznałam i pokochałam go w schronisku... Tak samo pokochałam Ząbalka... Psiak podobny do Alberta. Tak samo kochany i opuszczony. Tak samo jak Alberta go pokochałam. Zaczęłam zabierać na spacery. Ząbalek jest wielkości owczarka - tak jak Albert. Jest chudy, ciągnie za sobą łapy - tak jak Albert... Boje się aby nie był chory na to co on... Proszę zajrzyjcie na wątek i pomóżcie... http://www.dogomania.pl/threads/196776-Z%C4%85balek-potrzebuje-pomocy...-Sam-nie-da-sobie-rady.?p=15772720#post15772720 Quote
Recommended Posts