Charly Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 a na ostatnim wygląda jakby sobie z Apollo (to Apollo czy inny pies???) coś musieli wyjaśnić;) Quote
AgaiTheta Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Basine bidoki!! Pachcio, Apollo - staruszek Onek, Zuzia - czarna sunia po wypadku, nie trzyma kału, nie trzyma moczu... No i Betka też poszła na spacer, to nasza biurowa księżniczka. Quote
malawaszka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Pachciowi to by się przydał taki Dr House od psów :( tylko gdzie go znaleźć.... Quote
basia0607 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Pachcio i Apollo na każdym spacerze po psiemu demonstrują kto ważniejszy.Trochę to komiczne bo papierowi z nich Herosi. Iv, dziekuje za zdjecia. Quote
Iv_ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='basia0607']http://i51.tinypic.com/71nwwo.jpg Pachcio i Apollo na każdym spacerze po psiemu demonstrują kto ważniejszy.Trochę to komiczne bo papierowi z nich Herosi. Iv, dziekuje za zdjecia.[/QUOTE] Papierowi czy nie, ale demonstracja jest :loveu::loveu: Basiu, jakby jeszcze jakieś zdjęcia trzeba wstawić to ja chętnie, nie ma sprawy to umiem zrobić ;), więc śmiało wysyłaj ;) Quote
basia0607 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 A Pachderem jest różnie, nieraz je co jest w misce innym razem chce gotowane i to z ręki. O jakiej karmie myslisz ? Quote
Nutusia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dzięki twarzowemu (mordkowemu) sweterkowi, Pachcio się w lesie nie zgubi! :) Quote
maja602 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='basia0607']A Pachderem jest różnie, nieraz je co jest w misce innym razem chce gotowane i to z ręki. O jakiej karmie myslisz ?[/QUOTE] Myślałam o karmie Trovet LRD hypoalergenic - jagniecina z ryżem. Przy podawaniu tej karmy trzeba będzie obserwować jago reakcję. To w ramach testu sprawdzającego czy on ma alergię pokarmową. Quote
feliksik Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 może jakieś bazarki ktoś by zrobił na karmę i badania dla niego - może się uzbiera Quote
andzia69 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 kochani - mam pytanie - co jest psiakowi? nużyca? widzę, ze już się poddajecie:( ja tez szukam ratunku...dla szczeniaka - gdybyscie miały jakieś rady - bardzo proszę:( tu jest link do watku Oskarka: http://www.dogomania.pl/threads/184002-Chory-maluch-znowu-potrzebuje-wsparcia-finansowego-na-leki!!!?p=15509469#post15509469 widzę, ze niestety na dogo jest wiele psiaków z tą cholerą:( i na dodatek ona powraca jak zły szeląg:(:( czy naprawdę nie ma na to paskudztwo leku???? Quote
agaga21 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 pachyder ciągle tak ma prącie na wierzchu? myślałam, że coś na to wet poradził kiedyś... Quote
Rybc!a Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Z tego, co mi udało się zauważyć, to te prącie rzeczywiście zazwyczaj jest na wierzchu. Quote
gameta Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='agaga21']pachyder ciągle tak ma prącie na wierzchu? myślałam, że coś na to wet poradził kiedyś...[/QUOTE] O tym jakiś czas temu pisała Basia0607 - że pomimo smarowania, wypada. Chyba zaprzestano smarowania już teraz... Quote
agaga21 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='gameta']O tym jakiś czas temu pisała Basia0607 - że pomimo smarowania, wypada. Chyba zaprzestano smarowania już teraz...[/QUOTE] nie doczytałam. biedny ten psiak... Quote
basia0607 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Prącie wisi mu cały czas, smarowanie nic nie dało. Kiedyś naciągałyśmy skórę według zaleceń lekarza lecz po 5 min wszystko wypadało. Quote
maarit Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ja się dorzucę chętnie do karmy czy badań... Quote
feliksik Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Gonia13']Ja się dorzucę chętnie do karmy czy badań...[/QUOTE] ooo, to już coś, może spróbować z tymi badaniami Quote
maarit Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='feliksik']ooo, to już coś, może spróbować z tymi badaniami[/QUOTE] Wiem, że dziewczyny podejmą najlepszą dla niego decyzję i gdyby się męczył ... to wiadomo:( Nie zostawiajmy ich, bo walczą o niego dzielnie. W każdym bądź razie jutro wysyłam parę groszy... Kto może niech też to zrobi. Quote
AgaiTheta Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Z badaniami się na razie wstrzymamy, bo nie mamy pieniędzy. Spróbujemy natomiast zmienić już mu karmę na taką: http://www.karmydodomu.pl/index.php?go=prodinfo&id=370 Jutro zamówię, bo już tam zamknięte i się nie dodzwoniłam, czy ta karma jest dostępna, bo RC wycofał swoje karmy lecznicze z internetu, są dostępne tylko w lecznicach. Quote
maja602 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='AgaiTheta']Z badaniami się na razie wstrzymamy, bo nie mamy pieniędzy. Spróbujemy natomiast zmienić już mu karmę na taką: http://www.karmydodomu.pl/index.php?go=prodinfo&id=370 Jutro zamówię, bo już tam zamknięte i się nie dodzwoniłam, czy ta karma jest dostępna, bo RC wycofał swoje karmy lecznicze z internetu, są dostępne tylko w lecznicach. Wybraną przez Was karmę znam i stosuję. Jest bardzo dobra. Ja zbieram w pracy pieniążki. Jak będę miała już jakąś sensowną kwotę to uzgodnimy jaką karmę kupię albo po prostu wpłacę Wam te pieniądze i Wy coś kupicie dla Pachyderka. Oby nowa dieta przyniosła poprawę. Jeszcze dodam, że mam hurtownię internetową, która załatwi każdą karmę, nawet tę wycofaną, ale ta wiadomość na PW. Quote
basia0607 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzisiaj byłam z Pachciem w lesie mimo zimna. Ubrałam mu podkoszulkę z długim rękawem na to kubraczek i chyba nie zmarzł. Biegał z Apollem i Zuzią po szleszczących liściach. Zauważyłam, że staje sie apatyczny , pewnie teskni za słońcem i leżeniem na trawce. Znowu spedzi prawie pól roku w celi. Bardzo mi go żal. Quote
feliksik Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 a co z tym nowym jedzeniem - macie tą karmę dla alergików? Quote
AgaiTheta Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Tak, wczoraj doszła, jeszcze nie pytałam czy Pachcio ją je. Quote
feliksik Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 oby to pomogło, bo to chyba już ostatnie rozwiązanie, które mogłoby pomóc Quote
Recommended Posts