__Lara Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 maciaszek napisał(a):Dziewczyny, jutro schronisko czynne do 17.00. W piątek NIECZYNNE, w sobotę najprawdopodobniej też, ale jeszcze nie wiadomo na 100% i w niedzielę oczywiście też nieczynne. Dobrze wiedzieć. Najwyżej pojedziemy po niedzieli ;) Miśku kochany, poczekasz te kilka dni, co nie? Quote
xmartix Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):kochana xmartix zrobila wizyte:loveu: domek jak najbardziej ok z tym ,ze szalone dziecko które (o ile dobrze zapamietalam)puszczalą na Marte bańki:-o Obiecala tez przeslac im na maila wiecej zdjec Misia. no nic domek jest ale ja i tak jutro albo pojutrze ide na wizyte do chętnego na Misia domku w moim cuchnącym Bytomiu;) Fajny domek.W okolicy jest wielki park i stawiki. Pani ok.50(?) ktora mieszka z corka(to corka podsunela jej dzis metro z Misiem).No wiec mieszkaja we dwie.Odeszla niedawno ich 16 ltenia owczarka.Maja jeszcze jedna starowinke(18lat!) .Lubi inne pieski bardzo.no i jest tez kot....no nic trzeba bedzie zaryzykowac ale kot nie jest ponoć zaczepny. Misio mialby duzo spacerkow po parku i kapiele na stawikach:loveu: Jutro ostatecznie uzgodnimy co i jak;) Oj obysmy mogly podpalic ten lont w poniedzialek....:lol: to ja tez trzymam kciuki za ktorys z tych domkow Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 to mysle,ze spokojnie mozemy pojechac po niedzieli;) no coz dwa domki a Misiek jeden:lol:trzeba bylo szukac Misia wczesniej:-D Quote
Ghanima Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No ładnie, czyli trzeba trzymać kciuki przez cały weekend majowy :lol: Ale jaka to radość - nic się nie działo , a tu taki ruch nagle i o Misiaczka się prawie biją - rewelacja! Głosuję za domkiem z kotem :evil_lol: ale Cioteczki niech obejrzą fachowym okiem dobrze i jeden i drugi - kurka, jak to dobrze, ze jest w czym wybierać! :multi: Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Ola la']to mysle,ze spokojnie mozemy pojechac po niedzieli;) no coz dwa domki a Misiek jeden:lol:trzeba bylo szukac Misia wczesniej:-D Ola la, a ja nie mogę jechać :( TZ mi zabronił zapuszczać się do Bytomia :placz: przepraszam Ola la :( Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='__Lara']Ola la, a ja nie mogę jechać :( TZ mi zabronił zapuszczać się do Bytomia :placz: przepraszam Ola la :( kurde mogl mu opiekun Terriego takie żarty z glowy wybic wtedy:evil_lol:ale tak lekko:cool3: nie no serio nie mozesz??? czuje sie gorsza:placz: to co ze Bytom śmierdzi:placz:i ,że lumpy są:placz: domek Misia miejmy nadzieje przyszly jest na granicy Bytomia i Chorzowa;) Bytomianie....ludzie z marginesu he?:mad: :evil_lol: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 __Lara napisał(a):Najwyżej pojedziemy po niedzieli ;) Miśku kochany, poczekasz te kilka dni, co nie? Misiek poczeka...ale żeby domki poczekamy i się nie rozmyśliły, bo ja już pietra mam:look3::oops: trzeba być z Państwem w stałym kontakcie:roll: to jakiego dnia po Misia Ola jedzie, już tak na pewniaka?:cool3: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='__Lara']Ola la, a ja nie mogę jechać :( TZ mi zabronił zapuszczać się do Bytomia :placz: przepraszam Ola la :( :crazyeye:dlaczego? TZ zabronił i już taki posłuch?:crazyeye:u mnie taki numer by nie przeszedł, bo ja TZ nie słucham:evil_lol::diabloti: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ola la napisał(a): czuje sie gorsza:placz: to co ze Bytom śmierdzi:placz:i ,że lumpy są:placz: Bytomianie....ludzie z marginesu he?:mad: :evil_lol: Olka, co Ty za smuty tu o sobie nieprawdziwe pierdaczysz?:mad::evil_lol: Wiesz dobrze, że tak nie jest i nikt tak tutaj nie uważa:glaszcze::buzi: Quote
agata51 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Już nie wiem za co kciuki trzymać! :evil_lol: Co to za schronisko, które jest zamknięte w dni, kiedy ludzie mają najwięcej czasu!? Quote
xmartix Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 a ja tam kocham Bytom!! uwielbiam! żadne inne miasto na Śląsku nie jest tak fajne jak Bytom. Królową Śląska..tylko Polonia.. :diabloti: Quote
Ola la Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Misiek poczeka...ale żeby domki poczekamy i się nie rozmyśliły, bo ja już pietra mam:look3::oops: trzeba być z Państwem w stałym kontakcie:roll: to jakiego dnia po Misia Ola jedzie, już tak na pewniaka?:cool3: Jasne.Dzis sie dowiem kiedy na wizyte dokladnie ide;) a potem zadzwonie do tego domku ktory wizytowala xmartix;) Olka, co Ty za smuty tu o sobie nieprawdziwe pierdaczysz? Wiesz dobrze, że tak nie jest i nikt tak tutaj nie uważa tiaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co to za schronisko, które jest zamknięte w dni, kiedy ludzie mają najwięcej czasu!? nie mam pojęcia czemu jest zamkniięte w te dni:niewiem: zawsze bylło otwarte:-o a ja tam kocham Bytom!! uwielbiam! żadne inne miasto na Śląsku nie jest tak fajne jak Bytom. Królową Śląska..tylko Polonia.. o jaaaaaaa super:multi::cool3:zapraszam więc na przechadzke po tym malowniczym miasteczku:cool3:no i na meczyk:cool3: weź jakąs maczuge albo inny badyl:cool3: Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 bico napisał(a)::crazyeye:dlaczego? TZ zabronił i już taki posłuch?:crazyeye:u mnie taki numer by nie przeszedł, bo ja TZ nie słucham:evil_lol::diabloti: Właśnie ogłosiłam bunt :diabloti: trwają negocjacje, ale postaram się jednak pojechać Oleńko :) więc i tak mi daj znać proszę potem co i jak :) a jaka to jest dzielnica Bytomia? Quote
Ola la Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 superrrrrrr mam nadzije ,ze to twarde negocjacje:diabloti: kurcze skad on w ogole wzial ten pomysl:-o super jakbysmy razem pojechaly:cool3:zawsze to raźniej:lol: no nic o 14 sie dowiem;)napisze ci smsa bo bo dzis wielkie swietowanie:razz: i bede na dogogłodzie az do jutra prawdopodobnie:placz: Quote
agata51 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Lara, po prostu weź TŻa ze sobą! To jedyny sposób. Wiem coś o tym. Quote
Ola la Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 no wlasnie weź go :evil_lol: on taki buntowniczy człek jest widze:cool3: Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ola la napisał(a):no wlasnie weź go :evil_lol: on taki buntowniczy człek jest widze:cool3: :evil_lol: nie jest buntowniczy, on się o mnie boi... To zależy kiedy będzie ta wizyta, bo my się co dzień nie widzimy, a nie będziemy nadrabiać km do Rudy Śląskiej żeby po niego pojechać ;) ale dzięki dziewczyny za rady :lol: rozmawiałam z nim i mam zapewnienie, że nie będzie zły jak pojadę, tylko się o mnie boi... Quote
Ola la Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ano powiedz mu,ze bedziesz pod dobrą opieką:cool3: ja tu mieszkam.hehe.Jeszcze zyje.To nie Czarnobyl to tylko Bytom:cool3: to jest na ul.Arki Bożka ten Misiowy domek.....no popoludniu ma dzwonic.....zaraz semmm paluchy poodgryzam ..... Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ola la napisał(a):ano powiedz mu,ze bedziesz pod dobrą opieką:cool3: ja tu mieszkam.hehe.Jeszcze zyje.To nie Czarnobyl to tylko Bytom:cool3: to jest na ul.Arki Bożka ten Misiowy domek.....no popoludniu ma dzwonic.....zaraz semmm paluchy poodgryzam ..... Czekamy niecierpliwie... :sadCyber: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ola la napisał(a):To nie Czarnobyl to tylko Bytom:cool3: dobre:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 agata51 napisał(a): Co to za schronisko, które jest zamknięte w dni, kiedy ludzie mają najwięcej czasu!? wszędzie tak jest...też tego nie czaję:niewiem: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ola la napisał(a):no i na meczyk:cool3: weź jakąs maczuge albo inny badyl:cool3: na meczyku to dopiero musi być...zaj...ście:evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 __Lara napisał(a):Właśnie ogłosiłam bunt :diabloti: trwają negocjacje ooo! Bardzo dobrze:diabloti: Podjudzona przez dogo ciotki Lara się zbuntowała:evil_lol::multi: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 agata51 napisał(a):Lara, po prostu weź TŻa ze sobą! To jedyny sposób. Wiem coś o tym. Też zawsze wkręcam TZ w moje rożna wariackie psie pomysły:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts