Jump to content
Dogomania

Pajda w DS w Warszawie:) Bixi za TM:( Reszka w DS we Wrocławiu:) Psia rodzina z opuszczonej stodoły :(:(:(

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Reszka miała kolejnych gości  - tym razem z Nowej Soli i zapoznanie wypadło bardzo dobrze  - nie było psa, więc w stosunku do ludzi Reszka była bardzo otwarta.

Jednak po rozmowie z chętnymi na adopcję pojawiły się wątpliwości, więc Reszka zaczyna szukać domu.

Poprosiłam Hanię o zdjęcia i jak tylko coś uda się zrobić, spróbujemy dziewczynę pokazać.

Posted
Dnia 17.07.2020 o 10:03, teresaa118 napisał:

Poszla stala na sierpien i wrzesien

Pięknie dziękuję, potwierdzę, jak będzie na koncieserce-ruchomy-obrazek-0879.gif

Posted

Dostałam zdjęcia Reszki, czas na pokazanie suni światu:).

Co prawda sterylka to trochę odległa przyszłość, ale może trafi sie wspaniała rodzina, której będzie można zaufać w tym temacie...

received_207244070670982.jpg

received_209650783720797.jpg

received_218274542720574.jpg

received_280146859949765.jpg

received_281933539762303.jpg

Posted
4 godziny temu, Anula napisał:

Cudne pysio.Jak dla mnie to jamnisia szorstkowłosa.A pyszczek już pięknie zarośnięty.

received_1539081556271356.jpg

‚Śliczna morduchna i jak filuternie patrzy  :)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Marysia R. napisał:

Havanko, w twoim ogłoszeniu drugie, trzecie i czwarte zdjęcie to nie zdjęcia Reszki tylko Pajdy :) Dwa ode mnie z DT i jedno już z DS ;)

Marysiu, wiem. Rozmawiałam z Tolą i doszłyśmy do wniosku, że można je też wykorzystać, bo obie są teraz do siebie bardzo podobne. Reszka ma ładne zdjęcia, ale wszystkie na kanapie. Chciałam pokazać też suczkę w pozycji stojącej.

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Reszka wygląda kwitnąco ! Też zrobiłam jej OLX na Szczecin: https://www.olx.pl/oferta/podobno-jestem-aniolem-reszka-CID103-IDFTdOg.html

Trzymam kciuki za super domek !!!

Eluś, dziękuję serce-ruchomy-obrazek-0869.gif

Bardzo podoba mi się tekst,  mam nadzieję, że będzie  odzew:)

Na razie z mojego OLX na Wrocław miałam dwa zapytania tel. (nic z tego nie będzie) i parę zapytań na maila, poprosiłam o tel.

https://www.olx.pl/oferta/cudna-reszka-do-adopcji-CID103-IDFSD4g.html

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Eluś, dziękuję serce-ruchomy-obrazek-0869.gif

Bardzo podoba mi się tekst,  mam nadzieję, że będzie  odzew:)

Na razie z mojego OLX na Wrocław miałam dwa zapytania tel. (nic z tego nie będzie) i parę zapytań na maila, poprosiłam o tel.

https://www.olx.pl/oferta/cudna-reszka-do-adopcji-CID103-IDFSD4g.html

Dziękuję Tolu. Dzisiaj miałam zapytanie, czy Reszka nadaje się do towarzystwa dla jamnika szorstkowłosego. Odpowiedź była już zawarta w treści ogloszenia. Wyróżniłam też swoje ogłoszenie na 7 dni. Może wystarczy?

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Marysiu, wiem. Rozmawiałam z Tolą i doszłyśmy do wniosku, że można je też wykorzystać, bo obie są teraz do siebie bardzo podobne. Reszka ma ładne zdjęcia, ale wszystkie na kanapie. Chciałam pokazać też suczkę w pozycji stojącej.

Rozumiem. Sama bym pewnie tak nie zrobiła, ale jeśli uznałyśmy, że to dobry pomysł to w porządku :)

Mogę zrobić Reszce jeszcze jakieś jedno ogłoszenie :) Np. na Poznań?