Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jedna wielka rozpacz !

Tylko tyle można napisać ...

Nie mogę pozbyć się jego obrazu sprzed oczu, nie daje mi spać.

Znam trochę tę rasę - to psy proludzkie, bez miłości człowieka zginie.

Nie utrzymam sama tak dużego psa w hoteliku, będzie wymagał zabiegów pielęgnacyjnych, dobrej karmy i suplementów na początek.

Trzeba go dokładnie przebadać.

Czy ktoś mi pomoże ?

Proszę, błagam !!!

Tak jak on ...

1632655991847.jpg

Brego na KatowiceBrego - pies w typie nowofunlanda czeka na dom! Katowice Bogucice • OLX.pl

Brego na Wrocławhttps://www.olx.pl/d/oferta/brego-w-typie-niufa-CID103-IDNjBgo.html

Brego na Opolehttps://www.olx.pl/d/oferta/piekny-pies-czeka-na-dom-CID103-IDNmftd.html

Brego na Krakówhttps://www.olx.pl/d/oferta/poczciwy-przelagodny-psiak-mix-nowofundland-4letni-wykastrowany-CID103-IDNswqV.html?reason=ip|lister

• Like 1
Posted

ROZLICZENIA STR.8 - SKARBNIK JANKAMAŁPA ❤️

Deklaracje stałe :

konfirm31  - 20 zł

mgog - 10 zł

Keyuta - 200 zł

Nesiowata - 10 zł

CZETKA - 50 zł

elik - 20 zł

alma591 - 20 zł

Gabi79 - 10 zł

Karen116 - 100 zł

Iwona z Sosnowca - 25 zł

Magdalena Ł.H. z FB - 30 zł

Razem : 495 zł

Deklaracje jednorazowe :

Inne formy pomocy :

pierwszy wór karmy - mąż Livki

Posted
Dnia 22.10.2021 o 11:36, konfirm31 napisał:

Dzień dobry 🙂. Niufek cudowny.

Wątek zapisuję. Deklaruję 20 zł stałej, bo niestety, więcej nie mogę ☹️

Dziękuję 🙂

Okazuje się, że on tam już od zimy biedak siedzi ...

Posted

Nie wiem dziewczyny, czy nie rzucam się z motyką na słońce ...

Szukam mu miejsca, ale same widzicie, że to duży psiak i będzie generował duże wydatki.

Oby był zdrowy.

• Like 1
Posted

Dzień dobry, to mój pierwszy post ale……kocham niufki i bardzo chcę się zaangażować w pomoc. Oferuję 200 zł miesięcznie . Nie mam historii postów na dogomanii , mam natomiast psiaka z tego portalu. Osiem lat temu zaadoptowałam Bashę (Gandalfa), jest z nami do dzisiaj. Mam nadzieję, że uda się zabrać niufa ze schroniska. Pozdrawiam, wszystkich

• Like 8
  • Upvote 2
Posted
Dnia 22.10.2021 o 12:10, mgog napisał:

Dam na razie 10 zł przepraszam, że tylko tyle ...

Bardzo dziękuję 🙂

Dnia 22.10.2021 o 12:13, Keyuta napisał:

Dzień dobry, to mój pierwszy post ale……kocham niufki i bardzo chcę się zaangażować w pomoc. Oferuję 200 zł miesięcznie . Nie mam historii postów na dogomanii , mam natomiast psiaka z tego portalu. Osiem lat temu zaadoptowałam Bashę (Gandalfa), jest z nami do dzisiaj. Mam nadzieję, że uda się zabrać niufa ze schroniska. Pozdrawiam, wszystkich

Witaj Keyuta.

Każdy miał tu kiedyś pierwszy post 😉

Twoja deklaracja to ogromna kwota, jesteś pewna, że to udźwigniesz ?

Niufek może się zasiedzieć w hotelu ...

Posted

Znam koszty utrzymania nowofundlanda ( miałam dwie sunie, ostatnia odeszła ponad rok temu , miała 12 lat), zdaję sobie sprawę z możliwości zasiedzenia w hotelu takiego olbrzyma i podtrzymuję zobowiązanie. 200 zł miesięcznie tak długo jak będzie trzeba. Żałuję, że nie mogę podjąć się adopcji.

• Like 6
  • Upvote 1
Posted
Dnia 22.10.2021 o 12:41, Keyuta napisał:

Znam koszty utrzymania nowofundlanda ( miałam dwie sunie, ostatnia odeszła ponad rok temu , miała 12 lat), zdaję sobie sprawę z możliwości zasiedzenia w hotelu takiego olbrzyma i podtrzymuję zobowiązanie. 200 zł miesięcznie tak długo jak będzie trzeba. Żałuję, że nie mogę podjąć się adopcji.

Jeszcze raz dziękuję 🙂

Posted

Livka wielkie dzięki za wątek dla tego biedaka. Myślę o nim odkąd Martusia pokazała go na zamojskim wątku. Nie mogłam założyć mu wątku, bo mam już kilka starszych, chorych psiaków pod swoja opieką, ale siedział mi na sercu.

1361914032_dzikuj6.jpg.0a6026c69406c166c033dde2c7f77793.jpg

Dam 20,00 zł stałej.  Ogromnie żałuję, że nie mogę dać więcej, ale będę pamiętać o nim robiąc bazarki.

Zaproszę na wątek Karen116, z którą rozmawiałam właśnie w sprawie deklaracji dla niufka  🙂

• Like 1