Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny czy któraś z Was zna Larę. Chciałam ją poprosić o alegro cegiełkowe ale jej nie znam i nie wiem czy będzie chciała rozmawiać ze mną?????? A pieniądze są i będą potrzebne.
500g odżywki przeciwbólowej i przeciwzapalnej Gelacan Fast kosztuje 180 złotych + koszt przesyłki 16 złotych.Do tego Bonharen w zastrzykach.Albert musi otrzymać 2 ampułki to jest koszt 320 złotych. A na tym nie koniec.Pasowałoby kupić mu dobrą specjalistyczna karmę.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albert nie ma syndromu końskiego ogona.Ma zrobione prześwietlenie które wykazało,że ma starte kości w stawach biodrowych. Jeszcze dzisiaj lekarz będzie konsultowal to z lekarzem chirurgiem. I zdecydują czy go operować. Wet powiedział,że jak go zoperują to Albert bedzie jeszcze śmigał.:loveu:

Posted

[quote name='majka50']Dziewczyny czy któraś z Was zna Larę. Chciałam ją poprosić o alegro cegiełkowe ale jej nie znam i nie wiem czy będzie chciała rozmawiać ze mną?????? A pieniądze są i będą potrzebne.
500g odżywki przeciwbólowej i przeciwzapalnej Gelacan Fast kosztuje 180 złotych + koszt przesyłki 16 złotych.Do tego Bonharen w zastrzykach.Albert musi otrzymać 2 ampułki to jest koszt 320 złotych. A na tym nie koniec.Pasowałoby kupić mu dobrą specjalistyczna karmę.

Majeczko:loveu: -Lara to Anioł:loveu:. Pisz do dziewczyny na 100% nie odmówi pomocy.
A z tymi zakupami bym się wstrzymała do czasu pełnej diagnostyki.
Teraz kupisz a później wyrzucisz. Trzeba poczekać na wyniki, posłuchać opinii wetów u których jest Albert i to skonsultować. Dopiero później wprowadzać leczenie, odżywki i dietę.
Przepraszam, że się wtryniam:oops: ze swoimi wywodami. I trzymaj się Ewci:loveu: po diagnostyce.

Posted

[quote name='majka50']Albert nie ma syndromu końskiego ogona.Ma zrobione prześwietlenie które wykazało,że ma starte kości w stawach biodrowych. Jeszcze dzisiaj lekarz będzie konsultowal to z lekarzem chirurgiem. I zdecydują czy go operować. Wet powiedział,że jak go zoperują to Albert bedzie jeszcze śmigał.:loveu:

Ja właśnie post wymodziłam a okazuje się, że Ty już działasz:evil_lol:.
Weź od wetów wszystkie wyniki ze zdjęciami na mail.
Nie spiesz się z tą operacją.

Posted

No więc mamy diagnozę.Spondyloza odcinka lędźwiowego kręgosłupa i zwyrodnienie stawów biodrowych.
Otrzymałam też fakturę która opiewa bagatela na 653 złote.Jak do tej pory mam 550 złotych. Ma ktoś ,,jekiegos pomysła,, jak zdobyć pieniądze na dalsze leczenie?????????

Posted

Majeczko nie operuj !
Spondyloza w ogole nie nadaje się do postępowania chirurgicznego - tu jedynie można i trzeba podawać wit.
A, C i E i Omega 3 i nic więcej !
Co do stawów biodrowych (i wszystkich innych) to na początek Gelacan Fast i Bonharen a potem Chondrocan i wsio !

Posted

Ha, więc można było postawić diagnoze bez malterowania psa. Bez komentarza, naprawdę.

Majka, chyba tylko poteżna akcja cegiełkowa na dogo i nie tylko. Zbierano większe sumy w dwa dni, więc musi się udać. Napisz szybko do _Lary.
Zwłaszcza, że to pewnie nie koniec leczenia, tylko początek.
A i dobrze byłoby zrobić Alberowi wątek na forum owczarków (może się mylę, ale ciotka beka chyba jest owczarkowata..).

Na razie nic więcej mi nie przychodzi do głowy.

Posted

Jestem już z Wami:loveu: nie wyrabiam się na zakrętach normalnie. Jutro wyślę kasę , tyle ile wyproszę od Mariusza... Pójdę zaraz do piwnicy to przytargam książki z kolekcji mojego teścia:cool3: zostawił na przechowanie ...no ale cóż:evil_lol:

Posted

[quote name='Leyla']Jestem już z Wami:loveu: nie wyrabiam się na zakrętach normalnie. Jutro wyślę kasę , tyle ile wyproszę od Mariusza... Pójdę zaraz do piwnicy to przytargam książki z kolekcji mojego teścia:cool3: zostawił na przechowanie ...no ale cóż:evil_lol:

to sie chłopisko ucieszy jak SE o nich przypomni :evil_lol::evil_lol:
Majka50 przelewik już poszedł na Alberta :loveu:

Posted

dziekuję cioteczki w swoim i Alberta imieniu.
Czyli tekst juz nie będzie potrzebny??????? Bo gdyby był potrzebny to wiem,że marysia55 pisze piękne i wzruszające teksty:diabloti: Gdybym ją poprosiła to może napisałaby coś pięknego:evil_lol: