Jo37 Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Trzeba panu zaliczyć plus, że zadzwonił. Wielu nawet nie wyśle SMS-a, że rezygnują. 1 Quote
agat21 Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 45 minut temu, Jo37 napisał: Trzeba panu zaliczyć plus, że zadzwonił. Wielu nawet nie wyśle SMS-a, że rezygnują. Tys prowda! 1 Quote
malagos Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 To teraz się trzymajta ludziska! :) Szelka właśnie pojechała do domu! Rozmowy z panią Magdą trwały od kilku dni, ale wolałam nic nie pisać, bo pewnie znów ktoś coś obiecuje, a potem figa z makiem. I do tego ten wirus cholerny i zakaz przemieszczania się... Państwo przyjechali ze swoim owczarkiem, 1,5 rocznym energicznym chłopakiem. Wyszłam z Szelką na wspólny spacer za naszym domem, zachowaliśmy wszelkie zasady bezpieczeństwa. Państwo nawet nie weszli do domu, a umowę podpisaliśmy na ławce. Przede wszystkim chodziło o reakcję owczarka na innego psa, ale zachował się wzorowo, Szelka z resztą też. Wspinała się na łapki do pani, z panem się zaczęła bawić. Myślę, ze to dobry dom dla Szelci. Czekamy na wieści.... 6 3 Quote
malagos Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 Takie ostatnie zdjęcie przed odjazdem, z nowym kumplem Szelci: Quote
jankamałpa Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 45 minut temu, malagos napisał: To teraz się trzymajta ludziska! :) Szelka właśnie pojechała do domu! Rozmowy z panią Magdą trwały od kilku dni, ale wolałam nic nie pisać, bo pewnie znów ktoś coś obiecuje, a potem figa z makiem. I do tego ten wirus cholerny i zakaz przemieszczania się... Państwo przyjechali ze swoim owczarkiem, 1,5 rocznym energicznym chłopakiem. Wyszłam z Szelką na wspólny spacer za naszym domem, zachowaliśmy wszelkie zasady bezpieczeństwa. Państwo nawet nie weszli do domu, a umowę podpisaliśmy na ławce. Przede wszystkim chodziło o reakcję owczarka na innego psa, ale zachował się wzorowo, Szelka z resztą też. Wspinała się na łapki do pani, z panem się zaczęła bawić. Myślę, ze to dobry dom dla Szelci. Czekamy na wieści.... Takie wieści, że nawet jak się stabilnie siedzi to można spaść z wrażenia :). Oby więcej takich wiadomości i żeby psiaki się dogadały. 1 Quote
konfirm31 Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Superowo! Ale się cieszę! Szelka przyzwyczajona do ONków, a ten akurat chłopak i młody, będzie dobrze :) 1 Quote
Tianku Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Super :) bardzo kibcowalam Szeleczce :).badz szczesliwa Malutka 1 Quote
elik Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Ale wspaniała para <3> Szelcia będzie tam szczęśliwa :) 1 Quote
agat21 Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 No bomba bomba bomba!! Super :))) Kolejna fantastyczna wiadomość :) Bądź szczęśliwa Szelciu :) 2 Quote
malagos Posted March 29, 2020 Author Posted March 29, 2020 Uff, nareszcie nico odetchnęłam - Szelcia w domku, wyżełka w naszym małym kojcu pod ręką, to tylko Niuni szukamy domu. No i wczoraj coś niedużego czarnego zgłoszone do Tomka ze wsi :( - jutro ma być zgłoszone do gminy... Quote
mari23 Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 ależ się ucieszyłam na widok nowego tytułu wątku :) cudna wiadomość, a w tym smutnym czasie radość jeszcze większa :) do mnie też z zachowaniem zasad bezpieczeństwa dwa domki przyjechały ostatnio....straszne, jak bardzo teraz człowiek musi się "wystrzegać" drugiego człowieka :( Quote
malagos Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 Dnia 29.03.2020 o 17:53, Poker napisał: Która to Niunia , bo się już pogubiłam. Niunia/Pienia, suczka w typie gończego czy innego myśliwskiego. Problematyczna, mało adopcyjna, ogromnie żywiołowa, nadpobudliwa, polująca na wszystko, co żyje :( Dnia 3.04.2020 o 17:18, mari23 napisał: ależ się ucieszyłam na widok nowego tytułu wątku :) cudna wiadomość, a w tym smutnym czasie radość jeszcze większa :) do mnie też z zachowaniem zasad bezpieczeństwa dwa domki przyjechały ostatnio....straszne, jak bardzo teraz człowiek musi się "wystrzegać" drugiego człowieka :( Cieszę się z takich adopcji, że ludzie nadal myślą normalnie, że chcą przyjechać. Świeta tez się zapowiadają dość oryginalnie, bo mając 3 dzieci z rodzinami spędzimy je sobie tylko we dwoje z Tomkiem. Ale żeby to był jakiś problem, to nie powiem. Mniej roboty, mniej sprzątania, a "zobaczymy" się na Skypie. Quote
agat21 Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 14 godzin temu, malagos napisał: Niunia/Pienia, suczka w typie gończego czy innego myśliwskiego. Problematyczna, mało adopcyjna, ogromnie żywiołowa, nadpobudliwa, polująca na wszystko, co żyje :( Cieszę się z takich adopcji, że ludzie nadal myślą normalnie, że chcą przyjechać. Świeta tez się zapowiadają dość oryginalnie, bo mając 3 dzieci z rodzinami spędzimy je sobie tylko we dwoje z Tomkiem. Ale żeby to był jakiś problem, to nie powiem. Mniej roboty, mniej sprzątania, a "zobaczymy" się na Skypie. Myślę podobnie :) Przynajmniej jakiś plus tej izolacji :)) Malagosku, przelewam Ci 60 złociszy z bazarku, miały być dla Szeleczki, ale skoro ona już na swoim, to zagospodaruj dla innego swojego bidulka :) Potwierdź na bazarku, jak kasa dotrze, proszę. Quote
malagos Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 10 godzin temu, agat21 napisał: Myślę podobnie :) Przynajmniej jakiś plus tej izolacji :)) Malagosku, przelewam Ci 60 złociszy z bazarku, miały być dla Szeleczki, ale skoro ona już na swoim, to zagospodaruj dla innego swojego bidulka :) Potwierdź na bazarku, jak kasa dotrze, proszę. Mówiłam Ci juz, że Cie koffam? I podziwiam :) Zaraz odświeżę wątek Pieni, na nią idzie kasa, na żarełko, smaczki, gryzaki. Agasiu, a podaj mi plss link do tego bazarossa... Quote
agat21 Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 4 godziny temu, malagos napisał: Mówiłam Ci juz, że Cie koffam? I podziwiam :) Zaraz odświeżę wątek Pieni, na nią idzie kasa, na żarełko, smaczki, gryzaki. Agasiu, a podaj mi plss link do tego bazarossa... Też Cię koffam :) Fajnie, że uczucie wzajemne ;) Link do bazarku: bazar syropowo spożywczy 1 Quote
malagos Posted April 10, 2020 Author Posted April 10, 2020 Melduję, ze mam na koncie 60 zł, zapisuję dla Pieni - Dziękuję! Quote
Recommended Posts