zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ...kciuki mocno zaciśnięte!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 xmartix napisał(a):postaram się dziś być u tych Państwo Hej. Wpadasz dziś do Państwa na wizytę?:cool3: Ola lub Lara podały Ci namiary do nich? Jeśli nie, pewnie później wejdą na watek i to zrobią, bo nie niestety nie znam adresu Państwa:roll: Pan od leonbergerki nie dzwonił...ale ja trzymam kciuki ze ten domek z Wrocka:thumbs: obu się wszystko szczęśliwie dla Misia zakończyło:modla::modla::modla: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a): czyli jak sie uda to wystrzeliwujemy sie z armaty?......:cool3: Ola, jasne, jak się uda z domkiem dla Misia, to obydwie włazimy do jednej armaty i...:helo::evil_lol: Quote
Ghanima Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 O matko! Ja nie mogę pracować, bo jak tu pracować bez kciuków, które za Misulka trzymam non stop??? Jak macie na to jakiś patent, to podeślijcie... Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ghanima napisał(a):O matko! Ja nie mogę pracować, bo jak tu pracować bez kciuków, które za Misulka trzymam non stop??? Jak macie na to jakiś patent, to podeślijcie... to może tak - jedna ręka kciuki zaciśnięte non stop:happy1:, a drugą pracujesz:evil_lol: Quote
agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 bico napisał(a):Ola, jasne, jak się uda z domkiem dla Misia, to obydwie włazimy do jednej armaty i...:helo::evil_lol: To ja podpalę lont! Zamawiam! Quote
maciaszek Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jest jeszcze chętny domek z Bytomia. Ola_la go zwizytuje :). Misio wstępnie "zaklepany" do poniedziałku, nikomu go nie wydadzą. Będzie czekał na efekt wizyt przedadopcyjnych! Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kochana xmartix zrobila wizyte:loveu: domek jak najbardziej ok z tym ,ze szalone dziecko które (o ile dobrze zapamietalam)puszczalą na Marte bańki:-o Obiecala tez przeslac im na maila wiecej zdjec Misia. no nic domek jest ale ja i tak jutro albo pojutrze ide na wizyte do chętnego na Misia domku w moim cuchnącym Bytomiu;) Fajny domek.W okolicy jest wielki park i stawiki. Pani ok.50(?) ktora mieszka z corka(to corka podsunela jej dzis metro z Misiem).No wiec mieszkaja we dwie.Odeszla niedawno ich 16 ltenia owczarka.Maja jeszcze jedna starowinke(18lat!) .Lubi inne pieski bardzo.no i jest tez kot....no nic trzeba bedzie zaryzykowac ale kot nie jest ponoć zaczepny. Misio mialby duzo spacerkow po parku i kapiele na stawikach:loveu: Jutro ostatecznie uzgodnimy co i jak;) Oj obysmy mogly podpalic ten lont w poniedzialek....:lol: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:łooo matko, ile domków chętnych na Misia:multi::multi: trzeba wybrać najlepszy, ale nie wolno żadnego z tych domków zaniedbać, żeby ostatecznie z tylu chętnych się nie okazało, że nikt nie został;) no i może do domków, które zostaną wolne, dało by się jakiegoś innego bidaka zaadoptować:roll: może ten domek bez dziecka byłby lepszy, a tam znowu jest kot, a nie wiemy jak ostatecznie Misio zniesie kota lub dzieciaka:hmmmm: ale się cieszę z szansy Misia na normalne życie:multi::multi::multi: dosłownie wychodzę ze skóry, gdzie Misio trafi do domku, oby to się stało jak najszybciej:loveu: bo armata już czeka, i Agata51 ma podpalać lont:evil_lol: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 bico ostatecznie sa 2 domki;) ten od lejjjjjonbergerki woli suczke:mad: ciekawe jak Misio do kotow i dzieci:evil_lol:pies zagadka:cool3: wiem ,ze domek z Bytomia ma wieksze doswiadczenie z psami. ZObacze po wizycie;) racja bico zadnego domku nie mozemy zaniedbac:-D moze Lara sie wybierze ze mna?:cool3: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):bico ostatecznie sa 2 domki;) ten od lejjjjjonbergerki woli suczke:mad: no w sumie dobrze, że się jasno Pan określił, szczerze powiedział. Ale jakąś suczkę też mu możemy wynaleźć:evil_lol: Ola la napisał(a): ciekawe jak Misio do kotów i dzieci:evil_lol:pies zagadka:cool3: wiem ,ze domek z Bytomia ma wieksze doswiadczenie z psami. ZObacze po wizycie;) ja też wolę ten domek z większym doświadczeniem z psami i z kotem zamiast dziecka:cool3: kot zawsze jakoś sobie poradzi, a jak Misiek z dzieckiem coś się nie dogada, to wiadomo:shake: ale oczywiście czekamy na wyniki wizyty:cool3::multi: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 fakt mozemy mu suczke wynalezc......dobry pomysl...pewnie chcialby jakas w typie leonbergera. jest tez domek chetny na psa w typie naszego Misia ale to na Pomorzu(dlatego zrezygnowali z Misia). No ja tez mysle ,ze domek z doswiadczeniem bylby lepszy;) ta Pani chce isc z Misiem na szkolenie;) Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 slomko nie ma problemu moge im podeslac fotki ale czytalam,ze bywa zazdrosny o inne pieski a oni maja 2 letnie dziecko...roznie to bywa.Wiadomo jakie sa niektore dzieci.:angryy: Quote
Slomka22 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 A moze byscie mogly na Pomorzu zaproponowac Albusia - ja wiem ze to daleko, ale jakby ktos dalby mu szanse to pewnie by sie jakos uzbieralo na transport http://www.dogomania.pl/forum/f28/albus-3-lata-w-schronie-nie-pozwolmy-mu-tak-skonczyc-121618/ Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a): No ja tez mysle ,ze domek z doswiadczeniem bylby lepszy;) ta Pani chce isc z Misiem na szkolenie;) :multi::multi::multi: ale szacuneczek dla tego domku, bo szkolenie każdego psa to dla mnie konieczność i warto to robić:loveu: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Slomka22']A moze byscie mogly na Pomorzu zaproponowac Albusia - ja wiem ze to daleko, ale jakby ktos dalby mu szanse to pewnie by sie jakos uzbieralo na transport http://www.dogomania.pl/forum/f28/albus-3-lata-w-schronie-nie-pozwolmy-mu-tak-skonczyc-121618/ Ola - możesz panu podsunąć Albusia? Bardzo Cie o to proszę. W razie transportu, kasę jakoś zorganizujemy:lol: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ok zaraz wysle ;)tylko nie wiem jaki on jest do dzieci?????? wiem ,ze pewnie tez nie wieie no ba skad......:(ehhh. zachcialo im sie dzieci:evil_lol: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 hmm wiesz co jutro o 14 bede wiedziec;)dam ci znac odrazu;) kurcze oby sie udalo. Pojedziemy razem po Misia:cool3:??? Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Wchodzę, a tu tyle dobrych rzeczy się dzieje :lol::multi: alem szczęśliwa :loveu: mam nadzieję, że już niedługo Misiek trafi do któregoś domku :lol: Ola la napisał(a): moze Lara sie wybierze ze mna?:cool3: Hmm...Ola la, czemu nie :D tylko kiedy? :) Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):hmm wiesz co jutro o 14 bede wiedziec;)dam ci znac odrazu;) kurcze oby sie udalo. Pojedziemy razem po Misia:cool3:??? :eggface::eggface::eggface::eggface::eggface: tylko Ola la, muszę wiedzieć kiedy ;) bo np. piątek mam cały zajęty :shake: jakby co to napisz mi smsa: 506 493 005 ;) ale chętnie pojadę z Tobą po Miśka i go poznam osobiście :D :D :D wygłaszczemy go :D Quote
maciaszek Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dziewczyny, jutro schronisko czynne do 17.00. W piątek NIECZYNNE, w sobotę najprawdopodobniej też, ale jeszcze nie wiadomo na 100% i w niedzielę oczywiście też nieczynne. Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ola la napisał(a):ahiaaaaa no nic ja o 14 bede wiedziec dopiero:( ale pojedziemy po naszego agenta Misia razem;)podjade po ciebie i w droge:-Dmoze wypatrzymy jakas nowa milosc:cool3: Aha, to daj mi znać jutro ;) Quote
__Lara Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Posty przeskoczyły :mad: Ola la, czekam jutro na wiadomość :) P.s. nową miłość? co masz na myśli? :eviltong: bo ja już jestem "skonkretyzowana" jakby co, za 1,5 roku mam ślub :eviltong: Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ahiaaaaa no nic ja o 14 bede wiedziec dopiero:( ale pojedziemy po naszego agenta Misia razem;)podjade po ciebie i w droge:-Dmoze wypatrzymy jakas nowa milosc:cool3: Quote
Recommended Posts