Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Dzisiaj pracownik powiedział,  ze przeniosą sunie do oddzielnego boksu.

I dobrze. Będzie bezpiecznie czekać na wyjazd :))

Posted

Dziękuję że jesteście u sunieczki.

Ona wyjeżdża  ze schroniska we wtorek.

Sunia nie ma jeszcze imienia. Na dobry początek dostanie część pieniążków po Rabarbaku, ale poza tym nie ma ani jednej deklaracji stałej ani jednorazowej :(. Pierwszy raz tak wyciągam psiaka, ale to wszystko tak szybko się potoczyło , mam nadzieję że nie zostaniemy same z sunieczką ? Dla niej to szansa na dobre godne psie życie.

Posted

Ta sunia od pierwszego spojrzenia na zdjęcia spędzała mi sen z powiek, przemyślałam i przepłakałam niejedną noc, kombinując, jak jej pomóc....a tu nagle pomoc nadeszła... Onaa - DZIĘKUJĘ !!!

Choć ostatnio deklaracji wiele mam, to dla niej choć skromne 20 zł stałej dam, a na początek styczniową podwójnie wpłacę :) 

• Upvote 1
Posted

Ta śliczna perełka chociaż jedną rzecz ma już opłaconą: transport :) Udało się bazarek zakończyć sukcesem: wspólnymi siłami zebraliśmy 1030zł. Właśnie przed chwilą przelałam Panu Maciejowi pieniądze na transport: 200zł za sunię i 250zł za Burego Niewidzialnego Jaagi. Dziękuję wszystkim za udział w bazarku. Na pewno dzięki temu Opiekunkom psiaków będzie lżej :)

Posted
Dnia 22.01.2021 o 19:38, kropka73 napisał:

Dziekuję za zaproszenie i będę kibicować sunieczce

Poprosze nr konta - podrzucę coś na dobry początek

Witam i bardzo dziękuję.

Dnia 23.01.2021 o 08:57, mari23 napisał:

Ta sunia od pierwszego spojrzenia na zdjęcia spędzała mi sen z powiek, przemyślałam i przepłakałam niejedną noc, kombinując, jak jej pomóc....a tu nagle pomoc nadeszła... Onaa - DZIĘKUJĘ !!!

Choć ostatnio deklaracji wiele mam, to dla niej choć skromne 20 zł stałej dam, a na początek styczniową podwójnie wpłacę :) 

Mari23 bardzo dziękuję.

21 godzin temu, Tyśka) napisał:

Ta śliczna perełka chociaż jedną rzecz ma już opłaconą: transport :) Udało się bazarek zakończyć sukcesem: wspólnymi siłami zebraliśmy 1030zł. Właśnie przed chwilą przelałam Panu Maciejowi pieniądze na transport: 200zł za sunię i 250zł za Burego Niewidzialnego Jaagi. Dziękuję wszystkim za udział w bazarku. Na pewno dzięki temu Opiekunkom psiaków będzie lżej :)

Bardzo dziękuję - przynajmniej o koszty transportu nie trzeba będzie się już martwić.

5 godzin temu, teresaa118 napisał:

To ja melduje sie ze stala 50 zl miesiecznie, konto

Ślicznie Ci dziękuję.

26 minut temu, Anula napisał:

Anulko bardzo dziękuję za pomoc dla suni. Tolu dziękuję że pomyślałaś o tej sunieczce.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

1 godzinę temu, Anula napisał:

1 godzinę temu, Onaa napisał:

Witam i bardzo dziękuję.

Mari23 bardzo dziękuję.

Bardzo dziękuję - przynajmniej o koszty transportu nie trzeba będzie się już martwić.

Ślicznie Ci dziękuję.

Anulko bardzo dziękuję za pomoc dla suni. Tolu dziękuję że pomyślałaś o tej sunieczce.

Pięknie dziękuję:)Ta sunia bardzo zapadla mi w  serce, pojawiała się na zdjęciach na zamojskim już  dawno. Wiem, że nie ma deklaracji, więc taka pomoc na pewno bardzo się przyda. 

Posted
10 godzin temu, Tyśka) napisał:

Wiadomo jak się ona miewa?

Kojarzy mi się z Lunką, która była u anecik oraz Balbinką, która była u kiyoshi. Urocza.

Już nie pamiętam, czy Hania tutaj pisała, czy  mówiła, ze sunia jak się ją głaszcze, to robi ogromne oczy i ze jest dosyc nieśmiala.

Ale chciałoby się więcej informacji, tez jetem bardzo ciekawa, jak sunia się zaprezentowała w tych pierwszych dniach;)