agata51 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Cienko! Jutro podliczę wszystkie zobowiązania i dam znać. W maju powinno być lepiej. A maj już blisko! :multi: Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Odnowilam Misiowi przed chwilą ogloszenie na cafeanimal... http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Misiu---taki-duzy-a-gryziony-przez-inn*****,18677 coś go nie chcą w tym Metrze:angryy: Misio dzisiaj zrobie wreszcie ten bazarek;) Quote
__Lara Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 bico, dziękuję, jak zawsze można na Ciebie liczyć :loveu: maciaszku, to ile przeznaczamy ze skarpety katowickiej na Miśka? bo chce wiedzieć na czym stoimy, ile musimy dozbierać. Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kurcze jak to dobrze,ze jest sam w boksie..... Quote
maciaszek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 __Lara napisał(a):maciaszku, to ile przeznaczamy ze skarpety katowickiej na Miśka? bo chce wiedzieć na czym stoimy, ile musimy dozbierać.Myślę, że jakieś 100-150 zł możemy przeznaczyć na początek. Nie wiem czy w razie czego, gdyby Misiek dłużej szukał do mu, uda się taką kwotę przeznaczyć co miesiąc, ale na początek na pewno. Quote
maciaszek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Zapraszam na OGROMNY bazarek biżuteryjny i nie tylko na katowickie psiaki (w tym i na Miśka) i na fundację SOS: BIŻUTERIA SREBNA I ZŁOTA*Miś przytulak*TOREBKA*+ INNE*na 2 cele*12.05., 20.00 Quote
__Lara Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 wilczek007 napisał(a):ile wam jeszcze potrzeba????... Potrzebne narazie 170zł... Quote
__Lara Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 maciaszek napisał(a):Myślę, że jakieś 100-150 zł możemy przeznaczyć na początek. Nie wiem czy w razie czego, gdyby Misiek dłużej szukał do mu, uda się taką kwotę przeznaczyć co miesiąc, ale na początek na pewno. Ok, to załóżmy może 100zł, to razem mamy narazie 130zł, z deklaracją bico. Cioteczki prosimy, o pomoc :modla::modla::modla: Quote
Slomka22 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 A moze tu go wrzuccie http://www.dogomania.pl/forum/f97/mam-dom-dla-bernardyna-136415/ Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Slomka22 napisał(a):A moze tu go wrzuccie http://www.dogomania.pl/forum/f97/mam-dom-dla-bernardyna-136415/ wrzuciłam go tam, choć z Miśka taki bernardyn, że:evil_lol::evil_lol: mogę jednorazowo dla Miśka dać 50 zł, a potem podtrzymuję swą deklarację stałą na 30 zł... Boże, wyciągnijmy do z tego schronu:placz: KTO JESZCZE POMOŻE MIŚKOWI?????????? Quote
agata51 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Na razie mogę zadeklarować 30 zł miesięcznie. Dziewczyny, rozsyłacie wątek Miśka na PW? Quote
Slomka22 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 wczoraj trafilam na jego watek a dzis otwieram metro a tam Misiek :) Quote
Ola la Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 tak jak napisala moja poprzedniczka Misio jest w Metrze!:multi::multi::multi::multi::multi: Mialam juz jeden powazny telefon.Panstwo mieli leonbergerke przez 12 lat;)powiedzialam o wizycie przedadopcyjnej i ok. Pan jeszcze bedzie dzwonil bo musi sie sonsultowac z domownikami;) mialam tez telefon od pana ktory myslal ze to jego zaginiony pies;)ale pan byl z Lublina:evil_lol: Misiu musi sie udać!!!!!!! Quote
Ghanima Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bico napisał(a):wrzuciłam go tam, choć z Miśka taki bernardyn, że:evil_lol::evil_lol: mogę jednorazowo dla Miśka dać 50 zł, a potem podtrzymuję swą deklarację stałą na 30 zł... Boże, wyciągnijmy do z tego schronu:placz: KTO JESZCZE POMOŻE MIŚKOWI?????????? Ja pomogę :razz: Mam tylko prośbę do bardziej zorientowanych w tej kwestii - podliczcie, ile brakuje, o ile to nie idzie w tysiące złotych, to brakującą resztę pieniążków mogę wpłacić od razu. Misiu - Ciaptaczku :loveu: trzym się! Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Huuuuura, Misiek w metrze :D Ola la, informuj nas jak będzie coś konkretnego :D jeden telefon uważam już za ważny :D bico, dziękuję Kochana :D agata51, Tobie również :D i oczywiście Ghanima :D więc tak wygląda sytuacja finansowa Miśka: bico: 30zł (jednorazowo 50zł), agata51 30zł ze skarpety katowickiej 100zł --------------------------------- 180zł Zostaje 120zł i Misiek może jechać na tymczas :cool3: narazie na 1 miesiąc... Ghanima więc zostało 120zł do opłacenia :) Wstrzymajmy się narazie z tymi wpłatami, bo może akurat ktoś zakocha się w Miśku :D :D :D Quote
Ghanima Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Zostaje 120zł i Misiek może jechać na tymczas :cool3: narazie na 1 miesiąc... Ghanima więc zostało 120zł do opłacenia :) Wstrzymajmy się narazie z tymi wpłatami, bo może akurat ktoś zakocha się w Miśku :D :D :D[/quote] Dzięki za oświecenie w temacie :lol: Pieniążki mogę przelać od razu, ale chyba masz rację, rozsądniej poczekać - Misiulek taka słodka Ciapa, może ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia??? OBY!!! Będę śledzić wątek, ale gdybym na dłużej zniknęła, a pieniążki były potrzebne to piszcie na priv od razu - powiadominenia mi przychodza na mail, więc od razu mogę zareagować ;) Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Ghanima napisał(a): Dzięki za oświecenie w temacie :lol: Pieniążki mogę przelać od razu, ale chyba masz rację, rozsądniej poczekać - Misiulek taka słodka Ciapa, może ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia??? OBY!!! Będę śledzić wątek, ale gdybym na dłużej zniknęła, a pieniążki były potrzebne to piszcie na priv od razu - powiadominenia mi przychodza na mail, więc od razu mogę zareagować ;) Serdeczne dzięki! :loveu: rozumiem, że te 120zł to będzie jednorazowa wpłata? :) Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ola la napisał(a):tak jak napisala moja poprzedniczka Misio jest w Metrze!:multi::multi::multi::multi::multi: Mialam juz jeden powazny telefon.Panstwo mieli leonbergerke przez 12 lat;)powiedzialam o wizycie przedadopcyjnej i ok. Pan jeszcze bedzie dzwonil bo musi sie sonsultowac z domownikami;) mialam tez telefon od pana ktory myslal ze to jego zaginiony pies;)ale pan byl z Lublina:evil_lol: Misiu musi sie udać!!!!!!! Huuuura, Misio jest w Metrze:multi::multi::multi: Jak dzięki temu domek znajdzie, to ja będę Olę osobiście po nogach całować:loveu: Matko Boska, żeby tylko ten Pan zadzwonił i nadal był zainteresowany...teraz to ja mam stan przed zawałowy:look3::mdleje: a swoja drogą...można przekonać i drugiego Pana, że to ten jego zaginiony psiak:evil_lol::evil_lol:;) Ola, czekam na wieści jak na zbawienie:cool3: Quote
Ghanima Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bico napisał(a):dobre pytanie:evil_lol: ale nie przeciągajmy struny;) Oj, nie przesadzajcie, wielka mi szlachetność, robię tyle, ile mogę. Na razie to wpłata jednorazowa, bo innym pieseczkom tez trzeba pomóc w potrzebie, same wiecie, ile tu bid, ale ze stówkę miesięcznie bym mogła chyba na Misia wyskrobać ;) To czekam na wieści, kiedy wpłacać, ale po cichu mam nadzieję, że Misiu znajdzie szybko domek i trzymam kciuki! Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ghanima napisał(a):Zostaje 120zł i Misiek może jechać na tymczas :cool3: narazie na 1 miesiąc... Ghanima więc zostało 120zł do opłacenia :) Wstrzymajmy się narazie z tymi wpłatami, bo może akurat ktoś zakocha się w Miśku :D :D :D Dzięki za oświecenie w temacie :lol: Pieniążki mogę przelać od razu, ale chyba masz rację, rozsądniej poczekać - Misiulek taka słodka Ciapa, może ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia??? OBY!!! Będę śledzić wątek, ale gdybym na dłużej zniknęła, a pieniążki były potrzebne to piszcie na priv od razu - powiadominenia mi przychodza na mail, więc od razu mogę zareagować ;) :crazyeye:o kurcze...Ghanima...nie wiem jak Ci dziękować za tak szlachetny gest:oops: pozostaje mi tylko :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts