Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za banerek :loveu:.

Paulina_mickey napisał(a):
P.S czy On i ta druga sunia nie są benardynowate?
Bo jeśli tak to trzeba je wrzucić na bernardyny w potrzebie i na naszą klasę.:cool3:
Hmmm... Tak dość daleko im do bernardynów.I wzrostowo (mają ok. 45 cm w kłębie), i sierściowo, i wyglądowo... Choć może coś tam w sobie z tych dużych miśków mają, ale bardzo niewiele.

Posted

maciaszek napisał(a):
Dzięki za banerek :loveu:.
Hmmm... Tak dość daleko im do bernardynów.I wzrostowo (mają ok. 45 cm w kłębie), i sierściowo, i wyglądowo... Choć może coś tam w sobie z tych dużych miśków mają, ale bardzo niewiele.

Nie ma za co:cool3:

Ja to już wszędzie widzę benki :evil_lol::oops:
Ale zawsze to jakoś inaczej ludzie patrzą jak w ogłoszeniach jest np: Owczarkowaty albo labradorowaty itd. Bo takie przypasowanie do rasy zwraca bardziej uwagę moim zdaniem. Także, może i ich warto by było po coś podpasować:cool3:

Posted

__Lara napisał(a):

Odwiedzajcie go proszę, bo mnie przez najbliższe 4 dni tu nie będzie...

no kurcze, mnie też niestety:-(:-(:-(
tak się o niego boję:-(

Posted

Brysio pewnie kontakt do schronu.
Zobacze jakie ogloszenia zrobisz i obiecuje dorobic.
Moge zrobic wszelkie mozliwy procz allegro bo nie dziala mi doadawanie podkategorii....

Misiek mam nadzieje ze te psy nie sa wieksze od ciebie:shake:

Posted

hmmm
Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Katowicach
ul.Milowicka 1B,
tel: 32 256 61 15

mozesz tez podac jego numer gdyby ktos dzwonil o niego co by pracownicy wiedzieli o jakiego piesa chodzi;)

Posted

Nie, dziewczyny, nie podawajcie namiarów do schronu !!!!!

Z kilku powodów, ale dwa najważniejsze są takie:
- schronisko musi wtedy odbierać sporo telefonów w związku z ogłoszeniem, często z durnymi pytaniami, a częściej z pytaniami, na które nie umieją odpowiedzieć. I się irytują...
- schronisko nie zrobi przesiewu domków, wizyty przedadopcyjnej, my tak. Dlatego namiar w ogłoszeniu musi być na kogoś z nas. Jeśli nie chcecie tego wziąć na siebie, wejdźcie na wątek katowickiego schroniska i zapytajcie kto mógłby wziąć na siebie odbieranie tel. w sprawie tego psa. Kilka dziewczyn oferowało tam swoją pomoc a takich sprawach (dogomanka_, BoUnTy, zapka, no i _Lara).

Posted

O kurczaki nie wiedzialam:-o

Brysio to podaj moj numer.Wysle ci zaraz na PW.

Maciaszku dobrze ze napisalas bo ja bym szastala danymi schroniska w ogloszeniach:shake: