Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
Lara, jedziesz z Olą?:cool3::cool3::cool3:

Ola pojedzie z Olą ;) bardzo chętnie :multi: tylko w jakich godzinach Ola la? bo ja do 15.00 mam w poniedziałek zajęcia...

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokladnie co dwie Ole to nie jedna:evil_lol:
wiesz co po Misia to bysmy pojechaly tal o 16 bo dopiero o 18 Pani akurat w poniedzialek tak pozno bedzie w domu.Mozemy byc po Misia w sumie tak o 16.50 a potem na godzinke do parku chorzowskiego polazic i potem do tego domku???:cool3:
na wizyte ide przed praca przyszlej pani Misia.

bico zapraszamy w taki razie na Śląsk:lol:

Posted

[quote name='maciaszek']Przypomniałam dziś w schronie, że Misiek w poniedziałek będzie zabierany, ale Ola_la, zadzwoń do nich jeszcze w pon. z rana i przypomnij oraz powiedz o której mniej więcej będziecie.

_Laro, aparat weź koniecznie!

Nie ma sprawy :lol:

Posted

Ola la napisał(a):
dokladnie co dwie Ole to nie jedna:evil_lol:
wiesz co po Misia to bysmy pojechaly tal o 16 bo dopiero o 18 Pani akurat w poniedzialek tak pozno bedzie w domu.Mozemy byc po Misia w sumie tak o 16.50 a potem na godzinke do parku chorzowskiego polazic i potem do tego domku???:cool3:
na wizyte ide przed praca przyszlej pani Misia.

bico zapraszamy w taki razie na Śląsk:lol:

To tak bądźmy może po Miśka ok. 16.30, co? :) bo do 17.00 jest schron otwarty :eviltong: żebyśmy klamki nie pocałowały :eviltong: może być :D :D niech się Misiek wyszaleje :D a gdzie się umówimy ? :cool3:

P.S. wciąć aparat? :razz:

Posted

Przypomniałam dziś w schronie, że Misiek w poniedziałek będzie zabierany, ale Ola_la, zadzwoń do nich jeszcze w pon. z rana i przypomnij oraz powiedz o której mniej więcej będziecie.

_Laro, aparat weź koniecznie!

Posted

Laruś no jasne 16.30 pasi:-D
Moge Cie hmmmm spod SIlesii odebrać?albo spod jakiegos przystanku?tego naprzeciwko Silesi???

aparat obowiązkowo;)moj niestety zaniemógł ostatnio:niewiem:

Maciaszku zadzwonie zadzwonie;)

Posted

Ola la napisał(a):
Laruś no jasne 16.30 pasi:-D
Moge Cie hmmmm spod SIlesii odebrać?albo spod jakiegos przystanku?tego naprzeciwko Silesi???

aparat obowiązkowo;)moj niestety zaniemógł ostatnio:niewiem:

Maciaszku zadzwonie zadzwonie;)

O, może być, bo ja wtedy będę w okolicach Silesii, bo muszę jeszcze coś załatwić :) więc może umówmy się tak o 16.10-16.15 przy wejściu do Silesii od strony parkingu, co? :)

Posted

__Lara napisał(a):
O, może być, bo ja wtedy będę w okolicach Silesii, bo muszę jeszcze coś załatwić :) więc może umówmy się tak o 16.10-16.15 przy wejściu do Silesii od strony parkingu, co? :)

ok bomba:cool3:a to sie Misiu zdziwi tą wizytą i porwaniem:cool3::lol::diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
To tak bądźmy może po Miśka ok. 16.30, co? :) bo do 17.00 jest schron otwarty :eviltong: żebyśmy klamki nie pocałowały :eviltong: może być :D :D niech się Misiek wyszaleje :D

matko, jak fajnie, Misiek do nowego domku jedzie:multi::loveu::multi:, jeszcze się po drodze wyszaleje w parku(tylko żeby Wam gdzieś nie nawiał:cool3:) i na dodatek Olę:cool3::loveu: i Olę:cool3::loveu: pozna, kochany pisna zasłużył na to wszystko:loveu:

Posted

bico napisał(a):
matko, jak fajnie, Misiek do nowego domku jedzie:multi::loveu::multi:, jeszcze się po drodze wyszaleje w parku(tylko żeby Wam gdzieś nie nawiał:cool3:) i na dodatek Olę:cool3::loveu: i Olę:cool3::loveu: pozna, kochany pisna zasłużył na to wszystko:loveu:

:loveu: już jutro kochany Miśku wyjdziesz z tego boksu, zabierzemy Cię do nowego życia :multi::loveu:

Posted

hehe dzieńdoberek!:loveu:
to już jutro:cool3:
o tak w parku będzie misiowo.Wezme długą linewke.kurcze on będzie w szoku....niew iem ile on jest w schronie nawet:roll:

oby wszystko poszło dobrze!oby Misio polubił kotka.a kotek ponoć bezkonfliktowy i starutki dziadziuszek a właściwie babuszka;)

