Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
Huuuura, Misio jest w Metrze:multi::multi::multi: Jak dzięki temu domek znajdzie, to ja będę Olę osobiście po nogach całować:loveu:

Matko Boska, żeby tylko ten Pan zadzwonił i nadal był zainteresowany...teraz to ja mam stan przed zawałowy:look3::mdleje:

a swoja drogą...można przekonać i drugiego Pana, że to ten jego zaginiony psiak:evil_lol::evil_lol:;)

Ola, czekam na wieści jak na zbawienie:cool3:

Ja też mocno trzymam kciuki i mam nadzieję, że ten dzień będzie dla Miśka szczęśliwy :loveu:

Ile biedak ma jeszcze siedzieć w tym niefajnym schronie? :(

A tak by się pieniążków zaoszczędziło i na inną bidę przeznaczyło :)

Miśku, leć po domek!!! Ludzie dzwońcie!!!!!

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Serdeczne dzięki! :loveu: rozumiem, że te 120zł to będzie jednorazowa wpłata? :)

dobre pytanie:evil_lol: ale nie przeciągajmy struny;)

Posted

bico napisał(a):
Dzięki za oświecenie w temacie :lol: Pieniążki mogę przelać od razu, ale chyba masz rację, rozsądniej poczekać - Misiulek taka słodka Ciapa, może ktoś się zakocha od pierwszego wejrzenia??? OBY!!! Będę śledzić wątek, ale gdybym na dłużej zniknęła, a pieniążki były potrzebne to piszcie na priv od razu - powiadominenia mi przychodza na mail, więc od razu mogę zareagować ;)

:crazyeye:o kurcze...Ghanima...nie wiem jak Ci dziękować za tak szlachetny gest:oops: pozostaje mi tylko :modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Dołączam się :) :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
Spytałam tylko profilaktycznie :eviltong:

ja też bym to chciała wiedzieć;), ale nie śmiem marzyc o takim luksusie co miesiąc:oops:

Posted

__Lara napisał(a):
JA TEŻ!!! To taka poczciwa psinka, nikomu krzywdy nie zrobi! :(

to prawda...fakt, że jest bezdomny dosłownie rozwala mi serce:-(
taka z niego poczciwina:-(

Posted

Ghanima napisał(a):
Oj, nie przesadzajcie, wielka mi szlachetność, robię tyle, ile mogę. Na razie to wpłata jednorazowa, bo innym pieseczkom tez trzeba pomóc w potrzebie, same wiecie, ile tu bid, ale ze stówkę miesięcznie bym mogła chyba na Misia wyskrobać ;)
To czekam na wieści, kiedy wpłacać, ale po cichu mam nadzieję, że Misiu znajdzie szybko domek i trzymam kciuki!

Dziękujemy kochana :loveu:

Wiec narazie mamy tak:

bico 30zł (jednorazowo 50zł)
agata51 30zł
skarpeta katowicka 100zł
ghanima 120zł jednorazowo narazie
---------------------------

300zł :multi::loveu:

Posted

hej hej Pan od leonbergerki powiedział,ze zadzwoni i tak czy siak;)bardzo w porzadku sie wydawal....
mieszka w Krakowie.

Misiu kciuki zaciskam!

Laro a nie wiesz czy Misio byl domowym pieskiem???

Posted

Ola la napisał(a):
hej hej Pan od leonbergerki powiedział,ze zadzwoni i tak czy siak;)bardzo w porzadku sie wydawal....
mieszka w Krakowie.

Misiu kciuki zaciskam!

Laro a nie wiesz czy Misio byl domowym pieskiem???

Oj, tego nie wiem :shake: ale to taka poczciwina, myślę, że szkód nie narobi...

Posted

tez mysle ze jest super chruper nasz Misio;)

dzwonil jeszcze jeden Pan.Prosil o wiecej zdjec Misia to mu wyslalam i pytal jaki on jest do dzieci bo maja......

Posted

Świetne wieści :multi:. Myślę, że Misio znajdzie jakiś domek i nie będzie potrzeby go tymczasować! Trzymam kciuki!

bico napisał(a):
Huuuura, Misio jest w Metrze:multi::multi::multi: Jak dzięki temu domek znajdzie, to ja będę Olę osobiście po nogach całować:loveu:
Hmmm..... Zapamiętam to sobie i w razie czego będę chciała zobaczyć :diabloti:. :eviltong:

Posted

maciaszek napisał(a):

Hmmm..... Zapamiętam to sobie i w razie czego będę chciała zobaczyć :diabloti:. :eviltong:

hehe dobre:cool3:niedoczytalam;)
Mysle ,ze biedna bico kochana niew ie co mowi:placz:
Moje stopy sa dzis po baaaaaaaaaardzo dlugim spacerku...ale to baaaardzo....

a tak powaznie to dla mnie byl zaszczyt zrobic Misiowi ogloszenie;)
sama chyba eksploduje jak znajdzie dom

Posted

[quote name='Ola la']
sama chyba eksploduje jak znajdzie dom

Ola, ja eksploduję razem z Tobą:evil_lol: Razem wystrzelimy się z tej armaty:helo: A armata ta, to Oli znak rozpoznawczy:evil_lol::multi:;):loveu::cool3:

Jejku, żeby Pan się jednak na Misi zdecydował...On taki kochany jest, pewnie szkód nie narobi w domu, dzieci pewnie też lubi..."pewnie" bo na 100% nie wiem jak jest ale tak przypuszczam;)

Misiu, do domku prędziutko:multi:

ale się niecierpliwię, jakie wieści będą:razz: oby dobre:roll:

a co do całowanie stóp Oli, to nada podtrzymuję swa daklarację:evil_lol::eviltong:

Posted

bico ty to mnie zawsze rozsmieszysz:evil_lol:
a z tą armata no tak wyszlo.....ja niewiedzialam ,ze to taka dziwna dziwność!:lol:

No i mam kolejne wieści.
Jest chetny domek na Misia...zdecydowany.
We Wroclawiu zrobilby ktos wizyte???
Domek jest taki: dziecko 4letnie,jego mama i jej mama.....skomplikowane;)
no nic trzeba jechac zobaczyc;)
czekam jeszcze na odpowiedz od tego Pana ktory mial leonbergerke;)

Posted

[quote name='Ola la']bico ty to mnie zawsze rozsmieszysz:evil_lol:
a z tą armata no tak wyszlo.....ja niewiedzialam ,ze to taka dziwna dziwność!:lol:
Ola, wiesz przecież, że uwielbiam Ciebie...i Twoja armatę!:evil_lol: Ta emotka mnie tak śmieszy:roflt::roflt:

[quote name='Ola la']
No i mam kolejne wieści.
Jest chetny domek na Misia...zdecydowany.
We Wroclawiu zrobilby ktos wizyte???
Domek jest taki: dziecko 4letnie,jego mama i jej mama.....skomplikowane;)
no nic trzeba jechac zobaczyc;)
czekam jeszcze na odpowiedz od tego Pana ktory mial leonbergerke;)

:crazyeye:Jezusicku, ale się cuda dzieją!
Ten domek z Wrocka taki na Misia "napalony"?:cool3: No ja się im nie dziwię, w końcu Misio to słodziak:loveu: Nie powinien pożreć dziecka, mamy ani tym bardziej babci, niczym wilk z "Czerwonego Kapturka":evil_lol::evil_lol: Szkoda, że nie znamy reakcji Misia na małe dzieci:roll: Ale sądzę, że jest niegroźny.
Lara, piszesz do ciotek z Wrocka z prośbą o wizytę przedadopcyją? To pilne, trzeba działać.
Z Wrocka jest chyba ciotka diuna wro i ciotka Graynew.
Inne ciotki też są na wątku sparaliżowanego Itusia:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramatyczna-sytuacja-skazany-na-wozek-zbieramy-na-dt-szukamy-ds-126579/

Ola, ale pierwszeństwo ma ten Pan od leonbergerki? Tylko czekamy na jego decyzję?
Tak czy inaczej wizytę we Wrocku już można umawiać, robić, żeby było szybciej, jakby Pan od leonbergrki się nie zdecydował.

Posted

bico jasssne jasssne wizytke trza zrobic.
Nie znam nikogo z Wroclawia.
Dzis jak wroce popoludniu to moge poszukac na watku itiego no ale miejmynadzieje ,ze ktos pomolestuje ich wczesniej o ta wizyte:evil_lol:no chybaze ktos znajdzie czas i napisze wczesniej;)

a domek zdecydowany no ale wiadomo ze nigdy nic nie wiadomo i trzeba im nalot zrobic:evil_lol:

Jak ten od leonbergerki nie zadzwoni.....to...nie wie co traci;)

Kurcze oby sie udalo.........

czyli jak sie uda to wystrzeliwujemy sie z armaty?......:cool3: