bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 __Lara napisał(a):Cześć Miśku! dzisiaj robimy Ci ładne wyróżnione allegro :cool3: a kto je robi?:cool3: i jaki będzie tekst?:cool3: ciekawa jestem:cool3: Tak się cieszę z tego allegro:multi: Quote
maciaszek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Byłam dziś w schronisku. Odwiedziłam Miśka. Misiek już po kwarantannie. Siedzi sobie sam w boksie, nikt go nie gryzie :multi:. Ale biedak nadal mocno wystraszony. W ogóle nie wychodzi na zewnętrzną część boksów. Boi się :-( Do ludzi, których zna macha ogonkiem (i mnie ten zaszczyt dziś spotkał!). Jest chory, dostaje leki. Któryś z psiaków, które były z nim na kwarantannie przywlókł jakieś przeziębienie i cała kwarantanna się zaraziła. Teraz wszystkie dostają leki. Zdjęcia są kiepskie bo przez kraty, ale inaczej się nie dało. Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 To dobrze, że maluch jest osobno! Ale szkoda, że zachorował :( dobrze, że przynajmniej leki dostaje. bico, a ja wymyślę tekst, wieczorkiem :) nasz Misiek musi się ładnie zareklamować, a co ;) maciaszku, dzięki za nowe zdjęcia ;) Żeby już był ten wolontariat to też bym Miśka odwiedziła... Narazie dodałam Miśka na cafeanimal :) Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Misiu jak dobrze ,że jesteś sam!jakkolwiek dziwnie to brzmi;) super,że zrobiłaś cafeanimala Laro;) Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Aukcja Miśka: Misiek liczy na nowe życie...pies (614092311) - Aukcje internetowe Allegro Maciaszku, zrobiłam też podświetloną i pogrubioną żeby się bardziej rzucała, razem 20,50zł. Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Lara - allegro wyciskacz łez:placz::placz::placz: biedny ten Misio, takie łagodne olbrzymy zawsze mają najgorzej:-(:-( Quote
Ola la Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 bico napisał(a): biedny ten Misio, takie łagodne olbrzymy zawsze mają najgorzej:-(:-( niestety smutna ale czysta to prawda jest......:shake: ja Ci Misiu zycze ogloszonka w Metrze calym swoim sercem;) Quote
maciaszek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Allegro bardzo ładne, mam nadzieję, że ktoś się zakocha w Miśku... Quote
bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 maciaszek napisał(a):Allegro bardzo ładne, mam nadzieję, że ktoś się zakocha w Miśku... też mam taka nadzieję:roll: bo ja zupełnie nie pojmuje jak można się w Miśku nie zakochać?:-(:-( ten pies mi spędza sen z powiek:placz: Quote
Ola la Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Misiu ja tez kciukasy trzymam...jak cie nie zobacze w poniedzialkowym Metrze to ich...:mad: dzis jak dzwonilam do schronu przypomniec o tym ze zabieramy Dejre w pon.to Pani przy tel.powiedziala ,ze jest spory ruch w schronisku.... Misiu ciekawe czy ie ktos wypatrzyl...:-( Quote
Ghanima Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Allegro superzaste, tylko czemu tam jest napisane "nie jestem piękny"????? Misio jest pies niepospolitej urody, dla koneserów, ot co ;) Misiu, buzi w kinol, choć podobno zakichany jest aktualnie :lol: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cioteczka Brysio, specjalistka od ogłaszania psiaków i złota duszczczka, pisała mi, że musi być więcej fajnych fotek Miśka, to podstawa, do chwytu za ludzkie serducha:cool3: Ola la - dziękuje , że pilnujesz mu tego Metra:loveu: i ja też...jak się w poniedziałek Misiek tam nie ukaże, to im:mad::evil_lol:;) Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Larka, umieść proszę spis ogłoszeń ze strony 6 wątku, do pierwszego postu, żeby było od razu wiadomo, gdzie Misio jest ogłoszony, a gdzie jeszcze nie;) Quote
maciaszek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='bico']Cioteczka Brysio, specjalistka od ogłaszania psiaków i złota duszczczka, pisała mi, że musi być więcej fajnych fotek Miśka, to podstawa, do chwytu za ludzkie serducha:cool3:Wiem, że im lepsze foty, tym większa szansa na adopcję, ale nie jestem w stanie zrobić nic więcej... Quote
Ola la Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ola la - dziękuje , że pilnujesz mu tego Metra:loveu: i ja też...jak się w poniedziałek Misiek tam nie ukaże, to im:mad::evil_lol:;) bico kochana cafeanimala zrobila mu Lara:loveu: .Jak sie nie ukaze w poniedzialkowym to obiecuje napisac jakis chwytliwy krotki tekst;) bo takie najczesciej wybieraja.... i tytul musi byc przyciagajacy uwage;) bo teraz to nie wiem czy go wybiora bo kupa psiakow sie nazbierala od piatku na poniedzialkowy numer....:-( Quote
__Lara Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ghanima napisał(a):Allegro superzaste, tylko czemu tam jest napisane "nie jestem piękny"????? Misio jest pies niepospolitej urody, dla koneserów, ot co ;) Misiu, buzi w kinol, choć podobno zakichany jest aktualnie :lol: ;) tak mi się napisało :P Ja też mam nadzieję, że nasz Misiek będzie w metrze :) Zaraz dam allegro i wszystkie inne linki do ogłoszeń w pierwszym poście. Quote
maciaszek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jutro będę w schronie. Jak mi się uda zajrzę do niego. A jak się nie uda to przynajmniej o niego zapytam :). Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 o Maciaszku to super!:multi: On musi mieć dom:placz: szkoda ze te wszystkie strony z ogloszeniami procz allegro i cafeanimal sa malo skoteczne:(:placz: Ludzie no Misiek czeka!!!! Quote
bico Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Misiu, łagodny olbrzymie, kiedy Twój los się odmieni?:-( Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 bico napisał(a):Misiu, łagodny olbrzymie, kiedy Twój los się odmieni?:-( Musi!:multi: Zobaczysz uda się;) Laruś ten cafeanimal juz przepadl nie zamieścili Misia:placz:trzeba odnowic:( jakis chwytliwy tekst dać krótki i tytuł;) to dział:cool3: tylko to stare trzeba usunac zby sie nie doczepili;) Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Lauruś :loveu: odnowiłam Misiowi cafeanimala! Tamto juz zniknelo na 3 stronie :( Podałam kontakt do siebie.Chcialam podac tez twoj numer ale w tamtym twoim cafeanimalu nie znalazlam numeru kontaktowego:-( moze dlatego go nie zamieścili w Metrze? Jak teraz go nie dadzą to ich:mad: Mam dobre przeczucia jakoś.... a tu ogloszonko: Misiu - taki duży a gryziony przez inne psy .... - Zwierzaki - cafeanimal.pl Trzymam kciuki Misiu i czary odprawiam!:multi: taka ciapa bidna:( Quote
Recommended Posts