Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Dziewczyny, jutro schronisko czynne do 17.00. W piątek NIECZYNNE, w sobotę najprawdopodobniej też, ale jeszcze nie wiadomo na 100% i w niedzielę oczywiście też nieczynne.

Dobrze wiedzieć. Najwyżej pojedziemy po niedzieli ;) Miśku kochany, poczekasz te kilka dni, co nie?

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
kochana xmartix zrobila wizyte:loveu:
domek jak najbardziej ok z tym ,ze szalone dziecko które (o ile dobrze zapamietalam)puszczalą na Marte bańki:-o
Obiecala tez przeslac im na maila wiecej zdjec Misia.

no nic domek jest ale ja i tak jutro albo pojutrze ide na wizyte do chętnego na Misia domku w moim cuchnącym Bytomiu;)

Fajny domek.W okolicy jest wielki park i stawiki.
Pani ok.50(?) ktora mieszka z corka(to corka podsunela jej dzis metro z Misiem).No wiec mieszkaja we dwie.Odeszla niedawno ich 16 ltenia owczarka.Maja jeszcze jedna starowinke(18lat!) .Lubi inne pieski bardzo.no i jest tez kot....no nic trzeba bedzie zaryzykowac ale kot nie jest ponoć zaczepny.
Misio mialby duzo spacerkow po parku i kapiele na stawikach:loveu:

Jutro ostatecznie uzgodnimy co i jak;)

Oj obysmy mogly podpalic ten lont w poniedzialek....:lol:

to ja tez trzymam kciuki za ktorys z tych domkow

Posted

No ładnie, czyli trzeba trzymać kciuki przez cały weekend majowy :lol: Ale jaka to radość - nic się nie działo , a tu taki ruch nagle i o Misiaczka się prawie biją - rewelacja! Głosuję za domkiem z kotem :evil_lol: ale Cioteczki niech obejrzą fachowym okiem dobrze i jeden i drugi - kurka, jak to dobrze, ze jest w czym wybierać! :multi:

Posted

[quote name='Ola la']to mysle,ze spokojnie mozemy pojechac po niedzieli;)
no coz dwa domki a Misiek jeden:lol:trzeba bylo szukac Misia wczesniej:-D

Ola la, a ja nie mogę jechać :( TZ mi zabronił zapuszczać się do Bytomia :placz: przepraszam Ola la :(

Posted

[quote name='__Lara']Ola la, a ja nie mogę jechać :( TZ mi zabronił zapuszczać się do Bytomia :placz: przepraszam Ola la :(

kurde mogl mu opiekun Terriego takie żarty z glowy wybic wtedy:evil_lol:ale tak lekko:cool3:

nie no serio nie mozesz???
czuje sie gorsza:placz: to co ze Bytom śmierdzi:placz:i ,że lumpy są:placz:

domek Misia miejmy nadzieje przyszly jest na granicy Bytomia i Chorzowa;)

Bytomianie....ludzie z marginesu he?:mad: :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Najwyżej pojedziemy po niedzieli ;) Miśku kochany, poczekasz te kilka dni, co nie?

Misiek poczeka...ale żeby domki poczekamy i się nie rozmyśliły, bo ja już pietra mam:look3::oops: trzeba być z Państwem w stałym kontakcie:roll:
to jakiego dnia po Misia Ola jedzie, już tak na pewniaka?:cool3:

Posted

[quote name='__Lara']Ola la, a ja nie mogę jechać :( TZ mi zabronił zapuszczać się do Bytomia :placz: przepraszam Ola la :(

:crazyeye:dlaczego? TZ zabronił i już taki posłuch?:crazyeye:u mnie taki numer by nie przeszedł, bo ja TZ nie słucham:evil_lol::diabloti:

Posted

Ola la napisał(a):

czuje sie gorsza:placz: to co ze Bytom śmierdzi:placz:i ,że lumpy są:placz:
Bytomianie....ludzie z marginesu he?:mad: :evil_lol:

Olka, co Ty za smuty tu o sobie nieprawdziwe pierdaczysz?:mad::evil_lol:
Wiesz dobrze, że tak nie jest i nikt tak tutaj nie uważa:glaszcze::buzi:

Posted

Misiek poczeka...ale żeby domki poczekamy i się nie rozmyśliły, bo ja już pietra mam:look3::oops: trzeba być z Państwem w stałym kontakcie:roll:
to jakiego dnia po Misia Ola jedzie, już tak na pewniaka?:cool3:

Jasne.Dzis sie dowiem kiedy na wizyte dokladnie ide;)
a potem zadzwonie do tego domku ktory wizytowala xmartix;)

Olka, co Ty za smuty tu o sobie nieprawdziwe pierdaczysz?
Wiesz dobrze, że tak nie jest i nikt tak tutaj nie uważa

tiaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co to za schronisko, które jest zamknięte w dni, kiedy ludzie mają najwięcej czasu!?

nie mam pojęcia czemu jest zamkniięte w te dni:niewiem: zawsze bylło otwarte:-o

a ja tam kocham Bytom!! uwielbiam! żadne inne miasto na Śląsku nie jest tak fajne jak Bytom.
Królową Śląska..tylko Polonia..

o jaaaaaaa super:multi::cool3:zapraszam więc na przechadzke po tym malowniczym miasteczku:cool3:no i na meczyk:cool3: weź jakąs maczuge albo inny badyl:cool3:

Posted

bico napisał(a):
:crazyeye:dlaczego? TZ zabronił i już taki posłuch?:crazyeye:u mnie taki numer by nie przeszedł, bo ja TZ nie słucham:evil_lol::diabloti:

Właśnie ogłosiłam bunt :diabloti: trwają negocjacje, ale postaram się jednak pojechać Oleńko :) więc i tak mi daj znać proszę potem co i jak :) a jaka to jest dzielnica Bytomia?

Posted

superrrrrrr mam nadzije ,ze to twarde negocjacje:diabloti:
kurcze skad on w ogole wzial ten pomysl:-o

super jakbysmy razem pojechaly:cool3:zawsze to raźniej:lol:

no nic o 14 sie dowiem;)napisze ci smsa bo bo dzis wielkie swietowanie:razz: i bede na dogogłodzie az do jutra prawdopodobnie:placz:

Posted

Ola la napisał(a):
no wlasnie weź go :evil_lol:
on taki buntowniczy człek jest widze:cool3:

:evil_lol: nie jest buntowniczy, on się o mnie boi...

To zależy kiedy będzie ta wizyta, bo my się co dzień nie widzimy, a nie będziemy nadrabiać km do Rudy Śląskiej żeby po niego pojechać ;) ale dzięki dziewczyny za rady :lol: rozmawiałam z nim i mam zapewnienie, że nie będzie zły jak pojadę, tylko się o mnie boi...

Posted

ano powiedz mu,ze bedziesz pod dobrą opieką:cool3:
ja tu mieszkam.hehe.Jeszcze zyje.To nie Czarnobyl to tylko Bytom:cool3:
to jest na ul.Arki Bożka ten Misiowy domek.....no popoludniu ma dzwonic.....zaraz semmm paluchy poodgryzam
.....

Posted

Ola la napisał(a):
ano powiedz mu,ze bedziesz pod dobrą opieką:cool3:
ja tu mieszkam.hehe.Jeszcze zyje.To nie Czarnobyl to tylko Bytom:cool3:
to jest na ul.Arki Bożka ten Misiowy domek.....no popoludniu ma dzwonic.....zaraz semmm paluchy poodgryzam
.....

Czekamy niecierpliwie... :sadCyber:

Posted

agata51 napisał(a):

Co to za schronisko, które jest zamknięte w dni, kiedy ludzie mają najwięcej czasu!?

wszędzie tak jest...też tego nie czaję:niewiem:

Posted

Ola la napisał(a):
no i na meczyk:cool3: weź jakąs maczuge albo inny badyl:cool3:

na meczyku to dopiero musi być...zaj...ście:evil_lol::evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Właśnie ogłosiłam bunt :diabloti: trwają negocjacje

ooo! Bardzo dobrze:diabloti: Podjudzona przez dogo ciotki Lara się zbuntowała:evil_lol::multi:

Posted

agata51 napisał(a):
Lara, po prostu weź TŻa ze sobą! To jedyny sposób. Wiem coś o tym.

Też zawsze wkręcam TZ w moje rożna wariackie psie pomysły:evil_lol::evil_lol: