bico Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dzięki Ola za odnowienie Misiowi cafeanimal:multi: Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Sama to przyjemność bico!:multi: Zycze mu z całego serca domku!:multi: Quote
bico Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 maciaszek napisał(a):Misiek wciąż w schronisku. Nie widziałam go, ale pytałam o niego. Jeszcze choruje :(. o matko:-(:-(:-( jak jego pech prześladuje:placz: na co on jest chory?:-( Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 maciaszek napisał(a):Misiek wciąż w schronisku. Nie widziałam go, ale pytałam o niego. Jeszcze choruje :(. ojej :( na co Misiu choruje?:-( ja jakoś nie doczytałam:shake: Myslam ,ze ze zdrówkiem ok:shake: Quote
maciaszek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Misiek wciąż w schronisku. Nie widziałam go, ale pytałam o niego. Jeszcze choruje :(. Quote
bico Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ola la napisał(a):ojej :( na co Misiu choruje?:-( ja jakoś nie doczytałam:shake: Myslam ,ze ze zdrówkiem ok:shake: no ja tez właśnie niedoczytałam:roll: i myślałam, że u Misia chociaż zdrówko w miarę dobre:roll: co mu jest?:-( Quote
Ola la Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='bico']no ja tez właśnie niedoczytałam:roll: i myślałam, że u Misia chociaż zdrówko w miarę dobre:roll: co mu jest?:-( bico ja tez nie mam pojęcia:placz: i duszyczka choruje i cialo też??? nie może być:shake::shake: Mysle ,ze Maciaszek napisze jutro bo te nasze wcześniejsze zapytania przeskoczyły nad jej post i nie wie ,że odpisałyśmy, Dobranoc Misiu!Oby się wszystko dobrze potoczylo!:lol: Quote
maciaszek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A tutaj pisałam o chorobie Miśka: http://www.dogomania.pl/forum/12149880-post77.html Quote
__Lara Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Odwiedzam Cię Miśku! Już trochę osób zobaczyło Cię na allegro, ale narazie zero odzewu :-( Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 __Lara napisał(a): Już trochę osób zobaczyło Cię na allegro, ale narazie zero odzewu :-( już kojarzę wieść i post o chorobie Miśka:-( "zero odzewu" - :flaming: Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 agata51 napisał(a):Będzie odzew, Misiaku, zobaczysz! :loveu: czekamy na to:roll: hopaj tymczasem łagodny olbrzymie:multi: Quote
kajkoowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ja też wysyłam głaski:loveu: http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif hop w górę! Quote
Ghanima Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Misiu, wyjeżdżam na weekend, trzymaj się, Pysiaczku, na dwa dni z góry mizianko przesyłam! :calus: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Miśku kochany, szkoda, że Cię nie mogę odwiedzić :( chętnie bym to uczyniła i zabrała Cię na spacerek. Dostałam PW z informacją o płatnym dt, tylko nie wiem czy chodzi o Miśka. Co Wy na to? trzeba by pieniążki pozbierać. Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 __Lara napisał(a):Miśku kochany, szkoda, że Cię nie mogę odwiedzić :( chętnie bym to uczyniła i zabrała Cię na spacerek. Dostałam PW z informacją o płatnym dt, tylko nie wiem czy chodzi o Miśka. Co Wy na to? trzeba by pieniążki pozbierać. co do spacerku Laro to kto wie jak ruszy wolontariat...:cool3: juz nie moge się doczekać:lol::lol: a domek tymczasowy no fajno:cool3: a wiesz może coś wiecej o tym domku?kto?gdzie?za ile? Pomege w bazarkach czy cuś. Quote
maciaszek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ola la napisał(a):a wiesz może coś wiecej o tym domku?kto?gdzie?za ile?No właśnie. Jeśli oferta dotyczy Misia, to prosimy o więcej info! :) Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ola la napisał(a):co do spacerku Laro to kto wie jak ruszy wolontariat...:cool3: juz nie moge się doczekać:lol::lol: a domek tymczasowy no fajno:cool3: a wiesz może coś wiecej o tym domku?kto?gdzie?za ile? Pomege w bazarkach czy cuś. Ja też mam nadzieję, że jeszcze trochę i wolontariat ruszy :lol: i będziemy odwiedzać pieski i zabierać je na wybieg :D Właśnie narazie nie wiem nic, mam nr telefonu, ale chce się upewnić czy to chodzi o Miśka, czy to dla niego ma być ten dt, czekam na odpowiedź tej osoby. Jak będę wiedziała, że to dla niego to zaraz dzwonię. Narazie wiem tyle, że to odpowiedzialny domek, pod Krakowem. Quote
Recommended Posts