Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Sara2011 napisał:

Oby Anisza jej nie pożarła :)

Kasia na pewno na to nie pozwoli :) Rolcia jest bardzo radosna, energiczna, mam nadzieje, że będzie się ładnie bawić z innymi suniami, kotka jak widać już lubi :)

142e54cead12.jpg

• Like 2
Posted
4 godziny temu, kiyoshi napisał:

Kasia na pewno na to nie pozwoli :) Rolcia jest bardzo radosna, energiczna, mam nadzieje, że będzie się ładnie bawić z innymi suniami, kotka jak widać już lubi :)

142e54cead12.jpg

ale jest szczęśliwa :))) Uśmiech ma przepiękny.  :)

Posted

Dawno nie widziałam tak pięknej psiej miny. Ja nie wiem jak niektórzy mogą uważać że psy nie potrafią pokazać uczuć. Jeszcze w schronie smutek, rozpacz. A tu, z oczu bije coś takiego, że trudno to opisać, uśmiech, ogonek w górze. Rolka, to bardzo uczuciowy pies, co w sercu to na pyszczku. Cudowna!

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, zorka5 napisał:

Dawno nie widziałam tak pięknej psiej miny. Ja nie wiem jak niektórzy mogą uważać że psy nie potrafią pokazać uczuć. Jeszcze w schronie smutek, rozpacz. A tu, z oczu bije coś takiego, że trudno to opisać, uśmiech, ogonek w górze. Rolka, to bardzo uczuciowy pies, co w sercu to na pyszczku. Cudowna!

pięknie to napisałaś :) ja też mam takie odczucia, serce rośnie, gdy taka maleńka psinka uśmiecha się od ucha do ucha, w taki sposób....:)

1 godzinę temu, agat21 napisał:

Bardzo się cieszę, że Rolci się udało. Oby już zawsze w życiu miała z górki :)

tak...oby jeszcze piesek który miał z nią wyjechać także opuścil to straszne miejsce......

Mam nadzieje, że Kasia zaglądnie na watek i opowie coś o Rolci jak tylko znajdzie chwile. A ja melduje, że są nowe wpłaty, za które bardzo dziękuje :)

- 10 zł od Zorki

- 20 zł od sybil (deklaracja przeniesiona z watku Radysianek)

- 100 zł od annabarbara (chyba tez deklaracja przeniesiona)

DZIEKUJE

Posted

PRZEPRASZAM ze nic nie pisze o Rolci

Już nadrabiam

Rozmawialam chwilę z Kasią - sunia jest bardzo kochana, zdrowa, lubi się bawić i przytulać, ładnie dogaduje się z psami i kotami i też kocha dzieci, jedynie co przy misce jak je to musi być sama bo broni

Mam kilka zdjęć :) 

Poprosilam Kasię o umówienie sterylki na początek listopada a w między czasie zabiorę sie za ogłoszenia :) 

Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Aha i jeszcze Kasia mówiła że Rolka ma dużo blizn na łapach jakby po pogryzieniach lub innych smutnych przezyciach

PS zdjęcia znowu nie przechodzą.

można  zdjęcia wkleić tutaj  https://naforum.zapodaj.net/

zaznaczyć 500/na 500

i potem zapodaj

i wkleić kody, które się pokażą (kod BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę):
)

Posted
2 minuty temu, Patmol napisał:

można  zdjęcia wkleić tutaj  https://naforum.zapodaj.net/

zaznaczyć 500/na 500

i potem zapodaj

i wkleić kody, które się pokażą (kod BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę):
)

i wtedy zdjecia się wklejają -wkleiłam tak  dzisiaj 

Wiem wiem

Tak zrobię ale z komputera w domu

• Like 1
Posted
23 godziny temu, kiyoshi napisał:

Proszę zdjęcia :)

6c07b110a162.jpg

No nie źle :) Czy ona na pewno była kilka dni temu w Radysach? Cudna panna na zielonych włościach. Wszystkie zdjęcia piękne, ale to fantastyczne!

Posted
18 godzin temu, jankamałpa napisał:

Zdjęcia  piękne. Sunia rewelacyjna no i okolica też niczego sobie :).

10 godzin temu, Patmol napisał:

Ona jest w takim miejscu, z którego pewnie wcale nie chce sie wyprowadzać.

to prawda, u Kasi jest pięknie :)

10 minut temu, zorka5 napisał:

No nie źle :) Czy ona na pewno była kilka dni temu w Radysach? Cudna panna na zielonych włościach. Wszystkie zdjęcia piękne, ale to fantastyczne!

prawda? metamorfoza błyskawiczna :D Rolcia słodzinka i zobaczcie na ogonek, jaki zawinięty śmiesznie.

ps. Dziękuje Monika F. za wpłate 50 zł dla Rolci :)

Posted

Zaglądam (od początku), z doskoku i cieszę się ze szczęścia przeuroczej sunieczki. 

Domku kochający, madry, nie daj Rolce długo na Siebie czekać! :)

Posted
Dnia 19.10.2019 o 02:18, Onaa napisał:

Cieszę się że Roleczka już bezpieczna :D.

Proszę o nr konta.

Renatko, bardzo dziękuje- 30 zł od Ciebie juz na koncie :)

Dnia 22.10.2019 o 20:41, Figunia napisał:

Zaglądam (od początku), z doskoku i cieszę się ze szczęścia przeuroczej sunieczki. 

Domku kochający, madry, nie daj Rolce długo na Siebie czekać! :)

dziękuje, że jesteś :) tak- domku poszukamy najlepszego i oby sie pojawił w miare szybko:)

• Upvote 1