Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wg Anecik  sunia jest przecudowna. Miziasta, bardzo pro ludzka. Jedyną jej wadą jest traktowanie kota jako celu krwiożerczych zapędów.

Coś mi nie wychodzi dla niej tekst do ogłoszeń. Muszę przysiąść porządnie.

Posted

Mam na imię Figa i jestem małą ok. 9 kg sunią , mam tylko 36 cm wysokości i ok. 4 lat.

Natura nie obdarzyła mnie szczególna urodą , ale za to wspaniałym charakterem. Bardzo kocham ludzi . Jestem im posłuszna i oddana.
Z psami dogaduję się dobrze tylko koty mnie denerwują.

Zachowuję czystość , nie jestem szczekliwa i dobrze chodzę na smyczy.

Wysterylizowana , zaszczepiona czekam w hoteliku na ludzi , którym będę mogła okazać swoją miłość i przywiązanie.

Posted
7 minut temu, Poker napisał:

Nikt do nas nie zagląda. BUUU

Ja zagladam:)) podziwialam dziś cudna dunie na stronę hoteliku Anety no i się okazało że to Twoja Figunia :) 

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Anula, bardzo Ci dziękuję Zmień proszę miasto  na Wrocław, bo ja zrobiłam na Katowice.  Telefon do Anecik.

Już zmienione.Powodzenia śliczna czarnulko.

Posted

Trzymajcie kciuki. Zgłosił się dobrze brzmiący domek z Żor. Anecik ma się umawiać na wizytę PA i jeżeli wypadnie dobrze, to sunia zostanie w tym domu.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

W poniedziałek Anecik zawozi Figunię do DS. Kciuki nadal będą potrzebne , żeby sunia się zaaklimatyzowała. Anecik jest w niej zakochana  i mówi , że jest  cudowna tylko potrzebuje paru dni ,żeby się  przyzwyczaiła.

• Like 2
  • Upvote 1