Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.02.2022 o 14:00, Tianku napisał:

mnie rozwalił moment po sesji "domowej" jak trzeba było Runo obudzić żeby poszedł na zewnątrz  Plakat Smutna buźka emotikon - PIXERS.PL

Dexterka tez miała łzy w oczach...Runo po prostu zasnął...jakby od zawsze to było jego legowisko...

Myślę, że bardzo szybko przyzwyczai się do domowych warunków. 

• Like 1
Posted
Dnia 8.02.2022 o 14:02, Alaskan malamutte napisał:

Dexterka tez miała łzy w oczach...Runo po prostu zasnął...jakby od zawsze to było jego legowisko...

Tak będzie 🙂
❤️ ❤️ ❤️

• Like 1
  • Alaskan malamutte changed the title to RUNO MA DOM!!ZAMIESZKA W POZNANIU!!Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!!
Posted
Dnia 8.02.2022 o 22:54, Alaskan malamutte napisał:

Jutro ustalimy z p. Jolą, kiedy Runo przyjedzie. Jestesmy umówione na rozmowę po 20.

W czwartek Runo ma wizytę u weta, proszę o kciuki, aby uszko już było wygojone. 

Kciuki bardzo mocno trzymam. 

Posted
Dnia 8.02.2022 o 10:17, Gabi79 napisał:

Siedzę i od 15 minut płaczę ze szczęścia. Runo to mój ulubieniec, wiedziałam, że gdzieś są ludzie, na których czekał.

Dodatkowo wzruszają mnie fotki byłych i obecnych rezydentów.

Powodzenia kochany piesku!!!

i ja tam mam, łzy kapią..... ale jeszcze boję się cieszyć.....

Posted
Dnia 8.02.2022 o 14:02, Alaskan malamutte napisał:

Na pewno ekspresowo się przyzwyczai.

Pamiętam, jak moja tymczasowiczka Nutka, która spędziła 6 lat w schronisku bez możliwości opuszczenia boksu.

Po wejściu do mieszkania od razu wskoczyła na fotel.

Już nie mogę się doczekać pierwszych wieści i fotek Runo z DS.

Posted
Dnia 10.02.2022 o 08:52, Gabi79 napisał:

Na pewno ekspresowo się przyzwyczai.

Pamiętam, jak moja tymczasowiczka Nutka, która spędziła 6 lat w schronisku bez możliwości opuszczenia boksu.

Po wejściu do mieszkania od razu wskoczyła na fotel.

Już nie mogę się doczekać pierwszych wieści i fotek Runo z DS.

Dnia 10.02.2022 o 09:02, Isiak napisał:

Ja też!

Zdjęcia i relacje będą. Wczoraj rozmawialam z p. Jolą dlugo. Nie mogą się już doczekać Runo. Wstępnie transport umówiony na sobotę. Aska7 zawiezie🌹

Czekam teraz na info od Dexterki, czy z uszkiem już jest w porządku. 

Aha..imię zostaje😊

• Like 4
Posted
Dnia 10.02.2022 o 09:25, Alaskan malamutte napisał:

Zdjęcia i relacje będą. Wczoraj rozmawialam z p. Jolą dlugo. Nie mogą się już doczekać Runo. Wstępnie transport umówiony na sobotę. Aska7 zawiezie🌹

Czekam teraz na info od Dexterki, czy z uszkiem już jest w porządku. 

Aha..imię zostaje😊

Pięknie, pięknie 🙂

• Like 1
Posted

To kciuki za sobotę. 

Ja dzisiaj mialam zapytanie o Runo... Pani pytała czy aktualne i czy wśród psiaków, które ogłaszam jest taki, który będzie szczęśliwy w domu z 16msc dzieckiem. 

Posted
Dnia 10.02.2022 o 16:52, Tyśka) napisał:

To kciuki za sobotę. 

Ja dzisiaj mialam zapytanie o Runo... Pani pytała czy aktualne i czy wśród psiaków, które ogłaszam jest taki, który będzie szczęśliwy w domu z 16msc dzieckiem. 

Nie tylko ręce opadają.

Posted

Runo był dzisiaj na badaniu kontrolnym u weta. został pobrany wymaz, czekamy na wynik. Od tego zależy, czy Runuś w sobotę już pojedzie, czy odłożymy wyjazd ze względu na zakraplanie dalsze ucha. 

Według wetki, wszystko wygląda dobrze, ale musimy mieć pewność.  

Posted
Dnia 10.02.2022 o 19:30, wiolhelm170 napisał:

Dlaczego ręce opadają? Czy jak ktoś ma półtoraroczne dziecko , to nie może mieć psa?

Dnia 10.02.2022 o 19:34, Alaskan malamutte napisał:

Może, jak najbardziej. Ale nie Runo...

I to jest odpowiedź

Posted

Ja odebrałam dobrze Panią, bo widać, że przejrzała moje ogłoszenia i przeczytała opisy. Tak czy inaczej, odpisałam jej że ja tylko ogłaszam pieski, nie poznałam ich na żywo i jeśli jakiś psiak wpadnie w Jej oko najlepiej będzie kontaktować się z opiekunem pieska. 

Czekam na dobre wieści od weta.

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2022 o 20:30, wiolhelm170 napisał:

Ale pani zapytała czy wśród psiaków jest jakiś który mógłby być z dzieckiem a nie, że musi mieć koniecznie Runo.

No właśnie. Zadała słuszne pytanie.

Posted

Pies moich rodziców poniekąd niańczył moje dzieci. Pilnował wózkaka jak Cerber, ale tylko z córką nawiązał wyjątkowy kontakt. Razem jedli lody, lizaki, czasami zaglądali sobie do miski/talerza. Ona na nim siadała albo spali przytuleni. Wszystko jest możliwe, ale lepiej jest chyba dziecko do psa niż pies do dziecka.

Posted
Dnia 11.02.2022 o 13:46, Alaskan malamutte napisał:

Runo dostał od wetki "zielone światło" tak więc jutro wyrusza do swojego domku!

Stresuję się bardzo..

Jedyne pocieszenie to fakt, że zawiezie go As9ka7. ❤️

Proszę o kciuki i ciepłe myśli, aby wszystko przebieglo bez zakłóceń..

Kciuki trzymam.Aska7 to skarb.