Tola Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Jutro Fionka ma zabieg sterylizacji, trzymajmy kciuki! No i Poker idzie na wizytę! Quote
elik Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 35 minut temu, Tola napisał: Jutro Fionka ma zabieg sterylizacji, trzymajmy kciuki! Obowiązkowo Quote
kado Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Kciuki na pokład. A to dzisiaj się wyjaśni, do którego domku trafi Fionka? Quote
Poker Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Wizyta wypadła bardzo dobrze. Szczegóły później. Tola powiadomiona. 4 1 Quote
Havanka Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Zaczynam wierzyć, że grudzień to magiczny miesiąc. Pojawilo się juz tyle wspaniałych domów i mam nadzieję,że to jeszcze nie koniec... Fioneczko,wygralaś los na loterii ! 1 1 Quote
szafirka Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Fionka po zabiegu odpoczywa w legowisku. Wszystko poszło dobrze, wyniki badań krwi robione przed zabiegiem prawidłowe. 3 1 Quote
Jolanta08 Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Wspaniałe wiadomości. Dokładnie i niech takie zostaną . Wracaj Fionko szybko do pełni sił. Quote
Poker Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Domek dla Fionki zapowiada się bardzo dobrze. Młode małżeństwo z 5,5 letnią córcią. Do psa przymierzali się od dawna ,ale dopiero teraz warunki pozwoliły na podjęcie decyzji. Oboje mieli w domach rodzinnych psy. Siostra pani ma 2 psy i jest totalnie zakręcona psiarą. Brat pana ma psa. Wszystkie psy bywają u państwa , więc córcia ma częsty kontakt z psami. W razie potrzeby zarówno rodzeństwo jak i obie mamy zaopiekują się sunią. Na razie państwo będą jeździć na kempingi i zabierać Fionkę. Od świąt od 6 stycznia pan będzie w domu i planuje wtedy stopniową naukę suni do zostawania w domu. Na tyłach domu jest spory dziedziniec i zaproponowałam , żeby na początku na niego chodzić na spacer . Zaraz obok budynku zaczynają się też ogródki działkowe, więc też jest gdzie spokojnie spacerować. Uprzedzałam o możliwościach wpadek na początku , poradziłam , by jednak pochowali wartościowe rzeczy z zasięgu Fionki. Wszystko przyjęli ze zrozumieniem. Nawet podziękowali mi za poświęcony czas, co nie jest częste. 5 2 Quote
Bogusik Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Bardzo się cieszę,że wizyta wypadła tak dobrze :) 1 Quote
anica Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Dnia 24.11.2019 o 18:24, Tola napisał: Pani z Wrocławia to drugie piętro, Słubice - pierwsze. Rude też piękne;) Rude, jest piękne!! ale super wieści!! 1 Quote
Tola Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 23 godziny temu, Havanka napisał: Zaczynam wierzyć, że grudzień to magiczny miesiąc. Pojawilo się juz tyle wspaniałych domów i mam nadzieję,że to jeszcze nie koniec... Fioneczko,wygralaś los na loterii ! 18 godzin temu, Poker napisał: Domek dla Fionki zapowiada się bardzo dobrze. Młode małżeństwo z 5,5 letnią córcią. Do psa przymierzali się od dawna ,ale dopiero teraz warunki pozwoliły na podjęcie decyzji. Oboje mieli w domach rodzinnych psy. Siostra pani ma 2 psy i jest totalnie zakręcona psiarą. Brat pana ma psa. Wszystkie psy bywają u państwa , więc córcia ma częsty kontakt z psami. W razie potrzeby zarówno rodzeństwo jak i obie mamy zaopiekują się sunią. Na razie państwo będą jeździć na kempingi i zabierać Fionkę. Od świąt od 6 stycznia pan będzie w domu i planuje wtedy stopniową naukę suni do zostawania w domu. Na tyłach domu jest spory dziedziniec i zaproponowałam , żeby na początku na niego chodzić na spacer . Zaraz obok budynku zaczynają się też ogródki działkowe, więc też jest gdzie spokojnie spacerować. Uprzedzałam o możliwościach wpadek na początku , poradziłam , by jednak pochowali wartościowe rzeczy z zasięgu Fionki. Wszystko przyjęli ze zrozumieniem. Nawet podziękowali mi za poświęcony czas, co nie jest częste. 6 godzin temu, Bogusik napisał: Bardzo się cieszę,że wizyta wypadła tak dobrze :) 3 godziny temu, anica napisał: Rude, jest piękne!! ale super wieści!! Fionka ma dom, ale się cieszę/. Myślę, że to najbardziej odpowiedni ludzie dla takiej wrażliwej suni:). Państwo mają przyjechać po Fionkę 20. 12. , bo wtedy zaczynają urlop:). Poker - bardzo dziękuje za poświęcony czas i za rozmowę Quote
Tola Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Umówiłam się z Poker, ze pani ze Słubic, która była też zainteresowana adopcją Fionki, zaproponuję jamnikowatą Frytkę, która jest w DT u znajomej Poker. Niestety - pani nie odbiera tel. pomimo, że nie wiedziała, jaka jest decyzja. Wysłałam wiadomość, poczekamy, może oddzwoni... Quote
Tola Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Fioneczka wczoraj zaraz po zabiegu 4 2 Quote
Onaa Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Widzę, że i Fionka ma domek :). Powodzenia Fioneczka a teraz zdrowia i szybciutko do nowego domku :). 1 Quote
Figunia Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Serce raduje sie przeogromnie, ze to, jeszcze niadawno, tak biedne malenstwo, zdane tylko na siebie, bedzie mialo swoj wlasny, kochajacy dom i normalne, godne zycie. 1 Quote
Tola Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Odezwała się pani ze Słubic, poprosiła o zdjęcia Frytki, wysłałam. 1 Quote
Tola Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 Pani ze Słubic poprosiła o kontakt w sprawie adopcji Frytki, wysłałam numer do Poker, może coś z tego będzie... 2 Quote
Recommended Posts