Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Misiek wciąż w schronisku. Nie widziałam go, ale pytałam o niego. Jeszcze choruje :(.

o matko:-(:-(:-( jak jego pech prześladuje:placz:
na co on jest chory?:-(

Posted

maciaszek napisał(a):
Misiek wciąż w schronisku. Nie widziałam go, ale pytałam o niego. Jeszcze choruje :(.

ojej :( na co Misiu choruje?:-( ja jakoś nie doczytałam:shake: Myslam ,ze ze zdrówkiem ok:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
ojej :( na co Misiu choruje?:-( ja jakoś nie doczytałam:shake: Myslam ,ze ze zdrówkiem ok:shake:

no ja tez właśnie niedoczytałam:roll: i myślałam, że u Misia chociaż zdrówko w miarę dobre:roll:
co mu jest?:-(

Posted

[quote name='bico']no ja tez właśnie niedoczytałam:roll: i myślałam, że u Misia chociaż zdrówko w miarę dobre:roll:
co mu jest?:-(
bico ja tez nie mam pojęcia:placz: i duszyczka choruje i cialo też???
nie może być:shake::shake:
Mysle ,ze Maciaszek napisze jutro bo te nasze wcześniejsze zapytania przeskoczyły nad jej post i nie wie ,że odpisałyśmy,

Dobranoc Misiu!Oby się wszystko dobrze potoczylo!:lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Już trochę osób zobaczyło Cię na allegro, ale narazie zero odzewu :-(

już kojarzę wieść i post o chorobie Miśka:-(
"zero odzewu" - :flaming:

Posted

Miśku kochany, szkoda, że Cię nie mogę odwiedzić :( chętnie bym to uczyniła i zabrała Cię na spacerek.

Dostałam PW z informacją o płatnym dt, tylko nie wiem czy chodzi o Miśka. Co Wy na to? trzeba by pieniążki pozbierać.

Posted

__Lara napisał(a):
Miśku kochany, szkoda, że Cię nie mogę odwiedzić :( chętnie bym to uczyniła i zabrała Cię na spacerek.

Dostałam PW z informacją o płatnym dt, tylko nie wiem czy chodzi o Miśka. Co Wy na to? trzeba by pieniążki pozbierać.

co do spacerku Laro to kto wie jak ruszy wolontariat...:cool3:
juz nie moge się doczekać:lol::lol:

a domek tymczasowy no fajno:cool3:
a wiesz może coś wiecej o tym domku?kto?gdzie?za ile?
Pomege w bazarkach czy cuś.

Posted

Ola la napisał(a):
co do spacerku Laro to kto wie jak ruszy wolontariat...:cool3:
juz nie moge się doczekać:lol::lol:

a domek tymczasowy no fajno:cool3:
a wiesz może coś wiecej o tym domku?kto?gdzie?za ile?
Pomege w bazarkach czy cuś.

Ja też mam nadzieję, że jeszcze trochę i wolontariat ruszy :lol: i będziemy odwiedzać pieski i zabierać je na wybieg :D

Właśnie narazie nie wiem nic, mam nr telefonu, ale chce się upewnić czy to chodzi o Miśka, czy to dla niego ma być ten dt, czekam na odpowiedź tej osoby. Jak będę wiedziała, że to dla niego to zaraz dzwonię. Narazie wiem tyle, że to odpowiedzialny domek, pod Krakowem.