Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

Posted

Misiek-ciaptak. Duży ciałem, a jeszcze większy sercem, a największy ciapowatością ;-). W schronisku od 02.04.09. Spokojny, uległy w stosunku do innych psów (wszystkie go gryzą :-(), do ludzi (w pierwszym kontakcie) nastawiony troszkę z dystansem. Smutny. Zrezygnowany. :-( Może mieć z 5-6 lat.
Jego numer to 380/09.

Potrzebujemy pomocy dla Miśka :(

Misiek obecnie przebywa na kwarantannie, ale DT mile widziane....

Ogłoszenia Miśka:

www.pineska.pl/?do=view&id=61096&buyOrSell=2

katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/288592-misiek_z_katowic_jest.html

www.kokosy.pl/ogloszenie/39248

www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/misiek_z_katowicjest_podgryzany_przez_psy_pomozcie _23820.html

www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-psy-pomozcie_901.html

www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/cPath/27_80/iID/1563

katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Misiek-z-Katowic-jest-podgryzany-przez-psy-POM-CIE-W0QQAdIdZ120545339

www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/3031/

www.spacerek.net

www.przygarnijzwierzaka.pl

Misiek liczy na nowe życie...pies (614092311) - Aukcje internetowe Allegro

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']To taki fajny pies...
A smutek w jego oczach jest przerażający :(.

:placz::placz::placz: biedaczek.... pilnie DT potzebne!!!!!!!

Cioteczki, pomóżcie!!!!

Posted

[quote name='maciaszek']Mało osób tu zagląda...

Mam nadzieję, że jak psiak wyjdzie z kwarantanny do normalnego boksu to z jakimiś łagodnymi psiakami...

No właśnie widzę, że mało i to jest smutne :(

Maciaszku, a nie mogliby go umieścić w boksie gdzie byłby sam? skoro jest obawa, że inne psy będą go gryzły?

Posted

[quote name='__Lara']Maciaszku, a nie mogliby go umieścić w boksie gdzie byłby sam? skoro jest obawa, że inne psy będą go gryzły?Teraz chyba siedzi sam. Próbowali go umieścić z jednym i drugim psem na kwarantannie, ale go gryzły. Jak przejdzie z kwarantanny na boksy to jeśli będzie wolny boks to będzie pewnie siedział sam, a jeśli nie będzie to będzie musiał być z psami...
Ja się tylko boję, że on jest tak zrezygnowany, że nie dotrwa do końca kwarantanny... :(

Posted

Biedactwo :(

Jak mu pomóc ??? co robić???

(qrde, czemu mi się nie chce poprawnie wstawiać link do tego wątku, nigdzie nie mogę go rozesłać:angryy:)

Posted

izzie1983 napisał(a):
Lara, w nazwie wątku jest fragment: e - p s y . To ponoć nazwa jakiegoś portalu i jest automatycznie cenzurowana.

dzięki!!! już wiem czemu tak się dzieje z linkiem :loveu::loveu::loveu:

Posted

zaznaczam wątek.
jakie biedak:-( ja się boje, że inne psy go po prostu zagryzą:-(
gdyby się znalazł DT mogłabym jakiś grosz na niego podrzucić, choćby jednorazowo:roll:
trzeba mu jakiś DT znaleźć i poogłaszać go, bo on w tych schronie się nie utrzyma.
Lara, offuj "wołami" temat gdzie się da i zapraszaj ciotki na wątek przez pw, nie ma rady:roll:

Posted

Brysio napisał(a):
Bico jestem;) ale jedno zdięcko do ogłoszen to za mało, da się cos jeszcze załatwic?

dzięki Brysio, jesteś niezastąpiona:Rose: pewnie przed świętami nie będzie nowych fotek:roll: trzeba wykorzystać to co jest, narazie:roll:

Posted

Lara, zgłoś go do adopcji zagranicznej, naprawdę teraz to jedyna opcja, nie ma na co czekać, nawet się żaden dt na horyzoncie nie pojawia:-( a na dt kasę stałą zebrać, to sama wiesz jak teraz jest:-(

Posted

Cioteczki, dziękuję, że się pojawiłyście :loveu: od razu lepiej :)

bico, tylko ja nie wiem gdzie mam go zgłosić do adopcji zagranicznej... bo Agnieszka to wiesz, że już psów z dogo nie bierze. Może ktoś się orientuje w temacie?

Posted

Brysio napisał(a):
Bico jestem;) ale jedno zdięcko do ogłoszen to za mało, da się cos jeszcze załatwic?
Niestety, na większą ilość zdjęć nie ma szans, przynajmniej na razie.Pies jest na kwarantannie, został mi wyprowadzony tylko do tego zdjęcia. Na ew. kolejne foty trzeba będzie poczekać aż pies przejdzie na normalne boksy.