Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.01.2020 o 22:32, Tyś(ka) napisał:

Trzymam bardzo mocno :-) Niech Nugacik się pakuje na swoje, zasługuje na to.

18 godzin temu, Bogusik napisał:

Czy coś wiadomo w sprawie wizyty...?

Przepraszam, ze wczoraj tutaj nic nie napisałam, ale miałam ciężki dzień, wróciłam po 22.00 i dałam radę  zajrzeć tylko na zamojski i tam zrobić wpis. 

NUGAT MA DOM:)

Wizyta wypadła pomyślnie, p. Ewelina zadowolona i daje zielone światło, będzie z DS w kontakcie.

Nugat zamieszka w domu z ogrodem, z wysterylizowaną koteczką i królikiem:)

Państwo mieli psa, który odszedł parę lat temu ze starości i  od paru miesięcy rozglądali się za nowym członkiem rodziny.

W domu jest 2 dzieci w wieku 11 i 15 lat.

Nugat nie będzie długo sam w domu, bo pani jest nauczycielką w klasach 1 - 3 i pracuje niedaleko.

Nugat pojedzie do Wadowic w sobotę, transportem z szafirkiem; pani przekaże szafirkowi 200 zł  (110 zł na dowóz do Wadowic i 90 zł na pomoc w pokryciu kosztów całego przejazdu).

• Like 5
Posted

To się poszczęściło Nugacikowi ! Domek z własnym ogródkiem i tyle rąk do głaskania... Oby ten nowy rok obfitował w dobre domy dla potrzebujących psów !

Przy okazji zapraszam na bazarek transportowy ! Zbieramy na koszty podróży do hoteliku aż pięciu psów, które miały szczęście opuścić zamojski schron.  Każda złotóweczka na wagę złota !

Posted
3 godziny temu, Onaa napisał:

Po mojej wątkowej Misi zostały pieniażki i połowa tego tj. 110zł została wysłana dla Nugacika,

Misia księżniczka

jak pieniążki przyjdą poproszę o potwierdzenie na wątku Misi.

Pięknie dziękuję w imieniu Nugacika :)

serce-ruchomy-obrazek-0128.gif

Posted

Jutro rano Nugacik wyrusza w podróż do swojego domu w Wadowicach, prosimy o kciuki.

To będzie dzień pełen nerwów, mam nadzieje, ze wszystko odbędzie się bez problemów.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Jutro rano Nugacik wyrusza w podróż do swojego domu w Wadowicach, prosimy o kciuki.

To będzie dzień pełen nerwów, mam nadzieje, ze wszystko odbędzie się bez problemów.

Powodzenia psiaczku w nowym życiu i szczesliwej drogi do wlasnego domu !

Posted

To jeszcze niecałe 3 godziny - Nugacik wyruszy do swojego domku wraz z kilkoma szczęściarzami, którzy dopiero zaczynają nowe lepsze życie - trzymam mocno kciuki - spokojnej podróży dla wszystkich.

Posted
50 minut temu, MikAga napisał:

Wiem od Martusi,że Nugacik jest już u siebie,w swoim domku,

mam fotkę,ale nie potrafię wstawić.

Wyślij mi proszę, wstawię

Posted

Każda zmiana otoczenia w jakiś sposób działa na psiaka.Trzeba poczekać aż pozna ludzi i dom.Jak już pozna będzie czuł się tam szczęśliwy.P.Piotr mówił,że jest to bardzo fajny,łagodny,spokojny psiak.

Posted

Przykro patrzeć, jak bardzo te psiaki przeżywają zmiany w swoim życiu. Na szczęście to już ostatnia taka zmiana i za kilka dni Nugacik zaakceptuje nowe warunki i zadomowi sie na całego.

Posted

Nugacik coraz lepiej, przerażenie szybko mija i ustępuje miejsca ciekawości; to taki psiak, którego mozna przekupić smaczkami i głaskami - i jedno i drugie bardzo lubi;)

Rozmawiałam wczoraj wieczorem z panią - Nugat był na wieczornym spacerku, w domu cały czas chodzi za kotem, a w przerwach przychodzi do pani pomiziać się.

Zdjęcia jeszcze z wczoraj, tuż po przyjezdzie:)

79d58552edb26269med.jpg

b62306b70387afacmed.jpg

f64dab2a06e56422med.jpg