Posted

Ola la napisał(a):
hehe dzieńdoberek!:loveu:
to już jutro:cool3:
o tak w parku będzie misiowo.Wezme długą linewke.kurcze on będzie w szoku....niew iem ile on jest w schronie nawet:roll:

oby wszystko poszło dobrze!oby Misio polubił kotka.a kotek ponoć bezkonfliktowy i starutki dziadziuszek a właściwie babuszka;)

Ola la możesz mi na PW podać swój nr tel? :) jakbyśmy się znaleźć nie umiały :eviltong:

Posted

DObry wieczorczan;)
Wiec jest tak.
Jutro na spokojnie ide na wizyte przedadopcyjną(Pani już się niecierpliwi i czeka na Misia;) ).
Misia jednak przywioze we wtorek w południe.
Mysle ,ze tak będzie lepiej bo będzie miał caly dzień na zapoznanie się z nową Panią bo jutro kończy prace o 18 a domu będzie koło 19.

to troszke późno...

Zadzwonie rano do schroniska powiedziec ze będziemy we wtorek;)

Posted

Ola la napisał(a):
Zadzwonie rano do schroniska powiedziec ze będziemy we wtorek;)
Zadzwoń, zadzwoń.
Ola la napisał(a):
Mysle ,ze tak będzie lepiej bo będzie miał caly dzień na zapoznanie się z nową Panią bo jutro kończy prace o 18 a domu będzie koło 19.
Też myślę, że tak lepiej będzie.

Posted

Jasne zadzwonie do schronu rankiem koło 10 ;)

No będzie miał we wtorek Misiu większość dnia żeby sie zapoznać z nową Panią:cool3:
Choc Pancia bardzo by chciała Misia juz jutro no ale jakoś poczeka te pare godzin:-D

Posted

Ola la napisał(a):

Choc Pancia bardzo by chciała Misia juz jutro no ale jakoś poczeka te pare godzin:-D

ja, to się tego wtorku, razem z przyszła Pańcią, to już doczekać nie mogę:multi:
wtttooorku, nadchodź dla Misia szybciej:cool3::cool3::cool3:

Posted

bico napisał(a):
ja, to się tego wtorku, razem z przyszła Pańcią, to już doczekać nie mogę:multi:
wtttooorku, nadchodź dla Misia szybciej:cool3::cool3::cool3:

....dokładnie! Wspaniałego domu Misiaczku!:loveu:

Posted

Dzieńdobry Misiaczku kochany!
Dzisiaj sobie odwiedze twój przyszły domek .Ciekawe czy ten kotek to naprawde kot zombie:evil_lol:

Oby wszystko poszło gładziutko;)

byle do wtorku:cool3:

aaaa maciaszku mogłabys mi przesłać numer do Lary????
wiem ,ze gdzieś na jakimś wątku go podawała ale mi umknął:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
Dzieńdobry Misiaczku kochany!
Dzisiaj sobie odwiedze twój przyszły domek .Ciekawe czy ten kotek to naprawde kot zombie:evil_lol:

Oby wszystko poszło gładziutko;)

byle do wtorku:cool3:

aaaa maciaszku mogłabys mi przesłać numer do Lary????
wiem ,ze gdzieś na jakimś wątku go podawała ale mi umknął:shake:

Wysłałam Ci już smsa :P ale się powtórzę: 506 493 005 :)

Ok, to jutro jademy po Miśka :loveu:

Posted

Kurka wodna, ja się nie mogę doczekać już, jak Misio wreszcie do domku pójdzie, to będzie imprezka jakaś, Ciotki???? Przynajmniej wirtualna::smilecol::tort::knajpa::popcorn::cunao:

Posted

Ola la napisał(a):
Doszedl Laro;).Wybudzil mnie z mego niedźwiedźiego snu:evil_lol:na szczęście bo zaraz potem dzwonila moruskowa pani i się zdążylam troche dobudzic:diabloti:
bo zaraz po przebudzeniu ciężko kontaktuje:evil_lol:

to jutrooooo wielki dzień.
Napiszę dziś po wizycie dokladnie o ktorej ok?????

Jasne, czekamy i kciuki zaciskamy :p

Posted

Doszedl Laro;).Wybudzil mnie z mego niedźwiedźiego snu:evil_lol:na szczęście bo zaraz potem dzwonila moruskowa pani i się zdążylam troche dobudzic:diabloti:
bo zaraz po przebudzeniu ciężko kontaktuje:evil_lol:

to jutrooooo wielki dzień.
Napiszę dziś po wizycie dokladnie o ktorej ok?????

Posted

Ghanima napisał(a):
Kurka wodna, ja się nie mogę doczekać już, jak Misio wreszcie do domku pójdzie, to będzie imprezka jakaś, Ciotki???? Przynajmniej wirtualna::smilecol::tort::knajpa::popcorn::cunao:

no baaaa pewnie ,że bedzie!:evil_lol: moze nie tylko wirtualna;) moze łykne kieliszek winka w toaście za misiowe szczęście:evil_lol: