agat21 Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Strasznie smutny batonik. :( Ale w sumie który pies tam jest wesoły? Już niedługo chociaż jego pysio na pewno się zmieni :) Quote
Ellig Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Dzień dobry i powodzenia Batoniku, czekamy na wtorek :) Quote
beataczl Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 15 godzin temu, Tola napisał: A to nie jest Batonik ? wyglada na malego psiaczka..co On robi z takimi dosc duzymi psami, czy boksy nie sa podzielone ze wzgledu na wielkosc psów? juz na szczescie osobno...:) Quote
Tyśka) Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 To gdzie trafi Batonik? Do Ciebie, Onaa? :) Quote
Onaa Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 Bardzo się cieszę że zaglądacie do batonika :). Określenie batonik podała mi Tola :), bo normalnie dłuugi niskopodłogowy piesek to parówka. A że ten jeszcze bezimienny to taka mała krótsza paróweczka, coś jak batonik faktycznie to tak go roboczo nazywam. Quote
Onaa Posted February 19, 2021 Author Posted February 19, 2021 18 godzin temu, Tola napisał: A to nie jest Batonik ? Sama nie wiem, po jednym zdjęciu to tak ciężko powiedzieć. Tak mi się wydawało ale kolor łapek jakby inny. 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: To gdzie trafi Batonik? Do Ciebie, Onaa? :) Tak Tysiu :). 1 Quote
Jo37 Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Z tego boksu chyba wszystkie psiaki miały lamblie. Wydaje mi się, że szkoda pieniędzy na testy. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Przed chwilą, Jo37 napisał: Z tego boksu chyba wszystkie psiaki miały lamblie. Wydaje mi się, że szkoda pieniędzy na testy. Batonik jest z tego boksu, w którym był chyba Kokos, to przedostatni boks. Pozostałe są z boksu Quatro. Anecik od razu podała Quatro preparat na lamblie. Teraz tez tak zrobimy, nie ma co czekać i szkoda pieniędzy na testy, bo na bank psy "coś" mają...Po tylu latach w schronisku to norma. Quote
Alaskan malamutte Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Renatko, szeleczki czerwone poda Anecik, ponieważ w tym sklepie co byłam nie było rozmiaru...Anecik znalazła nowiutkie u siebie, poda Arkowi. Proszę zapłać Arkowi 30zł przy odbiorze batonika. Quote
Ellig Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Batonik jest z tego boksu, w którym był chyba Kokos, to przedostatni boks. Pozostałe są z boksu Quatro. Anecik od razu podała Quatro preparat na lamblie. Teraz tez tak zrobimy, nie ma co czekać i szkoda pieniędzy na testy, bo na bank psy "coś" mają...Po tylu latach w schronisku to norma. Mój syn adoptował sunie ze schroniska, weterynarz na pierwszej wizycie od razu zalecił odrobaczanie według schematu na lamblie, profilaktycznie. :) Quote
jankamałpa Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Dziękuję za zaproszenie na wątek Batonika. Już wcześniej zagądalam do psiaczka :). Jestem na bieżąco, "obiegam" wątki wszystkich szczęściarzy, którzy wyjadą w przyszłym tygodniu po lepsze życie. Quote
Nadziejka Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Przecudny jest nineczek paroweczek batonik trzymam stokrosci za wszystko za wtorek Quote
uxmal Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Dziękuję za zaproszenie :) Batonik wygląda na spokojnego. Ogórka mi przypomina troszkę. Quote
rozi Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 31 minut temu, uxmal napisał: Dziękuję za zaproszenie :) Batonik wygląda na spokojnego. Ogórka mi przypomina troszkę. Ogósia troszkę Quote
Tola Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Dnia 19.02.2021 o 16:37, Onaa napisał: Bardzo się cieszę że zaglądacie do batonika :). Określenie batonik podała mi Tola :), bo normalnie dłuugi niskopodłogowy piesek to parówka. A że ten jeszcze bezimienny to taka mała krótsza paróweczka, coś jak batonik faktycznie to tak go roboczo nazywam. Takim batonikiem była moja pierwsza sunia i to określenie już zostało dla wszystkich podobnych piesiów. Quote
Nadziejka Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Reniu bardzo bardzo raduje ze psie serce bedzie u Ciebie Pozdrowienia dla malenkiej Quote
Onaa Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 Bardzo dziękuję że jesteście i zaglądacie do Batonika :D. Widzę, że Batonik szeleczki będzie miał ładne czerwone, oczywiście przekażę pieniążki. Jeśli chodzi o lamblie to np. Kokosek z tego boksu nie miał lamblie, miał robiony test. A na Batonika czeka taka dziewczyna 4 Quote
Gabi79 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 1 godzinę temu, Onaa napisał: Bardzo dziękuję że jesteście i zaglądacie do Batonika :D. Widzę, że Batonik szeleczki będzie miał ładne czerwone, oczywiście przekażę pieniążki. Jeśli chodzi o lamblie to np. Kokosek z tego boksu nie miał lamblie, miał robiony test. A na Batonika czeka taka dziewczyna Jak miło znów zobaczyć ślicznotkę, a jak tam Reniu Twój tymczasik? Quote
Nadziejka Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Serca wklejam watek psinunia ktory we wtorek jedzie po nowe zycie i jest tam na wateczku tez djecie innego wklejam z trwoga wielka zdjatka tego innego biedunia matko ziemio zajrzyjcie prosze boc dla niego niema zadnej nadziei... moze dobreduszki ktos mialby jakis pomysl Quote
beataczl Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 odwiedzam Batoniczka...taki stres coraz bardziej z jutrzejszym wyjazdem psiaczków...i radosc oczywiscie Nadziejko, dobrze ze szukasz szansy dla tego psiaczka powyzej, dziekuje z calego serca ,moze cos wspolnie wymyslimy... 1 Quote
Recommended Posts