Jump to content
Dogomania

Niewielki pocieszny batonik Gucio z zamojskiego schroniska w ds. Styczeń 2025 - guz mózgu :( :( :(. I guz na śledzionie. Gucio już po obydwu operacjach.

Recommended Posts

Posted
15 godzin temu, Tola napisał:

A to nie jest Batonik ?image.jpeg.28723ba7abddceb8f0fc50acc4aa2ba1.jpeg

wyglada na malego psiaczka..co On robi z takimi dosc duzymi psami, czy boksy nie sa podzielone ze wzgledu na wielkosc psów? juz na szczescie osobno...:)

Posted

Bardzo się cieszę że zaglądacie do batonika :).  Określenie batonik podała mi Tola :), bo normalnie dłuugi niskopodłogowy piesek to parówka. A że ten jeszcze bezimienny to taka mała krótsza paróweczka, coś jak batonik faktycznie to tak go roboczo nazywam.

Posted
18 godzin temu, Tola napisał:

A to nie jest Batonik ?image.jpeg.28723ba7abddceb8f0fc50acc4aa2ba1.jpeg

Sama nie wiem, po jednym zdjęciu to tak ciężko powiedzieć. Tak mi się wydawało ale kolor łapek jakby inny.

1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

To gdzie trafi Batonik? Do Ciebie, Onaa? :) 

Tak Tysiu :).

• Like 1
Posted
Przed chwilą, Jo37 napisał:

Z tego boksu chyba wszystkie psiaki miały lamblie. Wydaje mi się, że szkoda pieniędzy na testy.

Batonik jest z tego boksu, w którym był chyba Kokos, to przedostatni boks. 

Pozostałe są z boksu Quatro. Anecik od razu podała Quatro preparat na lamblie. Teraz tez tak zrobimy, nie ma co czekać i szkoda pieniędzy na testy, bo na bank psy "coś" mają...Po tylu latach w schronisku to norma.

Posted
6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Batonik jest z tego boksu, w którym był chyba Kokos, to przedostatni boks. 

Pozostałe są z boksu Quatro. Anecik od razu podała Quatro preparat na lamblie. Teraz tez tak zrobimy, nie ma co czekać i szkoda pieniędzy na testy, bo na bank psy "coś" mają...Po tylu latach w schronisku to norma.

Mój syn adoptował sunie ze schroniska, weterynarz na pierwszej wizycie od razu zalecił odrobaczanie według schematu na lamblie, profilaktycznie. :)

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek Batonika. Już wcześniej zagądalam do psiaczka :). Jestem na bieżąco, "obiegam" wątki wszystkich szczęściarzy, którzy wyjadą w przyszłym tygodniu po lepsze życie. 

Posted
Dnia 19.02.2021 o 16:37, Onaa napisał:

Bardzo się cieszę że zaglądacie do batonika :).  Określenie batonik podała mi Tola :), bo normalnie dłuugi niskopodłogowy piesek to parówka. A że ten jeszcze bezimienny to taka mała krótsza paróweczka, coś jak batonik faktycznie to tak go roboczo nazywam.

Takim batonikiem była moja pierwsza sunia i  to określenie już zostało dla wszystkich podobnych piesiów.

Posted

Bardzo dziękuję że jesteście i zaglądacie do Batonika :D.

Widzę, że Batonik szeleczki będzie miał ładne czerwone, oczywiście przekażę pieniążki.

Jeśli chodzi o lamblie to np. Kokosek z tego boksu nie miał lamblie, miał robiony test.

A na Batonika czeka taka dziewczyna image.jpeg.804528edbf61682f058d7694adac0bef.jpeg

Tofina.jpg

• Like 4
Posted
1 godzinę temu, Onaa napisał:

Bardzo dziękuję że jesteście i zaglądacie do Batonika :D.

Widzę, że Batonik szeleczki będzie miał ładne czerwone, oczywiście przekażę pieniążki.

Jeśli chodzi o lamblie to np. Kokosek z tego boksu nie miał lamblie, miał robiony test.

A na Batonika czeka taka dziewczyna image.jpeg.804528edbf61682f058d7694adac0bef.jpeg

Tofina.jpg

Jak miło znów zobaczyć ślicznotkę, a jak tam Reniu Twój tymczasik?

Posted
Serca
 wklejam watek psinunia ktory we wtorek jedzie po nowe zycie i jest tam na wateczku tez djecie innego
wklejam z trwoga wielka zdjatka tego innego biedunia
matko ziemio zajrzyjcie prosze boc dla niego niema zadnej nadziei...
moze dobreduszki ktos mialby jakis pomysl 

received_424943872147422.jpeg

received_1176613602753807.jpeg

received_253739713024216.jpeg

Posted

odwiedzam Batoniczka...taki stres coraz bardziej z jutrzejszym wyjazdem psiaczków...i radosc oczywiscie

Nadziejko, dobrze ze szukasz szansy dla tego psiaczka  powyzej, dziekuje z calego serca ,moze cos wspolnie wymyslimy...

• Like 1