bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 __Lara napisał(a):Czekamy niecierpliwie... :sadCyber: dla mnie to trwa wieki:roll: ale czekam:cool3: Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 bico napisał(a):wszędzie tak jest...też tego nie czaję:niewiem: Bo to jest Polska właśnie :cool1: przecież w schronisku to mało osób będzie się tym martwiło, ważne, że mają "weekend majowy" :cool1: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 __Lara napisał(a):No właśnie, Ola la coś znać nie daje... o matko!:look3::-( już ma najgorsze wizje:-( Olllla! Quote
__Lara Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 bico napisał(a):dla mnie to trwa wieki:roll: ale czekam:cool3: No właśnie, Ola la coś znać nie daje... Quote
xmartix Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 jest więcej zdjęć psiaka? czy tylko to jedno ?" Quote
maciaszek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Spokojnie kobitki. Ola wysłała mi smsa, że praktycznie na bank odbiera w poniedziałek Miśka i że wizyta w domku na niego chętnym to tylko formalność będzie, bo ludzie wspaniali :). A schronisko w sobotę jednak otwarte będzie. Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 maciaszek napisał(a):Spokojnie kobitki. Ola wysłała mi smsa, że praktycznie na bank odbiera w poniedziałek Miśka i że wizyta w domku na niego chętnym to tylko formalność będzie, bo ludzie wspaniali :). A schronisko w sobotę jednak otwarte będzie. Maciaszku, ratujesz me skołatane serce tymi wieściami, bo ja już wiesz...zawał z niepokoju i strachu, że się nie uda:mdleje::oops: Ale teraz widzę, że jednak będzie dobrze!:bigcool::bigcool::bigcool: wobec tego czekamy z niecierpliwością na poniedziałek:cool3::multi::loveu: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='agata51']Matko, tyle dni każą człowiekowi czekać! no właśnie;):cool3: kciukasy:thumbs: Quote
__Lara Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 maciaszek napisał(a):Spokojnie kobitki. Ola wysłała mi smsa, że praktycznie na bank odbiera w poniedziałek Miśka i że wizyta w domku na niego chętnym to tylko formalność będzie, bo ludzie wspaniali :). A schronisko w sobotę jednak otwarte będzie. Super :loveu: to już jestem prawie spokojna :eviltong: Quote
Ola la Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Oj przepraszam ja was ,ze nic nie pisalam wczoraj ale bylam na dzialeczce.Teraz wrocilam. Pani od Misia dzwonila punktualnie o 14.;)Bardzo sie juz cieszy na Misiaka. Pytala czy nie jest na jakiejs specjalnej diecie bo jej 18 letnia sunia jest wlasnie na diecie i kotka staruszka tez;) Misio rozrusza to towarzystwo zapewne:evil_lol: W poniedzialek przywioze Misia. Lara jedziesz tez??:cool3:mozemy np. pojechac z Misiem do parku w Chorzowie zanim go zawieziemy. juz sie nie moge doczekać:loveu: Quote
Onaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Wspaniale, że na tego biednego wystraszonego Misiaczka czeka już domek :). Quote
maciaszek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ola la napisał(a):W poniedzialek przywioze Misia.Olu, zadzwoń z rana do schroniska (w poniedziałek) i przypomnij, że po niego jedziesz :). Aha, jeszcze jedna kwestia - za Misia trzeba będzie zapłacić (jedzie wszak do domu stałego). Miło by było, gdyby te koszty pokrył ds. To będzie pewnie z jakieś 50 zł. Powiedz o tym przyszłym właścicielom, ok? Quote
JOMA Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 No i czekamy na ciąg dalszy szczęsliwej historii Misiaczka :p Quote
Ola la Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Maciaszku Pani wie obiecala zaplacic;)wezme kase jak bede na wizycie przedadopcyjnej albo mi odda jak przyjade zs Misiakiem;) Oj nie moge sie doczekać poniedzialku:-D Quote
Ola la Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 wlasnie w poniedzialek;) wszystko w jeden dzionek.w weekend wyjezdzam na majowe:cool3: fajnie będzie poznać Misia osobiśćie:lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ola la napisał(a): Pani od Misia dzwonila punktualnie o 14.;)Bardzo sie juz cieszy na Misiaka. Pytala czy nie jest na jakiejs specjalnej diecie bo jej 18 letnia sunia jest wlasnie na diecie i kotka staruszka tez;) Misio rozrusza to towarzystwo zapewne:evil_lol: W poniedzialek przywioze Misia. juz sie nie moge doczekać:loveu: boziu kochany, jak ja się cieszę z takiego pozytywnego dla Misia obrotu sprawy:multi::multi::multi: marzyłam o takim właśnie domku dla niego:loveu: czekam na ten poniedziałek jak na zbawienie:multi::loveu: a jak Pani fajna:cool3::cool3:, skrupulatna i troskliwa i ma doświadczenie z psiakami:loveu::multi: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ola la napisał(a):Maciaszku Pani wie obiecala zaplacic;)wezme kase jak bede na wizycie przedadopcyjnej albo mi odda jak przyjade zs Misiakiem;) kiedy jest ta wizyta przedadopcyjna?:oops: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ola la napisał(a): W poniedzialek przywioze Misia. Lara jedziesz tez??:cool3: Lara, jedziesz z Olą?:cool3::cool3::cool3: Quote
Ola la Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 oj przeskoczyl pościak;) No ja mam nadzieje ,ze Lara jedzie ze mną:cool3: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ola la napisał(a):wlasnie w poniedzialek;) wszystko w jeden dzionek. fajnie będzie poznać Misia osobiśćie:lol: to cudownie, że wszystko tak szybko, w jeden dzionek zostanie załatwione, im szybciej Misio do dobrego domku trafi, tym lepiej:multi::loveu::multi: Misiek, pakujesz się już?:cool3: Ty wiesz co tutaj się dzieje?:cool3: Domek dla Ciebie się szykuje, ciaptaczku Ty kochany:loveu: Ola, ja też bym chciała Misia wygłaskać osobiście, ale Ci fajnie, że go zobaczysz i wyściskasz:loveu::multi::lol: ucałuj go ode mnie:loveu: Larę na żywo też było by wspaniale poznać:lol: Quote
__Lara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 bico napisał(a):to cudownie, że wszystko tak szybko, w jeden dzionek zostanie załatwione, im szybciej Misio do dobrego domku trafi, tym lepiej:multi::loveu::multi: Misiek, pakujesz się już?:cool3: Ty wiesz co tutaj się dzieje?:cool3: Domek dla Ciebie się szykuje, ciaptaczku Ty kochany:loveu: Ola, ja też bym chciała Misia wygłaskać osobiście, ale Ci fajnie, że go zobaczysz i wyściskasz:loveu::multi::lol: ucałuj go ode mnie:loveu: Larę na żywo też było by wspaniale poznać:lol: Ja też się strasznie cieszę :D i właśnie, kiedy jest ta wizyta przedadopcyjna? :eviltong: bico, i Ciebie również, dzięki cioteczko :loveu: Quote
Recommended Posts