Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio, przecież na pierwszej stronie wątku jest zdjęcie w formacie jpeg... No a teraz jeszcze ab-agnieszka wrzuciła powyżej takowe :).

Usuń proszę z treści ogłoszenia numer schroniskowy psa i albo nie pisz, że jest w schronie albo nie pisz w jakim mieście. Żeby nie przypętał się jakiś debil, który go zechce zabrać... Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... :roll:

A tak w ogóle to wielkie dzięki za ogłoszenie :multi: :loveu:!

Posted

w pierwszym poscie jest zdięcie w formacie bmt i niegdzie poza alegratka ono nie wchodzi pisze błąd i tyle, rano zrobie ogłoszenia z ze zmienionym zdięciem

Posted

Brysio napisał(a):
w pierwszym poscie jest zdięcie w formacie bmt
Hmmm.. to dziwne, bo jak klikam na to zdjęcie w pierwszym poście prawym klawiszem myszy i naciskam "właściwości" to mi pisze, że typ obrazka to JPEG. Dziwna sprawa... Ja w ogóle w życiu nie zapisywałam, ani mój aparat, ani komp zdjęć w formacie bmt....

Posted

[quote name='JOMA']Brysio - dziękujemy serdecznie za ogłoszenia może teraz się coś ruszy.Popieram przedmówczynię, dzięki za ogłoszenia :multi:. Ale mam prośbę. Powtórzę ją, zacytuję z jednego z poprzednich postów:

Usuń proszę z treści ogłoszenia numer schroniskowy psa i albo nie pisz, że jest w schronie albo nie pisz w jakim mieście. Żeby nie przypętał się jakiś debil, który go zechce zabrać... Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi... :roll:

Jeśli jest info, że pies jest w schronie, w jakim mieście i jaki ma numer schroniskowy to może przyjść po niego każdy... Nawet ktoś niezbyt fajny. Nie sprawdzimy wtedy domu, a schronisku psa wyda bez sprawdzania (nie robią wizyt przedadopcyjnych)...

A Misiek wciąż w schronie...

Posted

maciaszek napisał(a):
Czyli za ogłoszenia :eviltong: :eviltong:.

Tak, za ogłoszenia :eviltong: coś mi się pokręciło :eviltong:

Ja oczywiście mogę zrobić allegro wyróżnione, muszę mieć tylko "zgodę góry" = maciaszek :eviltong: