Jump to content
Dogomania

Balbinka ma dom . Zostaje w hoteliku na stałe :) . Radosna mała suczka marzy o domu na resztę swoim dni i prosi o pomoc w utrzymaniu.

Recommended Posts

Posted

Wszystko w porzadku u Balbinki. To jest madra i kochana dziewczyna.  Do każdego domu. Czysta, grzeczna, Ideał. Przybiega na zawołanie, super chodzi na smyczy.  Tylko bardzo zazdrosna o koleżanki, jak przytulam inną psinkę to szczeka, piszczy nawet chce atakować. 

Posted
Dnia 21.03.2019 o 23:14, b-b napisał:

Dorzucę coś dla dziewczyny ale dopiero po 10.04 

Przez to moje chorowanie gołam i wesołam jak mysza kościlna ;/

Czy mogę prosić o dane do wpłaty? :)

Jak będę płacić stałe to wpłacę i dla małej :)

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Czy mogę prosić o dane do wpłaty? :)

Jak będę płacić stałe to wpłacę i dla małej :)

dziękuję . Już leci :)

Posted

Balbinka miala dzisiaj badanie krwi i usg. Wyniki z krwi będą  jutro. Na usg organy wewnętrzne wyglądały zdrowo bez zmian patologicznych. Ale są  3 problemy. Ok 1cm zmiana pod skórą na szwie po sterylce - najprawdopodovniej reakcja alergiczna na zastosowane szwy, dwa guzki na listwach przy ostatnich sutkach, niestety po obu stronach oraz mała  przepuchlina przy lewej pachwince.

20190401_143249-1.jpg

• Like 1
Posted

Balbinka jest psinką wzorową, grzeczniutko znosiła niewygodne zabiegi, idealna w aucie i na smyczy w warunkach miejskich także. Weterynarz  również stwierdził  że  dziewczyna nie jest sędziwa ok.8lat.

Te guzki i szczególnie to coś na bliźnie po sterylce sa wskazaniem do zabiegu zeby się nie zrobiła z tego poważniejsza zmiana.

20190401_143400-1.jpg

• Like 1
Posted
7 godzin temu, kikou napisał:

Ale są  3 problemy. Ok 1cm zmiana pod skórą na szwie po sterylce - najprawdopodovniej reakcja alergiczna na zastosowane szwy, dwa guzki na listwach przy ostatnich sutkach, niestety po obu stronach oraz mała  przepuchlina przy lewej pachwince.

7 godzin temu, kikou napisał:

Te guzki i szczególnie to coś na bliźnie po sterylce sa wskazaniem do zabiegu zeby się nie zrobiła z tego poważniejsza zmiana.

Trochę się zmartwiłam .

Jednak chyba trzeba będzie to usunąć bo później może być gorzej . I z przepukliną też może być różnie.

Jeżeli badania wyjdą dobrze i serduszko zdrowe to nie ma co czekać .