Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kończy się weekend z Jackiem. Psiaki spacerują jeszcze z nim na ostatnim spacerze i nie wiedzą, że jutro znowu zniknie. Na szczęście kolejny przyjazd już za 10 dni i na kilka dni dłużej. 

Tak nam mijał weekend 🙂

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 12.12.2021 o 23:47, Poker napisał:

Cudowne Wasze psiaki.

Luka całkowicie zniewoliła pańcia. Biedny Baloo czasem ma nietęgą minę.

Balutek radzi sobie całkiem nieźle. Jak mu Luka wchodzi na głowę, to leci do nie 🙂

Jacek rzeczywiście zakochany w Luce bardzo, ale kocha też pozostałe nasze psiaki.

W ten weekend mało zrobiłam zdjęć Peruszki i Figurki, bo po intensywnych spacerach odsypiały. 

• Like 1
Posted
Dnia 12.12.2021 o 23:25, Ewa Marta napisał:

007.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

011.jpg

Dnia 12.12.2021 o 23:27, Ewa Marta napisał:

A to zdjecie sprzed kilku dni. Wstałam nad ranem na chwilę. Po powrocie do sypialni zastałam taki obrazek 🙂 Jakoś się wcisnęłam, ale lekko nie było 🙂

spanie.jpg

GIFy na Dobranoc | 120 sztuk animowanych obrazów Dobrej nocy

Spokojnej nocy cieplutkiej zasylamy 
         Alez cudownie sie oglada czyta wszystkie brzusinki zachwycajace
           Niechaj tylko spokoj i wszelkie zdrowko bedzie z Wami
  • Like 1
Posted

To nasz nocny spacer. Dopóki trasa nie jest otwarta, to kapitalne miejsce na wybieganie się psiaków na tym ostatnim spacerze. Trochę się czasami boję, bo z jednej strony ciemne krzaki, z drugiej ogrodzona droga i w razie jakiegoś niemiłego spotkania żadnej pomocy, ale i tak w poniedziałek trasa zostanie otwarta i musimy szukać innego miejsca na spacery. 

Pięknie się świecimy w nocy, prawda? 

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
Dnia 15.12.2021 o 10:21, Poker napisał:

Pięknie się świecicie. Uważaj na psy jak otworzą szosę, bo  z przyzwyczajenie mogą pobiec na nią.

Nie pójdę nawet w tamtą stronę, bo to pewne, że polecą. Musimy zmienić kompletnie trasę. Myślę o tym już od jakiegoś czasu 🙂

Posted
Dnia 15.12.2021 o 04:03, Ellig napisał:

Dnia 15.12.2021 o 10:12, Ewa Marta napisał:

To nasz nocny spacer. Dopóki trasa nie jest otwarta, to kapitalne miejsce na wybieganie się psiaków na tym ostatnim spacerze. Trochę się czasami boję, bo z jednej strony ciemne krzaki, z drugiej ogrodzona droga i w razie jakiegoś niemiłego spotkania żadnej pomocy, ale i tak w poniedziałek trasa zostanie otwarta i musimy szukać innego miejsca na spacery. 

Pięknie się świecimy w nocy, prawda? 

cc768d7decf64b5b005e65376de197ff.gif (240×320) | Weihnachten gif, Coole  smileys, Liebe gif

Posted
Dnia 15.12.2021 o 12:26, Poker napisał:

Może zmień już teraz, a nie w ostatniej chwili, bo nie upilnujesz.

To jest spory kawałek od mojego domu, same nie polecą, bo przy domu są na smyczy. Spuszczam je dopiero jak już jesteśmy tam. Teraz ruszymy w drugą stronę. W życiu nie naraziłabym ich na niebezpieczeństwo, bo nie mam żadnych wątpliwości, że poleciałyby pod samochody.

Posted
Dnia 17.12.2021 o 22:01, Poker napisał:

A Peruszka ma siłę tak się wspinać?

Ja też tak mówię do pyskatej Tyćki, "ani słowa" 🙂

Ma siłę i lubi. Chcę ją czasem wziąć na ręce, nie pozwala. Kiedyś mówiłam :miła sunia", ale chyba lepiej działa to ani słowa 🙂

Posted

Wczoraj odwiedziła nas agat21. Psiaki wspaniale ją powitały. Baluś po krótkiej chwili zaczął rozdawać buziaki i trącał Agatę łapką, żeby go głaskała 🙂 Luka zachowała pewien dystans, ale bez problemu wskoczyła na kanapę i w końcu rozłożyła się wygodnie i przysnęła. To wyraz wielkiego zaufania do Agaty 🙂 Maluchy obsiadły ją za to bezczelnie i cały czas domagały się głasków. 

Posted
Dnia 9.12.2021 o 13:32, Ewa Marta napisał:

Dnia 12.12.2021 o 09:37, Ellig napisał:

Choinka i prezenty bez tła - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl            

Wszelkiego Szczescia Szczescia W Zdrowiu Spokoju Cieple                                                                   Gwiazdce Co Spelnia Niespelnione                                                                                           Niechaj Was omija kazdy mrozny wiatr  Szczesliwych Swiat B N

• Like 1
Posted
Dnia 20.12.2021 o 10:19, Ewa Marta napisał:

Wczoraj odwiedziła nas agat21. Psiaki wspaniale ją powitały. Baluś po krótkiej chwili zaczął rozdawać buziaki i trącał Agatę łapką, żeby go głaskała 🙂 Luka zachowała pewien dystans, ale bez problemu wskoczyła na kanapę i w końcu rozłożyła się wygodnie i przysnęła. To wyraz wielkiego zaufania do Agaty 🙂 Maluchy obsiadły ją za to bezczelnie i cały czas domagały się głasków. 

One już wiedzą, że są bezpieczne i kochane, dostały tak dużo to spokojnie dzielą się miłością;)

• Like 2
Posted
Dnia 23.12.2021 o 13:56, Tola napisał:

One już wiedzą, że są bezpieczne i kochane, dostały tak dużo to spokojnie dzielą się miłością;)

Mam nadzieję, że czują naszą miłość i wiedzą, że zrobimy wszystko, żeby były bezpieczne, zdrowe i szczęśliwe 🙂