Tola Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 57 minut temu, Jaaga napisał: Tolu, pamiętaj o mnie: krótkie info o Wioli, parę lepszych fotek i kontakt dla Moniki od jamników. Już wysyłam na maila Quote
Jaaga Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 1 godzinę temu, Tola napisał: Już wysyłam na maila Rano wyslę, oby coś to dało. Quote
Tola Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Przed chwilą, Jaaga napisał: Rano wyslę, oby coś to dało. Chciałabym... Quote
Tola Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 U Zojki i Linki wszystko dobrze - tutaj z rezydentką:) 1 1 Quote
Kamila Proc Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 takie zdjecia i wiesci zawsze ciesza 1 Quote
b-b Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 58 minut temu, Tola napisał: U Zojki i Linki wszystko dobrze - tutaj z rezydentką:) Wspaniale i oby tak zostało! :D 1 Quote
Jaaga Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Tolu, wysłałam zdjęcia i info o Wioli, będą wstawione na jamniczą grupę. Trzymajmy kciuki. 1 Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 32 minuty temu, Jaaga napisał: Tolu, wysłałam zdjęcia i info o Wioli, będą wstawione na jamniczą grupę. Trzymajmy kciuki. Trzymam bardzo mocno... oby się udało :) 2 Quote
Tola Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 10 godzin temu, Jaaga napisał: Tolu, wysłałam zdjęcia i info o Wioli, będą wstawione na jamniczą grupę. Trzymajmy kciuki. 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Trzymam bardzo mocno... oby się udało :) 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: i ja trzymam Ja też trzymam bardzo mocno i pięknie Jaaga dziękuję Quote
Tola Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Zapomniałam napisać, że jak odbieraliśmy szczeniorki - Emi i sunieczkę od Poker, to wetka przekazała nam karmę, miseczki i rózne dary zebrane od swoich znajomych - bardzo dziękujemy 2 Quote
Bogusik Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 14 minut temu, Tola napisał: Zapomniałam napisać, że jak odbieraliśmy szczeniorki - Emi i sunieczkę od Poker, to wetka przekazała nam karmę, miseczki i rózne dary zebrane od swoich znajomych - bardzo dziękujemy To bardzo piękny gest :) Przekaż Martuniu również od nas podziękowanie Pani weterynarz :) Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Dnia 27.02.2019 o 20:19, Tola napisał: Chciałabym... Rozliczam!Ksiegarenka malunia dla maluczkich istotek ,ktorym los nie dal szansy..do 27 luty Rozliczam kolejny kramik dla Was malunki duzunki kochane Tolu bedzie ponad 100 zl bardzo sie ciesze bardzo dziekuje kupujacym Sercom ale ale nie mam jeszcze pieniazkow wszytkich jeszcze chwilenke pare dni moze jak bd wszytkie mam slac na konto cioci Alaskan malamutte? Quote
Tola Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 Dnia 1.03.2019 o 19:16, Bogusik napisał: To bardzo piękny gest :) Przekaż Martuniu również od nas podziękowanie Pani weterynarz :) Jutro przekażę, bardzo dziękuję:). Jutro tez dowiem się, jak się maja sprawy sterylkowe... Quote
Nadziejka Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Dnia 17.02.2019 o 22:49, Alaskan malamutte napisał: Dla zamojskich suczek z interwencji Rozliczam!Ksiegarenka malunia dla maluczkich istotek ,ktorym los nie dal szansy..do 27 luty Rozliczam kolejny kramik dla Was malunki duzunki kochane bedzie ponad 100 zl bardzo sie ciesze bardzo dziekuje kupujacym Sercom ale ale nie mam jeszcze pieniazkow wszytkich jeszcze chwilenke pare dni moze jak bd wszytkie mam slac jeszcze Ciebie zapytam Ciociu Alaskan ku Tobie? pozdrawiam ogromnie Quote
Alaskan malamutte Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 4 godziny temu, Nadziejka napisał: jeszcze Ciebie zapytam Ciociu Alaskan ku Tobie? pozdrawiam ogromnie Tak Nadziejko, do mnie Quote
Poker Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Wspaniała pani weterynarz. Naprawdę należą się jej wielkie podziękowania. Niech już ta "moja " sunia nazywa się Kama skoro tak ja nazwano. Quote
Madie Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Wieści od Zeldy są cudowne. Panienka nie licząc rozmontowania zębami głośników i zestawu muzycznego zachowuje się bardzo ładnie. Waży juz 8 kilo, dolecza uszy z grzybka i kocha swoich pańciostwa z całych sił. 5 Quote
Recommended Posts