__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 bico napisał(a):Lara, jedziesz z Olą?:cool3::cool3::cool3: Ola pojedzie z Olą ;) bardzo chętnie :multi: tylko w jakich godzinach Ola la? bo ja do 15.00 mam w poniedziałek zajęcia... Quote
Ola la Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dokladnie co dwie Ole to nie jedna:evil_lol: wiesz co po Misia to bysmy pojechaly tal o 16 bo dopiero o 18 Pani akurat w poniedzialek tak pozno bedzie w domu.Mozemy byc po Misia w sumie tak o 16.50 a potem na godzinke do parku chorzowskiego polazic i potem do tego domku???:cool3: na wizyte ide przed praca przyszlej pani Misia. bico zapraszamy w taki razie na Śląsk:lol: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='maciaszek']Przypomniałam dziś w schronie, że Misiek w poniedziałek będzie zabierany, ale Ola_la, zadzwoń do nich jeszcze w pon. z rana i przypomnij oraz powiedz o której mniej więcej będziecie. _Laro, aparat weź koniecznie! Nie ma sprawy :lol: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Ola la napisał(a):dokladnie co dwie Ole to nie jedna:evil_lol: wiesz co po Misia to bysmy pojechaly tal o 16 bo dopiero o 18 Pani akurat w poniedzialek tak pozno bedzie w domu.Mozemy byc po Misia w sumie tak o 16.50 a potem na godzinke do parku chorzowskiego polazic i potem do tego domku???:cool3: na wizyte ide przed praca przyszlej pani Misia. bico zapraszamy w taki razie na Śląsk:lol: To tak bądźmy może po Miśka ok. 16.30, co? :) bo do 17.00 jest schron otwarty :eviltong: żebyśmy klamki nie pocałowały :eviltong: może być :D :D niech się Misiek wyszaleje :D a gdzie się umówimy ? :cool3: P.S. wciąć aparat? :razz: Quote
maciaszek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Przypomniałam dziś w schronie, że Misiek w poniedziałek będzie zabierany, ale Ola_la, zadzwoń do nich jeszcze w pon. z rana i przypomnij oraz powiedz o której mniej więcej będziecie. _Laro, aparat weź koniecznie! Quote
Ola la Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Laruś no jasne 16.30 pasi:-D Moge Cie hmmmm spod SIlesii odebrać?albo spod jakiegos przystanku?tego naprzeciwko Silesi??? aparat obowiązkowo;)moj niestety zaniemógł ostatnio:niewiem: Maciaszku zadzwonie zadzwonie;) Quote
zuzlikowa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ...no i jak tu wytrzymać jeszcze tyle godzin? Oleńki...:loveu::loveu::loveu::loveu: ...wymiziajcie Misia i od beniowej ciotki!:lol: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Ola la napisał(a):Laruś no jasne 16.30 pasi:-D Moge Cie hmmmm spod SIlesii odebrać?albo spod jakiegos przystanku?tego naprzeciwko Silesi??? aparat obowiązkowo;)moj niestety zaniemógł ostatnio:niewiem: Maciaszku zadzwonie zadzwonie;) O, może być, bo ja wtedy będę w okolicach Silesii, bo muszę jeszcze coś załatwić :) więc może umówmy się tak o 16.10-16.15 przy wejściu do Silesii od strony parkingu, co? :) Quote
Ola la Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 __Lara napisał(a):O, może być, bo ja wtedy będę w okolicach Silesii, bo muszę jeszcze coś załatwić :) więc może umówmy się tak o 16.10-16.15 przy wejściu do Silesii od strony parkingu, co? :) ok bomba:cool3:a to sie Misiu zdziwi tą wizytą i porwaniem:cool3::lol::diabloti: Quote
bico Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 __Lara napisał(a):To tak bądźmy może po Miśka ok. 16.30, co? :) bo do 17.00 jest schron otwarty :eviltong: żebyśmy klamki nie pocałowały :eviltong: może być :D :D niech się Misiek wyszaleje :D matko, jak fajnie, Misiek do nowego domku jedzie:multi::loveu::multi:, jeszcze się po drodze wyszaleje w parku(tylko żeby Wam gdzieś nie nawiał:cool3:) i na dodatek Olę:cool3::loveu: i Olę:cool3::loveu: pozna, kochany pisna zasłużył na to wszystko:loveu: Quote
__Lara Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 bico napisał(a):matko, jak fajnie, Misiek do nowego domku jedzie:multi::loveu::multi:, jeszcze się po drodze wyszaleje w parku(tylko żeby Wam gdzieś nie nawiał:cool3:) i na dodatek Olę:cool3::loveu: i Olę:cool3::loveu: pozna, kochany pisna zasłużył na to wszystko:loveu: :loveu: już jutro kochany Miśku wyjdziesz z tego boksu, zabierzemy Cię do nowego życia :multi::loveu: Quote
Ola la Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 hehe dzieńdoberek!:loveu: to już jutro:cool3: o tak w parku będzie misiowo.Wezme długą linewke.kurcze on będzie w szoku....niew iem ile on jest w schronie nawet:roll: oby wszystko poszło dobrze!oby Misio polubił kotka.a kotek ponoć bezkonfliktowy i starutki dziadziuszek a właściwie babuszka;) Quote
__Lara Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Ola la napisał(a):hehe dzieńdoberek!:loveu: to już jutro:cool3: o tak w parku będzie misiowo.Wezme długą linewke.kurcze on będzie w szoku....niew iem ile on jest w schronie nawet:roll: oby wszystko poszło dobrze!oby Misio polubił kotka.a kotek ponoć bezkonfliktowy i starutki dziadziuszek a właściwie babuszka;) Ola la możesz mi na PW podać swój nr tel? :) jakbyśmy się znaleźć nie umiały :eviltong: Quote
Ola la Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 DObry wieczorczan;) Wiec jest tak. Jutro na spokojnie ide na wizyte przedadopcyjną(Pani już się niecierpliwi i czeka na Misia;) ). Misia jednak przywioze we wtorek w południe. Mysle ,ze tak będzie lepiej bo będzie miał caly dzień na zapoznanie się z nową Panią bo jutro kończy prace o 18 a domu będzie koło 19. to troszke późno... Zadzwonie rano do schroniska powiedziec ze będziemy we wtorek;) Quote
maciaszek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ola la napisał(a):Zadzwonie rano do schroniska powiedziec ze będziemy we wtorek;)Zadzwoń, zadzwoń. Ola la napisał(a):Mysle ,ze tak będzie lepiej bo będzie miał caly dzień na zapoznanie się z nową Panią bo jutro kończy prace o 18 a domu będzie koło 19.Też myślę, że tak lepiej będzie. Quote
Ola la Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Jasne zadzwonie do schronu rankiem koło 10 ;) No będzie miał we wtorek Misiu większość dnia żeby sie zapoznać z nową Panią:cool3: Choc Pancia bardzo by chciała Misia juz jutro no ale jakoś poczeka te pare godzin:-D Quote
bico Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a): Choc Pancia bardzo by chciała Misia juz jutro no ale jakoś poczeka te pare godzin:-D ja, to się tego wtorku, razem z przyszła Pańcią, to już doczekać nie mogę:multi: wtttooorku, nadchodź dla Misia szybciej:cool3::cool3::cool3: Quote
zuzlikowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 bico napisał(a):ja, to się tego wtorku, razem z przyszła Pańcią, to już doczekać nie mogę:multi: wtttooorku, nadchodź dla Misia szybciej:cool3::cool3::cool3: ....dokładnie! Wspaniałego domu Misiaczku!:loveu: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dzieńdobry Misiaczku kochany! Dzisiaj sobie odwiedze twój przyszły domek .Ciekawe czy ten kotek to naprawde kot zombie:evil_lol: Oby wszystko poszło gładziutko;) byle do wtorku:cool3: aaaa maciaszku mogłabys mi przesłać numer do Lary???? wiem ,ze gdzieś na jakimś wątku go podawała ale mi umknął:shake: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a):Dzieńdobry Misiaczku kochany! Dzisiaj sobie odwiedze twój przyszły domek .Ciekawe czy ten kotek to naprawde kot zombie:evil_lol: Oby wszystko poszło gładziutko;) byle do wtorku:cool3: aaaa maciaszku mogłabys mi przesłać numer do Lary???? wiem ,ze gdzieś na jakimś wątku go podawała ale mi umknął:shake: Wysłałam Ci już smsa :P ale się powtórzę: 506 493 005 :) Ok, to jutro jademy po Miśka :loveu: Quote
Ghanima Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Kurka wodna, ja się nie mogę doczekać już, jak Misio wreszcie do domku pójdzie, to będzie imprezka jakaś, Ciotki???? Przynajmniej wirtualna::smilecol::tort::knajpa::popcorn::cunao: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a):Doszedl Laro;).Wybudzil mnie z mego niedźwiedźiego snu:evil_lol:na szczęście bo zaraz potem dzwonila moruskowa pani i się zdążylam troche dobudzic:diabloti: bo zaraz po przebudzeniu ciężko kontaktuje:evil_lol: to jutrooooo wielki dzień. Napiszę dziś po wizycie dokladnie o ktorej ok????? Jasne, czekamy i kciuki zaciskamy :p Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Doszedl Laro;).Wybudzil mnie z mego niedźwiedźiego snu:evil_lol:na szczęście bo zaraz potem dzwonila moruskowa pani i się zdążylam troche dobudzic:diabloti: bo zaraz po przebudzeniu ciężko kontaktuje:evil_lol: to jutrooooo wielki dzień. Napiszę dziś po wizycie dokladnie o ktorej ok????? Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ghanima napisał(a):Kurka wodna, ja się nie mogę doczekać już, jak Misio wreszcie do domku pójdzie, to będzie imprezka jakaś, Ciotki???? Przynajmniej wirtualna::smilecol::tort::knajpa::popcorn::cunao: no baaaa pewnie ,że bedzie!:evil_lol: moze nie tylko wirtualna;) moze łykne kieliszek winka w toaście za misiowe szczęście:evil_lol: Quote
Recommended Posts