Paulina_mickey Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Banerek dla chłapaczka: P.S czy On i ta druga sunia nie są benardynowate? Bo jeśli tak to trzeba je wrzucić na bernardyny w potrzebie i na naszą klasę.:cool3: Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dzięki za banerek :loveu:. Paulina_mickey napisał(a):P.S czy On i ta druga sunia nie są benardynowate? Bo jeśli tak to trzeba je wrzucić na bernardyny w potrzebie i na naszą klasę.:cool3:Hmmm... Tak dość daleko im do bernardynów.I wzrostowo (mają ok. 45 cm w kłębie), i sierściowo, i wyglądowo... Choć może coś tam w sobie z tych dużych miśków mają, ale bardzo niewiele. Quote
Kenny Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 śliczny banerek ;) i śliczny piesio ;) a oni są może rodzeństwem ?? Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 maciaszek napisał(a):Dzięki za banerek :loveu:. Hmmm... Tak dość daleko im do bernardynów.I wzrostowo (mają ok. 45 cm w kłębie), i sierściowo, i wyglądowo... Choć może coś tam w sobie z tych dużych miśków mają, ale bardzo niewiele. Nie ma za co:cool3: Ja to już wszędzie widzę benki :evil_lol::oops: Ale zawsze to jakoś inaczej ludzie patrzą jak w ogłoszeniach jest np: Owczarkowaty albo labradorowaty itd. Bo takie przypasowanie do rasy zwraca bardziej uwagę moim zdaniem. Także, może i ich warto by było po coś podpasować:cool3: Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Kenny napisał(a):a oni są może rodzeństwem ??Nie, raczej nie. Quote
Kenny Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 a tak tylko mi się wydawało :eviltong: mam nadzieję, że DT szybko się znajdzie ! Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Paulinka, dzięki za banerek:modla::modla::modla: Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='__Lara'] bico, tylko ja nie wiem gdzie mam go zgłosić do adopcji zagranicznej... Lara, wysłałam Ci pw w tej sprawie;) Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Dziewczyny, dzięki że odwiedzacie biedaka :lol: bico, dzięki za PW :) Odwiedzajcie go proszę, bo mnie przez najbliższe 4 dni tu nie będzie... Quote
wilczek007 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 kurcze, jaki biedak:-(...musi sie jakos znalezc Dt bo bedzie kiepsko.. Quote
agata51 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Trzymaj się, Misiaku! Domku życzę! Quote
bico Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 __Lara napisał(a): Odwiedzajcie go proszę, bo mnie przez najbliższe 4 dni tu nie będzie... no kurcze, mnie też niestety:-(:-(:-( tak się o niego boję:-( Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jestem i ...będę wpadać!!!! Trzymaj się chłopie! :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Psiak wciąż jest w schronisku. Ciągle na kwarantannie. Quote
Ola la Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Brysio pewnie kontakt do schronu. Zobacze jakie ogloszenia zrobisz i obiecuje dorobic. Moge zrobic wszelkie mozliwy procz allegro bo nie dziala mi doadawanie podkategorii.... Misiek mam nadzieje ze te psy nie sa wieksze od ciebie:shake: Quote
Ola la Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 hmmm Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Katowicach ul.Milowicka 1B, tel: 32 256 61 15 mozesz tez podac jego numer gdyby ktos dzwonil o niego co by pracownicy wiedzieli o jakiego piesa chodzi;) Quote
maciaszek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Nie, dziewczyny, nie podawajcie namiarów do schronu !!!!! Z kilku powodów, ale dwa najważniejsze są takie: - schronisko musi wtedy odbierać sporo telefonów w związku z ogłoszeniem, często z durnymi pytaniami, a częściej z pytaniami, na które nie umieją odpowiedzieć. I się irytują... - schronisko nie zrobi przesiewu domków, wizyty przedadopcyjnej, my tak. Dlatego namiar w ogłoszeniu musi być na kogoś z nas. Jeśli nie chcecie tego wziąć na siebie, wejdźcie na wątek katowickiego schroniska i zapytajcie kto mógłby wziąć na siebie odbieranie tel. w sprawie tego psa. Kilka dziewczyn oferowało tam swoją pomoc a takich sprawach (dogomanka_, BoUnTy, zapka, no i _Lara). Quote
Ola la Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 O kurczaki nie wiedzialam:-o Brysio to podaj moj numer.Wysle ci zaraz na PW. Maciaszku dobrze ze napisalas bo ja bym szastala danymi schroniska w ogloszeniach:shake: Quote
Brysio Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dziewczyny bardzo mi przykro ale udało się zrobic tylko alegratke ale.gratka.pl/ogloszenie/1909107_misiek_z_katowic_jest_podgryzany_przez.html zdięcie nie ma formatu jpg tylko jakis inny i nie jest on akceptowany przez stronki z ogłoszeniami Quote
Ola la Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Brysio tez mialam kiedyś ten problem...:shake: i co tu zrobic.:niewiem: Quote
Brysio Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 kurcze nie wiem, probowalam to zmienic we własciwosciach ale nie umiem albo sie nie da, nie wiem. Chyba nowe trzeba zrobic;/ Quote
Recommended Posts