Poker Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Masz powody do dumy, bo psiaczki są rewelacyjne. Faktycznie przy dogu smoku wyglądają na małe psy. 1 Quote
Ewa Marta Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 Dnia 9.04.2022 o 18:24, Ellig napisał: To u Eluni dzisiaj 😆 Quote
Ellig Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Dnia 9.04.2022 o 18:39, Ewa Marta napisał: To u Eluni dzisiaj 😆 ❤️ 6 1 Quote
Tola Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Mądre, radosne, szczęśliwe pysie, pięknie się prezentują:) Podziwiam włożoną pracę i oddane serce - efekty wspaniale się ogląda:). Quote
Nadziejka Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 Dnia 9.04.2022 o 18:24, Ellig napisał: Dnia 9.04.2022 o 19:24, Ellig napisał: ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Quote
Ewa Marta Posted April 9, 2022 Author Posted April 9, 2022 Dnia 9.04.2022 o 19:28, elik napisał: Piękne, kochane mordeczki One nie przestają się uśmiechać i merdać ogonkami 🙂 Dnia 9.04.2022 o 20:05, Nesiowata napisał: Cóż- normalka - ktoś zwinął moje lajki. Normalka 🙂 Dnia 9.04.2022 o 22:13, Tola napisał: Mądre, radosne, szczęśliwe pysie, pięknie się prezentują:) Podziwiam włożoną pracę i oddane serce - efekty wspaniale się ogląda:). Praca włożona, ale jacy pojętni uczniowie nam się trafili 🙂 O sercu nie wspominam, bo kochamy je oboje bardzo mocno. Całą czwórkę. Czasami budzę się w nocy, widzę je obok siebie powtulane w poduszki i wierzyć się nie chce, że były kiedyś wycofane. Mam nadzieję, że są naprawdę szczęśliwe, musimy nadrobić 8 pierwszych miesięcy życia 🙂 Quote
Ellig Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Żeby nie zaśmiecać wątku Cudnej LINK , tutaj wstawię relację i info o pomocy z Dworca Zachodniego w Warszawie. Wczoraj na dworcu była Ewunia z synem Marcinem. Quote
Ewa Marta Posted April 15, 2022 Author Posted April 15, 2022 Przyjechał Jacek i jak zwykle Luka w siódmym niebie 😀 Nic jej więcej do szczęście nie potrzeba. Mam wrażenie, że Jackowi też 🤨 Oczywiście wszystkie były przeszczęśliwe, ale po pierwszej fali radości Peruszka poszła spać, Figuszek ruszyła do zabawek, a Balutek przyszedł przytulać się do mnie. Bo my ostatnio jesteśmy nierozłączni 🙂 To zdjęcie Balutka jest starsze, ale kilka razy dziennie mam taką stójkę obok siebie i muszę przerwać pracę żeby przytulić, pocałować i powiedzieć, że kocham. Chwilę potem podchodzi Peruszka i ją też przytulam, całuję i wyznaję miłość. 6 Quote
Poker Posted April 15, 2022 Posted April 15, 2022 Uśmiech Luki zabójczy, a mina Baloo anielska. Cudowne psiaczki masz. NO i ładnie się sparowaliście. Ty i Baloo, a Luka i małż. 1 Quote
Ewa Marta Posted April 15, 2022 Author Posted April 15, 2022 Dnia 15.04.2022 o 16:25, Poker napisał: Uśmiech Luki zabójczy, a mina Baloo anielska. Cudowne psiaczki masz. NO i ładnie się sparowaliście. Ty i Baloo, a Luka i małż. Tak jakoś wyszło, że Baloo jest mój, a Luśka Jacka 🙂 Poza nimi oczywiście Peruszka i Figusz - obie cudowne, kochające i kochane 🙂 Luka i Figuszka są bardzo ze sobą zżyte. Nigdy nie znudzi mi się patrzenie na ich zabawy. Luka ma w sobie tyle cierpliwości, tyle delikatności. Ze mną bawi się inaczej, nie raz wychodzę z tego podrapana, Figa to co innego - Luśka traktuje ja jak porcelanowa laleczkę 🙂 Co ciekawe Figa nie dopuszcza do siebie tak blisko Balutka. Owszem bawi się z nim, ale na taką bliskość pozwala tylko Luce. Peruszek z kolei pozwala się polizać po pyszczku raz, góra dwa razy, a potem pokazuje ząbki i Baluś odchodzi przepraszając. Mogę godzinami obserwować ich relacje 🙂 Tak się bawiły dzisiaj oczywiście Luśka leżała na Jacku 🙂 2 Quote
Ewa Marta Posted April 15, 2022 Author Posted April 15, 2022 Zdrowych i spokojnych Świąt dla Was Kochani❤️ Quote
Ellig Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Z okazji nadchodzących Świąt życzę Wam i Waszym Rodzinom zdrowia, spokoju i mimo wszystko radości. Quote
elik Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Bardzo dziękuję. Ja także życzę Wam i Waszym Rodzinom zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych. Quote
Recommended Posts