majka50 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dziewczyny czy któraś z Was zna Larę. Chciałam ją poprosić o alegro cegiełkowe ale jej nie znam i nie wiem czy będzie chciała rozmawiać ze mną?????? A pieniądze są i będą potrzebne. 500g odżywki przeciwbólowej i przeciwzapalnej Gelacan Fast kosztuje 180 złotych + koszt przesyłki 16 złotych.Do tego Bonharen w zastrzykach.Albert musi otrzymać 2 ampułki to jest koszt 320 złotych. A na tym nie koniec.Pasowałoby kupić mu dobrą specjalistyczna karmę. Quote
majka50 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Albert nie ma syndromu końskiego ogona.Ma zrobione prześwietlenie które wykazało,że ma starte kości w stawach biodrowych. Jeszcze dzisiaj lekarz będzie konsultowal to z lekarzem chirurgiem. I zdecydują czy go operować. Wet powiedział,że jak go zoperują to Albert bedzie jeszcze śmigał.:loveu: Quote
irenaka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='majka50']Dziewczyny czy któraś z Was zna Larę. Chciałam ją poprosić o alegro cegiełkowe ale jej nie znam i nie wiem czy będzie chciała rozmawiać ze mną?????? A pieniądze są i będą potrzebne. 500g odżywki przeciwbólowej i przeciwzapalnej Gelacan Fast kosztuje 180 złotych + koszt przesyłki 16 złotych.Do tego Bonharen w zastrzykach.Albert musi otrzymać 2 ampułki to jest koszt 320 złotych. A na tym nie koniec.Pasowałoby kupić mu dobrą specjalistyczna karmę. Majeczko:loveu: -Lara to Anioł:loveu:. Pisz do dziewczyny na 100% nie odmówi pomocy. A z tymi zakupami bym się wstrzymała do czasu pełnej diagnostyki. Teraz kupisz a później wyrzucisz. Trzeba poczekać na wyniki, posłuchać opinii wetów u których jest Albert i to skonsultować. Dopiero później wprowadzać leczenie, odżywki i dietę. Przepraszam, że się wtryniam:oops: ze swoimi wywodami. I trzymaj się Ewci:loveu: po diagnostyce. Quote
irenaka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='majka50']Albert nie ma syndromu końskiego ogona.Ma zrobione prześwietlenie które wykazało,że ma starte kości w stawach biodrowych. Jeszcze dzisiaj lekarz będzie konsultowal to z lekarzem chirurgiem. I zdecydują czy go operować. Wet powiedział,że jak go zoperują to Albert bedzie jeszcze śmigał.:loveu: Ja właśnie post wymodziłam a okazuje się, że Ty już działasz:evil_lol:. Weź od wetów wszystkie wyniki ze zdjęciami na mail. Nie spiesz się z tą operacją. Quote
majka50 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No więc mamy diagnozę.Spondyloza odcinka lędźwiowego kręgosłupa i zwyrodnienie stawów biodrowych. Otrzymałam też fakturę która opiewa bagatela na 653 złote.Jak do tej pory mam 550 złotych. Ma ktoś ,,jekiegos pomysła,, jak zdobyć pieniądze na dalsze leczenie????????? Quote
ewa36 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Majeczko nie operuj ! Spondyloza w ogole nie nadaje się do postępowania chirurgicznego - tu jedynie można i trzeba podawać wit. A, C i E i Omega 3 i nic więcej ! Co do stawów biodrowych (i wszystkich innych) to na początek Gelacan Fast i Bonharen a potem Chondrocan i wsio ! Quote
sonikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ha, więc można było postawić diagnoze bez malterowania psa. Bez komentarza, naprawdę. Majka, chyba tylko poteżna akcja cegiełkowa na dogo i nie tylko. Zbierano większe sumy w dwa dni, więc musi się udać. Napisz szybko do _Lary. Zwłaszcza, że to pewnie nie koniec leczenia, tylko początek. A i dobrze byłoby zrobić Alberowi wątek na forum owczarków (może się mylę, ale ciotka beka chyba jest owczarkowata..). Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy. Quote
Inez de Villaro Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Zapisuję sie na watek...Majka, nr konta podam Ci póxniej, bo nie moge znaleźć a koleżanka nie odbiera tel. przepraszam, ale nie pomoge finansowo..... Quote
majka50 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No witam kolejną cioteczkę.Każdy rodzaj wsparcia jest mile widziany:loveu: Quote
majka50 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Cioteczki Lara nie zrobi dla Alberta allegro cegiełkowego. Nie może:shake: Znacie kogoś kto może to zrobić.Ja nie umiem:shake: Quote
Leyla Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jestem już z Wami:loveu: nie wyrabiam się na zakrętach normalnie. Jutro wyślę kasę , tyle ile wyproszę od Mariusza... Pójdę zaraz do piwnicy to przytargam książki z kolekcji mojego teścia:cool3: zostawił na przechowanie ...no ale cóż:evil_lol: Quote
sonikowa Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Majka, w sprawie cegielek napisz moze jeszcze do Isadory7. Quote
ewa36 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Leyla Ty niesamowita jesteś :loveu: Dziękujemy :Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 allegro cegiełkowe robiła nam kiedyś xmatrix moze zgodzi sie machnać dla Albercika, tylko jakiś fajny tekst by sie przydał....kto ma wene i napisze?????????:cool3::cool3: Quote
Inez de Villaro Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Isadora obiecała mi jutro zrobic aukcję cegiełkową...nie trzeba juz do niej pisać! Quote
marysia55 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Leyla']Jestem już z Wami:loveu: nie wyrabiam się na zakrętach normalnie. Jutro wyślę kasę , tyle ile wyproszę od Mariusza... Pójdę zaraz do piwnicy to przytargam książki z kolekcji mojego teścia:cool3: zostawił na przechowanie ...no ale cóż:evil_lol: to sie chłopisko ucieszy jak SE o nich przypomni :evil_lol::evil_lol: Majka50 przelewik już poszedł na Alberta :loveu: Quote
majka50 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 dziekuję cioteczki w swoim i Alberta imieniu. Czyli tekst juz nie będzie potrzebny??????? Bo gdyby był potrzebny to wiem,że marysia55 pisze piękne i wzruszające teksty:diabloti: Gdybym ją poprosiła to może napisałaby coś pięknego:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nie wiem, czy tekst bedzie potrzebny, o tym juz napisze Isadora...która obiecała że dzis tu zajrzy...jest bardzo zajęta, więc poczekajmy! Quote
Lionees Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja tymczasem przypomnę,że nadal potrzebne są pieniążki na hotelik i badania Alberta... Kto mógłby jeszcze wspomóc groszem?:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts