__Lara Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Misiek-ciaptak. Duży ciałem, a jeszcze większy sercem, a największy ciapowatością ;-). W schronisku od 02.04.09. Spokojny, uległy w stosunku do innych psów (wszystkie go gryzą :-(), do ludzi (w pierwszym kontakcie) nastawiony troszkę z dystansem. Smutny. Zrezygnowany. :-( Może mieć z 5-6 lat. Jego numer to 380/09. Potrzebujemy pomocy dla Miśka :( Misiek obecnie przebywa na kwarantannie, ale DT mile widziane.... Ogłoszenia Miśka: www.pineska.pl/?do=view&id=61096&buyOrSell=2 katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/288592-misiek_z_katowic_jest.html www.kokosy.pl/ogloszenie/39248 www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/misiek_z_katowicjest_podgryzany_przez_psy_pomozcie _23820.html www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/misiek-z-katowic-jest-podgryzany-przez-psy-pomozcie_901.html www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/cPath/27_80/iID/1563 katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Misiek-z-Katowic-jest-podgryzany-przez-psy-POM-CIE-W0QQAdIdZ120545339 www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/3031/ www.spacerek.net www.przygarnijzwierzaka.pl Misiek liczy na nowe życie...pies (614092311) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maciaszek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To taki fajny pies... A smutek w jego oczach jest przerażający :(. Quote
__Lara Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='maciaszek']To taki fajny pies... A smutek w jego oczach jest przerażający :(. :placz::placz::placz: biedaczek.... pilnie DT potzebne!!!!!!! Cioteczki, pomóżcie!!!! Quote
maciaszek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mało osób tu zagląda... Mam nadzieję, że jak psiak wyjdzie z kwarantanny do normalnego boksu to z jakimiś łagodnymi psiakami... Quote
__Lara Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='maciaszek']Mało osób tu zagląda... Mam nadzieję, że jak psiak wyjdzie z kwarantanny do normalnego boksu to z jakimiś łagodnymi psiakami... No właśnie widzę, że mało i to jest smutne :( Maciaszku, a nie mogliby go umieścić w boksie gdzie byłby sam? skoro jest obawa, że inne psy będą go gryzły? Quote
maciaszek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='__Lara']Maciaszku, a nie mogliby go umieścić w boksie gdzie byłby sam? skoro jest obawa, że inne psy będą go gryzły?Teraz chyba siedzi sam. Próbowali go umieścić z jednym i drugim psem na kwarantannie, ale go gryzły. Jak przejdzie z kwarantanny na boksy to jeśli będzie wolny boks to będzie pewnie siedział sam, a jeśli nie będzie to będzie musiał być z psami... Ja się tylko boję, że on jest tak zrezygnowany, że nie dotrwa do końca kwarantanny... :( Quote
__Lara Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 :( :( :( ciotki, pomóżcie!!!! Biedak może nie przeżyć... :placz::placz::placz: Quote
maciaszek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Psiak wciąż w schronisku. Nikt go nie odebrał :shake:. Quote
__Lara Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Biedactwo :( Jak mu pomóc ??? co robić??? (qrde, czemu mi się nie chce poprawnie wstawiać link do tego wątku, nigdzie nie mogę go rozesłać:angryy:) Quote
izzie1983 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Lara, w nazwie wątku jest fragment: e - p s y . To ponoć nazwa jakiegoś portalu i jest automatycznie cenzurowana. Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 izzie1983 napisał(a):Lara, w nazwie wątku jest fragment: e - p s y . To ponoć nazwa jakiegoś portalu i jest automatycznie cenzurowana. dzięki!!! już wiem czemu tak się dzieje z linkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 zaznaczam wątek. jakie biedak:-( ja się boje, że inne psy go po prostu zagryzą:-( gdyby się znalazł DT mogłabym jakiś grosz na niego podrzucić, choćby jednorazowo:roll: trzeba mu jakiś DT znaleźć i poogłaszać go, bo on w tych schronie się nie utrzyma. Lara, offuj "wołami" temat gdzie się da i zapraszaj ciotki na wątek przez pw, nie ma rady:roll: Quote
Brysio Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Bico jestem;) ale jedno zdięcko do ogłoszen to za mało, da się cos jeszcze załatwic? Quote
nika100 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 taki smutny...:-( serduszko się kraja,życzę mu szybkiego domku albo choć DT. Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Brysio napisał(a):Bico jestem;) ale jedno zdięcko do ogłoszen to za mało, da się cos jeszcze załatwic? dzięki Brysio, jesteś niezastąpiona:Rose: pewnie przed świętami nie będzie nowych fotek:roll: trzeba wykorzystać to co jest, narazie:roll: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Lara, zgłoś go do adopcji zagranicznej, naprawdę teraz to jedyna opcja, nie ma na co czekać, nawet się żaden dt na horyzoncie nie pojawia:-( a na dt kasę stałą zebrać, to sama wiesz jak teraz jest:-( Quote
Ghanima Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Do DT się dorzucę, tylko żeby był... Jaka to bida wielka, taki smutek w ślipiach, że ciarki człowieka przechodzą... Quote
kajkoowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ale ma smutne oczka:-( Bida.... Śliczy ciapuś, zaznaczam sobnie wątek:loveu: Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Cioteczki, dziękuję, że się pojawiłyście :loveu: od razu lepiej :) bico, tylko ja nie wiem gdzie mam go zgłosić do adopcji zagranicznej... bo Agnieszka to wiesz, że już psów z dogo nie bierze. Może ktoś się orientuje w temacie? Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Brysio napisał(a):Bico jestem;) ale jedno zdięcko do ogłoszen to za mało, da się cos jeszcze załatwic?Niestety, na większą ilość zdjęć nie ma szans, przynajmniej na razie.Pies jest na kwarantannie, został mi wyprowadzony tylko do tego zdjęcia. Na ew. kolejne foty trzeba będzie poczekać aż pies przejdzie na normalne boksy. Quote
agata51 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Cudny jest! Nie mogę dać mu DT! :placz: Ale na pewno dorzucę grosik! Albo hotelik mu załatwiajcie! Quote
Kenny Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 biedaczek :placz: no przecież musi się znaleźć jakieś DT !!! :placz: jest jakiś banerek ? Quote
Recommended Posts