ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Na moje konto wpłynęły wpłaty Nesiowata 20 zl Poker 205 zl bazarek Nadziejka 30 zl bazarek Nadziejka 40 zł Razem 295 zl Dziękuję z całego serca. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 3 godziny temu, ewu napisał: Na konto Stowarzyszenia wpłynęło 100zl limonka80 351zl Kyioshi 50zl agat21 50zl Anna G-R Razem 551zl Dziękuję z całego serca Z tego opłacono fakturę w lecznicy 130 zl Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 7 godzin temu, ewu napisał: Na moje konto wpłynęły wpłaty Nesiowata 20 zl Poker 205 zl bazarek Nadziejka 30 zl bazarek Nadziejka 40 zł Razem 295 zl Dziękuję z całego serca. 50 zł przelałam Magdzie na zakup mięska dla Rafiego. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Rozliczenie wstawię jak komputer się odobrazi. Quote
Tyśka) Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 A czy anecik nie mogłaby przetrzymać Rafika przez ten tydzień? Będzie to mniejszy koszt niż z lecznicy, a anecik ma doświadczenie w opiece nad biedakami. Quote
elik Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 3 godziny temu, ewu napisał: Na konto Stowarzyszenia wpłynęło 100zl limonka80 351zl Kyioshi 50zl agat21 50zl Mateusz R. Razem 551zl Dziękuję z całego serca To od Anna G-R 41 minut temu, ewu napisał: Na moje konto wpłynęły wpłaty Nesiowata 20 zl elik 205 zl bazarek Nadziejka 30 zl bazarek Nadziejka 40 zł bazarek Razem 295 zl Dziękuję z całego serca. Basiu ja wpłacałam, bo Poker przelała na moje konto dla Sary i Arusia, ale w tytule napisałam: Poker z bazarku więc bardzo proszę tak zapisz w rozliczeniu. Quote
elik Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 16 godzin temu, elik napisał: Anna G-R deklaruje na Rafiego: 50,00 zł/m-c, zapłaci 1 dzień w klinice, dołoży jakąś kwotę do transportu. 2 godziny temu, ewu napisał: Elu podziękuj ode mnie Anna G-R czyta wątki, nie jest zalogowana na dogo więc sama nie może pisać, ale czyta i bardzo kibicuje Rafiemu. Quote
elik Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 36 minut temu, Tyś(ka) napisał: A czy anecik nie mogłaby przetrzymać Rafika przez ten tydzień? Będzie to mniejszy koszt niż z lecznicy, a anecik ma doświadczenie w opiece nad biedakami. Też o tym pomyślałam. Miałby może opiekę nie gorszą niż w schronisku. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 25 minut temu, elik napisał: To od Anna G-R Basiu ja wpłacałam, bo Poker przelała na moje konto dla Sary i Arusia, ale w tytule napisałam: Poker z bazarku więc bardzo proszę tak zapisz w rozliczeniu. Jasne, zaraz zmienię Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: A czy anecik nie mogłaby przetrzymać Rafika przez ten tydzień? Będzie to mniejszy koszt niż z lecznicy, a anecik ma doświadczenie w opiece nad biedakami. Anecik nie ma miejsca. Pytałam chociaż wiem że ma naprawdę ciężko. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Rozmawiałam w sprawie klinik i kolejne osoby odradzają. Mikołów absolutnie nie... Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 29 minut temu, elik napisał: Anna G-R czyta wątki, nie jest zalogowana na dogo więc sama nie może pisać, ale czyta i bardzo kibicuje Rafiemu. Dziękuję z całego serca Quote
kiyoshi Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 32 minuty temu, elik napisał: Też o tym pomyślałam. Miałby może opiekę nie gorszą niż w schronisku. Bardzo ciekawie sformułowane to drugie zdanie Elunia......nawet nie chce zagłębić się w analizie bo nie wyjdę z szoku przez tydzien Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Może uda się go zawieźć w weekend, może kikou się zgodzi. Nie wiem czy po tym co usłyszałam o paru klinikach to dobry pomysł. Nie chcę generalizować bo pewnie są takie z sercem a nie tylko kasa fiskalna. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 33 minuty temu, omi napisał: Ewu podaj mi proszę na pw nr konta. Dziekuje Quote
Ewa Marta Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 1 godzinę temu, ewu napisał: Może uda się go zawieźć w weekend, może kikou się zgodzi. Nie wiem czy po tym co usłyszałam o paru klinikach to dobry pomysł. Nie chcę generalizować bo pewnie są takie z sercem a nie tylko kasa fiskalna. Nawet te z sercem nie są w stanie zapewnić psiakowi stałej obecności. Dla niego najlepiej byłoby od razu trafić do DT. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Wplaty Na konto Stowarzyszenia wpłynęło 100zl limonka80 351zl Kyioshi 50zl agat21 50zl Anna G-R Razem 551zl Wyplaty faktura weterynarz 130 zl Saldo 421zl Na moje konto wpłynęły Wpłaty Nesiowata 20 zl Poker 205 zl bazarek Nadziejka 30 zl bazarek Nadziejka 40 zł bazarek Razem 295 zl Wyplaty 50 zl na mięso dla Rafiego Saldo 245zl Quote
rozi Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 Ewu pisała, że leży w schronowym kojcu i serce pękało, stąd panika i propozycja szpitalik, zwłaszcza że piesek w fatalnym stanie, może lekarze coś by dostrzegli jeszcze, coś więcej zrobili dla niego, gdyby go mieli pod ręką stale. No ale. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 8 minut temu, Ewa Marta napisał: Nawet te z sercem nie są w stanie zapewnić psiakowi stałej obecności. Dla niego najlepiej byłoby od razu trafić do DT. Wiem ale dopiero po niedzieli kikou moze go przyjac. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 4 godziny temu, rozi napisał: Ewu pisała, że leży w schronowym kojcu i serce pękało, stąd panika i propozycja szpitalik, zwłaszcza że piesek w fatalnym stanie, może lekarze coś by dostrzegli jeszcze, coś więcej zrobili dla niego, gdyby go mieli pod ręką stale. No ale. No jest niestety w kojcu dlatego tak się martwię ale jak pytam to klinki to tez nie jest dobre rozwiązanie. Rozmawiałam z kilkoma osobami i odradzily. Ja chce tylko jego dobra i absolutnie nie wydziwiam. Doceniam wszystkie rady i starania i jestem bardzo wdzięczna. W Krakowie elik zna dobra, sprawdzona lecznice ale to za daleko. Bielskiej nie znam ale to tez kawal drogi. Te które są w miarę blisko nie są w opinii wielu osób dobre. Tylko kasę ciągną .... Co robić nie wiem. Cały dzień szukam miejsca, na razie bez efektu. 1 Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 48 minut temu, Poker napisał: dexterki pytałyście? Znalazłam teraz na FB. Teraz jest nieczynne, zadzwonię rano. Quote
ewu Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Dzwoniłam jeszcze do Kliniki Fabisz Stefanek ale nie odbierają. Będę dzwonić od rana. Martwi mnie też ten kręgosłup. Quote
Nadziejka Posted August 4, 2020 Posted August 4, 2020 7 godzin temu, ewu napisał: Z tego opłacono fakturę w lecznicy 130 zl Ciocia te 40 zl to deklaracja od Nadziejkow nie jest z bazareczku z baz jest tylko 30 zlockow narazie sciskamy ogromnie ogromnie za psie serduszko Quote
Recommended Posts