Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
postaram się dziś być u tych Państwo

Hej. Wpadasz dziś do Państwa na wizytę?:cool3: Ola lub Lara podały Ci namiary do nich? Jeśli nie, pewnie później wejdą na watek i to zrobią, bo nie niestety nie znam adresu Państwa:roll:

Pan od leonbergerki nie dzwonił...ale ja trzymam kciuki ze ten domek z Wrocka:thumbs:
obu się wszystko szczęśliwie dla Misia zakończyło:modla::modla::modla:

Posted

Ola la napisał(a):

czyli jak sie uda to wystrzeliwujemy sie z armaty?......:cool3:

Ola, jasne, jak się uda z domkiem dla Misia, to obydwie włazimy do jednej armaty i...:helo::evil_lol:

Posted

Ghanima napisał(a):
O matko! Ja nie mogę pracować, bo jak tu pracować bez kciuków, które za Misulka trzymam non stop??? Jak macie na to jakiś patent, to podeślijcie...

to może tak - jedna ręka kciuki zaciśnięte non stop:happy1:, a drugą pracujesz:evil_lol:

Posted

kochana xmartix zrobila wizyte:loveu:
domek jak najbardziej ok z tym ,ze szalone dziecko które (o ile dobrze zapamietalam)puszczalą na Marte bańki:-o
Obiecala tez przeslac im na maila wiecej zdjec Misia.

no nic domek jest ale ja i tak jutro albo pojutrze ide na wizyte do chętnego na Misia domku w moim cuchnącym Bytomiu;)

Fajny domek.W okolicy jest wielki park i stawiki.
Pani ok.50(?) ktora mieszka z corka(to corka podsunela jej dzis metro z Misiem).No wiec mieszkaja we dwie.Odeszla niedawno ich 16 ltenia owczarka.Maja jeszcze jedna starowinke(18lat!) .Lubi inne pieski bardzo.no i jest tez kot....no nic trzeba bedzie zaryzykowac ale kot nie jest ponoć zaczepny.
Misio mialby duzo spacerkow po parku i kapiele na stawikach:loveu:

Jutro ostatecznie uzgodnimy co i jak;)

Oj obysmy mogly podpalic ten lont w poniedzialek....:lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:łooo matko, ile domków chętnych na Misia:multi::multi:
trzeba wybrać najlepszy, ale nie wolno żadnego z tych domków zaniedbać, żeby ostatecznie z tylu chętnych się nie okazało, że nikt nie został;)
no i może do domków, które zostaną wolne, dało by się jakiegoś innego bidaka zaadoptować:roll:
może ten domek bez dziecka byłby lepszy, a tam znowu jest kot, a nie wiemy jak ostatecznie Misio zniesie kota lub dzieciaka:hmmmm:

ale się cieszę z szansy Misia na normalne życie:multi::multi::multi: dosłownie wychodzę ze skóry, gdzie Misio trafi do domku, oby to się stało jak najszybciej:loveu:

bo armata już czeka, i Agata51 ma podpalać lont:evil_lol:

Posted

bico ostatecznie sa 2 domki;)
ten od lejjjjjonbergerki woli suczke:mad:

ciekawe jak Misio do kotow i dzieci:evil_lol:pies zagadka:cool3:

wiem ,ze domek z Bytomia ma wieksze doswiadczenie z psami.
ZObacze po wizycie;)

racja bico zadnego domku nie mozemy zaniedbac:-D

moze Lara sie wybierze ze mna?:cool3:

Posted

Ola la napisał(a):
bico ostatecznie sa 2 domki;)
ten od lejjjjjonbergerki woli suczke:mad:

no w sumie dobrze, że się jasno Pan określił, szczerze powiedział. Ale jakąś suczkę też mu możemy wynaleźć:evil_lol:
Ola la napisał(a):

ciekawe jak Misio do kotów i dzieci:evil_lol:pies zagadka:cool3:

wiem ,ze domek z Bytomia ma wieksze doswiadczenie z psami.
ZObacze po wizycie;)

ja też wolę ten domek z większym doświadczeniem z psami i z kotem zamiast dziecka:cool3: kot zawsze jakoś sobie poradzi, a jak Misiek z dzieckiem coś się nie dogada, to wiadomo:shake:
ale oczywiście czekamy na wyniki wizyty:cool3::multi:

Posted

fakt mozemy mu suczke wynalezc......dobry pomysl...pewnie chcialby jakas w typie leonbergera.

jest tez domek chetny na psa w typie naszego Misia ale to na Pomorzu(dlatego zrezygnowali z Misia).

No ja tez mysle ,ze domek z doswiadczeniem bylby lepszy;)
ta Pani chce isc z Misiem na szkolenie;)

Posted

slomko nie ma problemu moge im podeslac fotki ale czytalam,ze bywa zazdrosny o inne pieski a oni maja 2 letnie dziecko...roznie to bywa.Wiadomo jakie sa niektore dzieci.:angryy:

Posted

Ola la napisał(a):

No ja tez mysle ,ze domek z doswiadczeniem bylby lepszy;)
ta Pani chce isc z Misiem na szkolenie;)

:multi::multi::multi: ale szacuneczek dla tego domku, bo szkolenie każdego psa to dla mnie konieczność i warto to robić:loveu:

Posted

Wchodzę, a tu tyle dobrych rzeczy się dzieje :lol::multi: alem szczęśliwa :loveu: mam nadzieję, że już niedługo Misiek trafi do któregoś domku :lol:

Ola la napisał(a):

moze Lara sie wybierze ze mna?:cool3:

Hmm...Ola la, czemu nie :D tylko kiedy? :)

Posted

Ola la napisał(a):
hmm wiesz co jutro o 14 bede wiedziec;)dam ci znac odrazu;)
kurcze oby sie udalo.
Pojedziemy razem po Misia:cool3:???

:eggface::eggface::eggface::eggface::eggface: tylko Ola la, muszę wiedzieć kiedy ;) bo np. piątek mam cały zajęty :shake: jakby co to napisz mi smsa: 506 493 005 ;) ale chętnie pojadę z Tobą po Miśka i go poznam osobiście :D :D :D wygłaszczemy go :D

Posted

Ola la napisał(a):
ahiaaaaa no nic ja o 14 bede wiedziec dopiero:(

ale pojedziemy po naszego agenta Misia razem;)podjade po ciebie i w droge:-Dmoze wypatrzymy jakas nowa milosc:cool3:

Aha, to daj mi znać jutro ;)

Posted

Posty przeskoczyły :mad: Ola la, czekam jutro na wiadomość :)

P.s. nową miłość? co masz na myśli? :eviltong: bo ja już jestem "skonkretyzowana" jakby co, za 1,5 roku mam ślub :eviltong:

Posted

ahiaaaaa no nic ja o 14 bede wiedziec dopiero:(

ale pojedziemy po naszego agenta Misia razem;)podjade po ciebie i w droge:-Dmoze wypatrzymy jakas nowa milosc:cool3: