Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
wszędzie tak jest...też tego nie czaję:niewiem:

Bo to jest Polska właśnie :cool1: przecież w schronisku to mało osób będzie się tym martwiło, ważne, że mają "weekend majowy" :cool1:

Posted

Spokojnie kobitki. Ola wysłała mi smsa, że praktycznie na bank odbiera w poniedziałek Miśka i że wizyta w domku na niego chętnym to tylko formalność będzie, bo ludzie wspaniali :).

A schronisko w sobotę jednak otwarte będzie.

Posted

maciaszek napisał(a):
Spokojnie kobitki. Ola wysłała mi smsa, że praktycznie na bank odbiera w poniedziałek Miśka i że wizyta w domku na niego chętnym to tylko formalność będzie, bo ludzie wspaniali :).

Maciaszku, ratujesz me skołatane serce tymi wieściami, bo ja już wiesz...zawał z niepokoju i strachu, że się nie uda:mdleje::oops:
Ale teraz widzę, że jednak będzie dobrze!:bigcool::bigcool::bigcool:
wobec tego czekamy z niecierpliwością na poniedziałek:cool3::multi::loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):

Super :loveu: to już jestem prawie spokojna :eviltong:

Posted

Oj przepraszam ja was ,ze nic nie pisalam wczoraj ale bylam na dzialeczce.Teraz wrocilam.

Pani od Misia dzwonila punktualnie o 14.;)Bardzo sie juz cieszy na Misiaka.
Pytala czy nie jest na jakiejs specjalnej diecie bo jej 18 letnia sunia jest wlasnie na diecie i kotka staruszka tez;)

Misio rozrusza to towarzystwo zapewne:evil_lol:

W poniedzialek przywioze Misia.
Lara jedziesz tez??:cool3:mozemy np. pojechac z Misiem do parku w Chorzowie zanim go zawieziemy.

juz sie nie moge doczekać:loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
Olu, zadzwoń z rana do schroniska (w poniedziałek) i przypomnij, że po niego jedziesz :).
Aha, jeszcze jedna kwestia - za Misia trzeba będzie zapłacić (jedzie wszak do domu stałego). Miło by było, gdyby te koszty pokrył ds. To będzie pewnie z jakieś 50 zł. Powiedz o tym przyszłym właścicielom, ok?

Posted

Maciaszku Pani wie obiecala zaplacic;)wezme kase jak bede na wizycie przedadopcyjnej albo mi odda jak przyjade zs Misiakiem;)

Oj nie moge sie doczekać poniedzialku:-D

Posted

Ola la napisał(a):

Pani od Misia dzwonila punktualnie o 14.;)Bardzo sie juz cieszy na Misiaka.
Pytala czy nie jest na jakiejs specjalnej diecie bo jej 18 letnia sunia jest wlasnie na diecie i kotka staruszka tez;)

Misio rozrusza to towarzystwo zapewne:evil_lol:

juz sie nie moge doczekać:loveu:

boziu kochany, jak ja się cieszę z takiego pozytywnego dla Misia obrotu sprawy:multi::multi::multi: marzyłam o takim właśnie domku dla niego:loveu:
czekam na ten poniedziałek jak na zbawienie:multi::loveu:
a jak Pani fajna:cool3::cool3:, skrupulatna i troskliwa i ma doświadczenie z psiakami:loveu::multi:

Posted

Ola la napisał(a):
Maciaszku Pani wie obiecala zaplacic;)wezme kase jak bede na wizycie przedadopcyjnej albo mi odda jak przyjade zs Misiakiem;)

kiedy jest ta wizyta przedadopcyjna?:oops:

Posted

Ola la napisał(a):
wlasnie w poniedzialek;)
wszystko w jeden dzionek.
fajnie będzie poznać Misia osobiśćie:lol:

to cudownie, że wszystko tak szybko, w jeden dzionek zostanie załatwione, im szybciej Misio do dobrego domku trafi, tym lepiej:multi::loveu::multi:
Misiek, pakujesz się już?:cool3: Ty wiesz co tutaj się dzieje?:cool3: Domek dla Ciebie się szykuje, ciaptaczku Ty kochany:loveu:

Ola, ja też bym chciała Misia wygłaskać osobiście, ale Ci fajnie, że go zobaczysz i wyściskasz:loveu::multi::lol: ucałuj go ode mnie:loveu:
Larę na żywo też było by wspaniale poznać:lol:

Posted

bico napisał(a):
to cudownie, że wszystko tak szybko, w jeden dzionek zostanie załatwione, im szybciej Misio do dobrego domku trafi, tym lepiej:multi::loveu::multi:
Misiek, pakujesz się już?:cool3: Ty wiesz co tutaj się dzieje?:cool3: Domek dla Ciebie się szykuje, ciaptaczku Ty kochany:loveu:

Ola, ja też bym chciała Misia wygłaskać osobiście, ale Ci fajnie, że go zobaczysz i wyściskasz:loveu::multi::lol: ucałuj go ode mnie:loveu:
Larę na żywo też było by wspaniale poznać:lol:

Ja też się strasznie cieszę :D i właśnie, kiedy jest ta wizyta przedadopcyjna? :eviltong:

bico, i Ciebie również, dzięki cioteczko :loveu: