Dusia-Duszka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Sunia ładna, lśniąca i ogon okazały taki :) Quote
uxmal Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: Fajne zdjęcie. Takie artystyczne w stylu fotografii otworkowej. Quote
Dusia-Duszka Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Co u Figi? Jak jej się podoba poza schronem? Quote
Poker Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Wg Anecik sunia jest przecudowna. Miziasta, bardzo pro ludzka. Jedyną jej wadą jest traktowanie kota jako celu krwiożerczych zapędów. Coś mi nie wychodzi dla niej tekst do ogłoszeń. Muszę przysiąść porządnie. Quote
Poker Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Mam na imię Figa i jestem małą ok. 9 kg sunią , mam tylko 36 cm wysokości i ok. 4 lat. Natura nie obdarzyła mnie szczególna urodą , ale za to wspaniałym charakterem. Bardzo kocham ludzi . Jestem im posłuszna i oddana. Z psami dogaduję się dobrze tylko koty mnie denerwują. Zachowuję czystość , nie jestem szczekliwa i dobrze chodzę na smyczy. Wysterylizowana , zaszczepiona czekam w hoteliku na ludzi , którym będę mogła okazać swoją miłość i przywiązanie. Quote
kiyoshi Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 7 minut temu, Poker napisał: Nikt do nas nie zagląda. BUUU Ja zagladam:)) podziwialam dziś cudna dunie na stronę hoteliku Anety no i się okazało że to Twoja Figunia :) Quote
jankamałpa Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Ja też zajrzałam, ale mówiąc tak szczerze to przez przypadek natknęłam się na wątek Figi. Poker, czy mogę napisać do Ciebie na prv, ale w prywatnej sprawie? Quote
Anula Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Podmieniłam z Baffi OLX na Figę.Ogłoszenie jest promowane do 12.05.20.Podałam Katowice ale można w każdej chwili zmienić.Kontakt na Anetę.Czy dobrze? Zdjęcia też mogę poprzestawiać. https://www.olx.pl/oferta/figa-czarna-pieknosc-o-nietuzinkowej-urodzie-CID103-IDEqIgg.html Quote
Poker Posted April 22, 2020 Author Posted April 22, 2020 Anula, bardzo Ci dziękuję Zmień proszę miasto na Wrocław, bo ja zrobiłam na Katowice. Telefon do Anecik. Quote
Anula Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Anula, bardzo Ci dziękuję Zmień proszę miasto na Wrocław, bo ja zrobiłam na Katowice. Telefon do Anecik. Już zmienione.Powodzenia śliczna czarnulko. Quote
Poker Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 Trzymajcie kciuki. Zgłosił się dobrze brzmiący domek z Żor. Anecik ma się umawiać na wizytę PA i jeżeli wypadnie dobrze, to sunia zostanie w tym domu. 3 1 Quote
Poker Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 W poniedziałek Anecik zawozi Figunię do DS. Kciuki nadal będą potrzebne , żeby sunia się zaaklimatyzowała. Anecik jest w niej zakochana i mówi , że jest cudowna tylko potrzebuje paru dni ,żeby się przyzwyczaiła. 2 1 Quote
Tyśka) Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 O mateńko... <3 To trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
Anula Posted April 27, 2020 Posted April 27, 2020 I ja też zaciskam kciuki aby to był najlepszy domek dla czarnulki. Quote
Recommended Posts