rozi Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Jutro, po ostatecznej decyzji, wszystko powiem. Dom wspaniały, chodzi tylko o tego dużego psa. Ale skoro Kasia nie bała się zostawić do jutra, to i ja poczekam. Quote
Anula Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 4 minuty temu, rozi napisał: Jutro, po ostatecznej decyzji, wszystko powiem. Dom wspaniały, chodzi tylko o tego dużego psa. Ale skoro Kasia nie bała się zostawić do jutra, to i ja poczekam. No to spokojnie czekamy do jutra.Oby tylko Ogórek wyszedł z tego spotkania cało bo to będzie test. Kiedyś zawoziłam do domku moją tymczasię pudlisię,w tym domu był Onek i nie zaakceptował jej pomimo,że spotkanie odbyło się na otwartym terenie a później w domu.Musiałam zabrać małą.Wracając cieszyłam się,że mała nie będzie żyć w stresie a Onek też będzie miał spokój.To takie są moje wspomnienia a więc różnie jest. 1 Quote
rozi Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Chodzi o to, żeby Ogóś nie bał się, nie musiał schodzić dużemu z drogi. Wszyscy chcemy, żeby był szczęśliwy :( DS ma rozum, też sobie na wszystko popatrzy do jutra. 1 Quote
Gabi79 Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Zaglądam i czekam cierpliwie do jutra na wieści ( oby pozytywne) 1 Quote
b-b Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Zaciskam kciuki i niecierpliwie czekam na kolejne wieści. Quote
Tyśka) Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Nie mam ostatnio za dużo czasu, ale wątek Ogórka przeglądam i gryzę paznokcie z nerwów... Trzymam kciuki za właściwą decyzję :) Quote
teresaa118 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 nie trzymajcie czlowieka w napieciu, jeszcze zjem wlasne kapcie ! 1 1 Quote
Aska7 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 37 minut temu, teresaa118 napisał: nie trzymajcier czlowieka w napieciu, jeszcze zjem wlasne kapcie ! Lepiej własne niż czyjeś 1 Quote
Poker Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Skupić sie na niczym nie można. rozi powinna zacząć pisać scenariusze do filmów sensacyjnych. 1 Quote
kiyoshi Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Dnia 30.04.2020 o 17:33, rozi napisał: Halo rozi. Też się bardzo martwie Rozi jeśli coś poszło nie tak błagam nie bierz tego do siebie, odezwij się. My tu przecież wszyscy wiemy o co chodzi. Rozi.... Quote
Alaa Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Czy ktos moglby nas oczekujacych poinformowac co jest grane?Nie macie zasiegu czy jak? 1 Quote
pyra Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 tak sobie myślę......a może rozi nieprzytomna z radości że jest ok?????? mam taką nadzieję! Inaczej posądzę rozi o brak sumienia!! 1 Quote
Aska7 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Ostatnio mam taki hardkor emocjonalny, że jeszcze to to już trochę za dużo. Quote
rozi Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Słuchajcie... ja jeszcze nic nie wiem. Nie dzwonię do DS, żeby nie siedzieć na karku, bo do prawidłowej, wyważonej oceny potrzebny jest spokój. DS nie dzwonił do mnie dziś, gdyby coś niedobrego się działo, to by dzwonił. Kasia dała mi znać, że może jeszcze jeden dzień dać na ocenę i decyzję, czyli jeszcze do jutra. Tyle wiem. Staram się nie denerwować. Quote
rozi Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Ogórek jest u Anny G-R, sprawę pilotuje na miejscu (no prawie na miejscu) Kasia. Do obu Pań mam całkowite zaufanie. Musimy czekać. Quote
Poker Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 A jednak, dobrze wyczaiłyśmy , że do niej Ogórek miał jechać. Tylko te Częstochowa i Wrocław były perfidną zmyłką. rozi, weź się za kryminały , więcej zarobisz na psy :) 1 Quote
rozi Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Wiem, że wiele osób kibicuje Ogósiowi, wystarczy spojrzeć na liczbę wyświetleń wątku, ponad 30 tysięcy przez dwa miesiące. Bardzo bym chciała, żeby wszystko szło gładko, no ale Ogórek jest wyjątkowym, kochanym psem i troska o jego dobro, naprawdę szczęśliwe życie, też jest wyjątkowa. Quote
rozi Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Nie pisałam o jednym, żeby Kasi nie dobijać, ale już wie, więc napiszę. Ogórek strasznie rozpacza, płacze, wskakuje na okna, próbuje za wszelką cenę wydostać się z domu, szukać Kasi i Mariusza... Wczoraj, po ich odjeździe, trząsł się jak galareta. :((( Quote
Recommended Posts