hop! Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: A! Przez te amory schudł prawie pół kilograma. A może utracone jajka tyle ważyły. ;-) 1 Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 Ogórek na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/poznajcie-ogorka-naszego-CID103-IDEq8ef.html#9b85413969 . Quote
Tyśka) Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 :) cudownie! Zaciskam kciuki za gojenie się i odzew na ogłoszenia. Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: :) cudownie! Zaciskam kciuki za gojenie się i odzew na ogłoszenia. Sądzę, że byle kto się nie odezwie, to specyficzny piesunio. Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 Zdjęcia jak zdjęcia. Wszystkie trzy oddają charakter Ogórka. Quote
Poker Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: Zdjęcia jak zdjęcia. Wszystkie trzy oddają charakter Ogórka. Jak uważasz, szczególnie na którym jest obrócony zadem do świata. Nie widać jego nietuzinkowej urody, czytający musi uwierzyć Ci na słowo. Nie ma nic na temat relacji do innych zwierzaków, dzieci. Brak wysokości w kłębie. Ty się związałaś z nim emocjonalnie i masz wrażenie , że również emocjonalne wpisy wystarczą. Życzę powodzenia. Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 6 minut temu, Poker napisał: Jak uważasz, szczególnie na którym jest obrócony zadem do świata. Nie widać jego nietuzinkowej urody, czytający musi uwierzyć Ci na słowo. Nie ma nic na temat relacji do innych zwierzaków, dzieci. Brak wysokości w kłębie. Ty się związałaś z nim emocjonalnie i masz wrażenie , że również emocjonalne wpisy wystarczą. Życzę powodzenia. Dobre są (choć zupełnie nieaktualne) zdjęcia z Radys, nie chcę ich dawać ze względu na podpis. Co do relacji zwierzaki/dzieci - trzeba napisać, jeśli są problemy. U Ogórka nie ma. Które z aktualnych zdjęć Ty byś dodała? Quote
Aska7 Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 5 godzin temu, hop! napisał: A może utracone jajka tyle ważyły. ;-) : ))))))) 1 Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 Niezależnie od wszystkiego ja tak kulinarnie życzenia złożę. Wesołych Świąt! Quote
hop! Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Moim zdaniem dobre do ogłoszeń są te zdjęcia... 1 Quote
kiyoshi Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 7 godzin temu, rozi napisał: Ogórek na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/poznajcie-ogorka-naszego-CID103-IDEq8ef.html#9b85413969 . jestem bardzo ciekawa odzewu z tego ogłoszenia Zrobiłaś rozi dokładne przeciwieństwo tego na co ja zawsze kłade nacisk ... Daj znać proszę ile jest odsłon, zainteresowanych, zrobimy przy okazji badanie gustów ;) Trzymam kciuki ps. mojemu Faziemu na watrobe bardzo pomogła karma weterynarjna Royal Hepatic, miał też Hepatiale Forte Trzeba trochę Ogórowi wspomóc ta watrobę, żeby się nie pogorszyło 1 1 Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 Dodałam zdjęcie z Radys, bo śliczne jest, pomijając nieumyte oczka. Quote
hop! Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 44 minuty temu, rozi napisał: Dodałam zdjęcie z Radys, bo śliczne jest, pomijając nieumyte oczka. Lepiej? Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 1 minutę temu, hop! napisał: Lepiej? Bez napisu można. Dziękuję :) Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Zrobiłaś rozi dokładne przeciwieństwo tego na co ja zawsze kłade nacisk ... W sensie? Quote
hop! Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Bez napisu można. Dziękuję :) Chodziło mi o oczka, czy lepsze po "umyciu". :-) Quote
rozi Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 4 minuty temu, hop! napisał: Chodziło mi o oczka, czy lepsze po "umyciu". :-) Aaaa! Zaraz zmienię! Quote
Sowa Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Intryguje mnie Ogórkowe futerko - wygląda w nim jakby jego mamusia poszła na randkę z cattle dogiem... 1 1 Quote
kiyoshi Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 10 godzin temu, rozi napisał: W sensie? zawsze daje max czyli 8 zdjęć i staram się żeby były różnorodne- pokazywały i wygląd zewnętrzny i charakter psa. Zdjecie głowne zawsze wybieram takie by było widać oczy psa (patrz zdjęcia które wskazała hop) lub psa w całej okazałości :) nie obraż się, ale to które wyrałyśmy raczej skupia pierwszą uwage na fotelu niż na psie..... w tekście nigdy nie sugeruje, że pies tak naprawde nie szuka domu....w ogóle pisze teksty w zupełnie inny sposób. Sądze, że powinnas dopisać konkretne informacje o psie. Tzn. powinnaś/ niepowinnaś, zrobisz jak chcesz ;) 1 1 Quote
Tyśka) Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 10 godzin temu, Sowa napisał: Intryguje mnie Ogórkowe futerko - wygląda w nim jakby jego mamusia poszła na randkę z cattle dogiem... Futro też kojarzy mi się z psim pastuszkiem ACD :) Ciekawe jaki pies siedzi w Ogórku. Quote
rozi Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Tak tak, też w nim widzę kolory ACD. Nie udaje mi się dodać więcej zdjęć, może jest jakiś błąd na Olx. Quote
rozi Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 22 godziny temu, kiyoshi napisał: w tekście nigdy nie sugeruje, że pies tak naprawde nie szuka domu.. Ja przecież nie sugeruję, że nie szuka. Napisałam, że nie szuka na cito jakiegokolwiek i to jest prawda, nie oddamy go byle gdzie, zwłaszcza w Warszawie, skąd bardzo daleko jest do DT, gdyby coś poszło nie tak. Quote
kiyoshi Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 29 minut temu, rozi napisał: Ja przecież nie sugeruję, że nie szuka. Napisałam, że nie szuka na cito jakiegokolwiek i to jest prawda, nie oddamy go byle gdzie, zwłaszcza w Warszawie, skąd bardzo daleko jest do DT, gdyby coś poszło nie tak. a ja trzymam mocno kciuki za taki domek, najlepszych z najlepszych :) Ja tylko napisała swoje zdanie. Może faktycznie taki tekst ułatwi Ci sprawe i zgłosi się tylko ten jeden własciwy człowiek :) Quote
Recommended Posts