Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Zagrodowy pies polski changed the title to Lumi - już mam imię, jestem w hoteliku, Nie mam nic:(:( nawet imienia, jestem za duża, za stara - siedzę od lat w zamojskim schronie - biała suczka prosi o pomoc
Posted
9 minut temu, uxmal napisał:

Proszę o potwierdzenie jeśli dojdą pieniądze.

Poprosiłam Murkę o potwierdzenie i podrzuciłam Jej link do bazarku.

Posted

Serdecznie dziękuję, że jesteście na wątku i wspieracie sunię w tym trudnym dla mnie czasie. Wczoraj otrzymaliśmy negatywne wyniki testu na Covida. W związku z tym zmieniono nam lekarstwa i wprowadzono antybiotyk. Dziś już zdrowiejemy. Oczywiście złe samopoczucie pozostało, bo to tak szybko nie mija ale jednak poprawa jest znacząca. Przede wszystkim poprawiła się saturacja i już nie grozi nam szpital.

• Like 5
Posted
16 godzin temu, Tola napisał:

Proszę o udostępnianie, bo tylko w ten sposób jest szansa na zebranie jakiegoś procenta kwoty, każda zebrana złotówka na pewno się przyda. łatwo nie będzie, bo tutaj tragedii nie ma...

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/pomocdlabialej

Przypominamy się ze zbiórką, zapraszajcie znajomych:):)

11 godzin temu, elik napisał:

Piękny tekst  :)   Udostępniłam. Po 25-tym wpłacę.

Dziękuję:):):)

Posted
3 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Oczywiście złe samopoczucie pozostało, bo to tak szybko nie mija ale jednak poprawa jest znacząca. Przede wszystkim poprawiła się saturacja i już nie grozi nam szpital.

I to są dobre wieści!

Posted
6 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Przede wszystkim poprawiła się saturacja i już nie grozi nam szpital.

Witajcie wśród żywych  :)

• Like 1
Posted
7 minut temu, Tianku napisał:

Zaglądam do Pięknej :) zbiórka super idzie oby tak dalej :)

Tak, świetnie idzie, jeszcze nie jest wrzucona na  Ratujemy Zwierzaki a już tyle wpłat:)

Posted
38 minut temu, Tola napisał:

Tak, świetnie idzie, jeszcze nie jest wrzucona na  Ratujemy Zwierzaki a już tyle wpłat:)

Tolu, świetny miałaś pomysł z tą zbiórką. Niech wpływa jak najwięcej. Czy to znaczy, że nie będziesz jej wrzucać na Ratujemy Zwierzaki, jeżeli osiągnie zakładaną kwotę? Czy np. można zwiększyć kwotę i wrzucić zbiórkę na Ratujemy Zwierzaki. Nigdy nie brałam udziału w takiej zbiórce.

Posted

Zbiórka jest weryfikowana przez "Ratujemy zwierzaki".

Te wpłaty są od ludzi, którzy zobaczyli link  do zbiórki

na dogo lub z udostępnień. 

Posted
5 minut temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Tolu, świetny miałaś pomysł z tą zbiórką. Niech wpływa jak najwięcej. Czy to znaczy, że nie będziesz jej wrzucać na Ratujemy Zwierzaki, jeżeli osiągnie zakładaną kwotę? Czy np. można zwiększyć kwotę i wrzucić zbiórkę na Ratujemy Zwierzaki. Nigdy nie brałam udziału w takiej zbiórce.

Zbiórki czekają w kolejce na akceptację, myślę, że dzisiaj już wskoczy na Ratujemy Zwierzaki i będzie tam widoczna. Zazwyczaj jak jest osiągnięta wystawiona kwota, to nikt już nie wpłaca, chociaż zdarzają się cuda jak u Kokosa, który miał wystawiona kwotę 1200 zł, a nazbierał ponad 2000 zł;).

Kwotę można zwiększyć, ale trzeba uzasadnić zmianę, np. nagłe pogorszenie zdrowia zwierzaka, czy dodatkowe badania.

• Like 1
Posted
14 minut temu, Ellig napisał:

Zbiórka idzie na FB dobrze, moi znajomi nawet z Kanady,  wpłacili pieniądze. 

No proszę.    Nasza Lumi to światowa dziewczynka  :)  Podziękuj proszę w naszym imieniu  :)

Posted
5 minut temu, elik napisał:

No proszę.    Nasza Lumi to światowa dziewczynka  :)  Podziękuj proszę w naszym imieniu  :)

Tak, juz podziękowałam 😊

• Like 2
Posted

Na konto Lumi wpłynęły poniższe kwoty:

·        10,00  -  Nesiowata   bazarek imienny  -  19.04.

·        35,00  -  mari23   bazarek imienny  -  19.04.

·            10,00  -  Aska7    IV   -  19.04.

·       145,00  -  CZETKA   bazarek imienny  -  20.04.

·             10,00  -  ruta93   bazarek imienny  -  21.04

·             40,00  -  Aldrumka   bazarek imienny  -  21.04.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1967657853_re.jpg.9e312c0567ae48600da72a9cffca37fe.jpg

Posted
7 hours ago, KrystynaS said:

Lumi - piękne imię, gratulacje dla matki chrzestnej.

Zagrodowy pp jak dobrze czytać że zdrowiejecie, ale jakieś dziadostwo was dopadło

Dziękuję! Pierwszy raz jestem matką chrzestną. I od razu takie dwie cudne córcie mi sie trafiły (Biała - Lumi❤️ i Szara - Suvi❤️)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
24 minuty temu, CZETKA napisał:

Dziękuję! Pierwszy raz jestem matką chrzestną. I od razu takie dwie cudne córcie mi sie trafiły (Biała - Lumi❤️ i Szara - Suvi❤️)

♡         ♡          ♡         ♡