Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico, dziękuję, jak zawsze można na Ciebie liczyć :loveu:

maciaszku, to ile przeznaczamy ze skarpety katowickiej na Miśka? bo chce wiedzieć na czym stoimy, ile musimy dozbierać.

Posted

__Lara napisał(a):
maciaszku, to ile przeznaczamy ze skarpety katowickiej na Miśka? bo chce wiedzieć na czym stoimy, ile musimy dozbierać.
Myślę, że jakieś 100-150 zł możemy przeznaczyć na początek. Nie wiem czy w razie czego, gdyby Misiek dłużej szukał do mu, uda się taką kwotę przeznaczyć co miesiąc, ale na początek na pewno.

Posted

maciaszek napisał(a):
Myślę, że jakieś 100-150 zł możemy przeznaczyć na początek. Nie wiem czy w razie czego, gdyby Misiek dłużej szukał do mu, uda się taką kwotę przeznaczyć co miesiąc, ale na początek na pewno.

Ok, to załóżmy może 100zł, to razem mamy narazie 130zł, z deklaracją bico.

Cioteczki prosimy, o pomoc :modla::modla::modla:

Posted

tak jak napisala moja poprzedniczka Misio jest w Metrze!:multi::multi::multi::multi::multi:

Mialam juz jeden powazny telefon.Panstwo mieli leonbergerke przez 12 lat;)powiedzialam o wizycie przedadopcyjnej i ok.

Pan jeszcze bedzie dzwonil bo musi sie sonsultowac z domownikami;)

mialam tez telefon od pana ktory myslal ze to jego zaginiony pies;)ale pan byl z Lublina:evil_lol:

Misiu musi sie udać!!!!!!!

Posted

bico napisał(a):
wrzuciłam go tam, choć z Miśka taki bernardyn, że:evil_lol::evil_lol:

mogę jednorazowo dla Miśka dać 50 zł, a potem podtrzymuję swą deklarację stałą na 30 zł...
Boże, wyciągnijmy do z tego schronu:placz:

KTO JESZCZE POMOŻE MIŚKOWI??????????

Ja pomogę :razz: Mam tylko prośbę do bardziej zorientowanych w tej kwestii - podliczcie, ile brakuje, o ile to nie idzie w tysiące złotych, to brakującą resztę pieniążków mogę wpłacić od razu.
Misiu - Ciaptaczku :loveu: trzym się!

Posted

Huuuuura, Misiek w metrze :D Ola la, informuj nas jak będzie coś konkretnego :D jeden telefon uważam już za ważny :D

bico, dziękuję Kochana :D agata51, Tobie również :D i oczywiście Ghanima :D

więc tak wygląda sytuacja finansowa Miśka:

bico: 30zł (jednorazowo 50zł),
agata51 30zł
ze skarpety katowickiej 100zł
---------------------------------

180zł

Zostaje 120zł i Misiek może jechać na tymczas :cool3: narazie na 1 miesiąc... Ghanima więc zostało 120zł do opłacenia :)

Wstrzymajmy się narazie z tymi wpłatami, bo może akurat ktoś zakocha się w Miśku :D :D :D

Posted

Zostaje 120zł i Misiek może jechać na tymczas :cool3: narazie na 1 miesiąc... Ghanima więc zostało 120zł do opłacenia :)

Wstrzymajmy się narazie z tymi wpłatami, bo może akurat ktoś zakocha się w Miśku :D :D :D[/quote]

Dzięki za oświecenie w temacie :lol: Pieniążki mogę przelać od razu, ale chyba masz rację, rozsądniej poczekać - Misiulek taka słodka Ciapa, może ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia??? OBY!!! Będę śledzić wątek, ale gdybym na dłużej zniknęła, a pieniążki były potrzebne to piszcie na priv od razu - powiadominenia mi przychodza na mail, więc od razu mogę zareagować ;)

Posted

Ghanima napisał(a):

Dzięki za oświecenie w temacie :lol: Pieniążki mogę przelać od razu, ale chyba masz rację, rozsądniej poczekać - Misiulek taka słodka Ciapa, może ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia??? OBY!!! Będę śledzić wątek, ale gdybym na dłużej zniknęła, a pieniążki były potrzebne to piszcie na priv od razu - powiadominenia mi przychodza na mail, więc od razu mogę zareagować ;)

Serdeczne dzięki! :loveu: rozumiem, że te 120zł to będzie jednorazowa wpłata? :)

Posted

Ola la napisał(a):
tak jak napisala moja poprzedniczka Misio jest w Metrze!:multi::multi::multi::multi::multi:

Mialam juz jeden powazny telefon.Panstwo mieli leonbergerke przez 12 lat;)powiedzialam o wizycie przedadopcyjnej i ok.

Pan jeszcze bedzie dzwonil bo musi sie sonsultowac z domownikami;)

mialam tez telefon od pana ktory myslal ze to jego zaginiony pies;)ale pan byl z Lublina:evil_lol:

Misiu musi sie udać!!!!!!!

Huuuura, Misio jest w Metrze:multi::multi::multi: Jak dzięki temu domek znajdzie, to ja będę Olę osobiście po nogach całować:loveu:

Matko Boska, żeby tylko ten Pan zadzwonił i nadal był zainteresowany...teraz to ja mam stan przed zawałowy:look3::mdleje:

a swoja drogą...można przekonać i drugiego Pana, że to ten jego zaginiony psiak:evil_lol::evil_lol:;)

Ola, czekam na wieści jak na zbawienie:cool3:

Posted

bico napisał(a):
dobre pytanie:evil_lol: ale nie przeciągajmy struny;)

Oj, nie przesadzajcie, wielka mi szlachetność, robię tyle, ile mogę. Na razie to wpłata jednorazowa, bo innym pieseczkom tez trzeba pomóc w potrzebie, same wiecie, ile tu bid, ale ze stówkę miesięcznie bym mogła chyba na Misia wyskrobać ;)
To czekam na wieści, kiedy wpłacać, ale po cichu mam nadzieję, że Misiu znajdzie szybko domek i trzymam kciuki!

Posted

Ghanima napisał(a):

Wstrzymajmy się narazie z tymi wpłatami, bo może akurat ktoś zakocha się w Miśku :D :D :D

:crazyeye:o kurcze...Ghanima...nie wiem jak Ci dziękować za tak szlachetny gest:oops: pozostaje mi tylko :modla::modla::modla::modla::modla::modla: