Jo37 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Biedna malutka. Szkoda, że nie była zabrana do domu wcześniej. Quote
IlonaS Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Biedactwo, chciałam wierzyć, że się uda. Bądź malutka szczęśliwa po tamtej stronie. Quote
Jolanta08 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 19 minut temu, Tola napisał: Niestety, malutka Tosieńka odeszła nad ranem przegrała walkę z tą straszna chorobą Tosia[*] Tosiu [*] nie tak miało być ... Quote
Bogusik Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Kolejne żniwo tej okropnej choroby....:( Tosieńko...[*] Martuniu,trzymaj się kochana! Mocno przytulam. Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 55 minut temu, Tola napisał: Niestety, malutka Tosieńka odeszła nad ranem przegrała walkę z tą straszna chorobą Moje serce rozpadło się na kawałki.... Tosiu....[*] Quote
Tola Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Wiola troszkę lepiej, jesli i dzisiaj utrzyma się ten stan, to jest szansa, ze sunia przeżyje... Quote
Jolanta08 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 3 minuty temu, Tola napisał: Wiola troszkę lepiej, jesli i dzisiaj utrzyma się ten stan, to jest szansa, ze sunia przeżyje... Oby tak się stało. Ja już dosłownie boję się cieszyć bo jak tylko zaświeci iskierka nadziei to od razu dostaje się obuchem w łeb. Tolu ,nie wiem jak z tym dajesz sobie radę ,podziwiam i życzę dużo siły 1 Quote
nulka07 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Strasznie czytać takie wieści.Bidulka. Ale jest jeszcze iskierka ,która nas potrzebuje Wiolunia. Serca pękają,ale walka trwa. Tolu podziwiam Cię . Sciskam 1 1 Quote
agat21 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Kolejny psi anioł zabrał małą steraną życiem i chorobami psią duszyszkę. Śpij spokojnie maleńka. Co tu można powiedzieć? Żal żal żal.. 1 Quote
Poker Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 2 godziny temu, Tola napisał: Nie daję już chyba rady, psychika mi siada:( Nie tylko Tobie. Ty jesteś z nimi i Tobie oraz innym osobom , które maja kontakt bezpośredni z suniami jest najtrudniej. 1 Quote
Jaaga Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Onebyły maleńkie, słabe i zaniedbane. To straszne, że że przegrywają w tej nierównej walce z chorobą. Mam nadzieję, że Wiola da radę. Jest starsza, ma silniejszy organizm. Myślałam, że już nie będzie więcej śmierci, a tu kolejna straszna wiadomość. 1 Quote
Aldrumka Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 okrutna choroba, biedne maleństwo Tosieńka [*] też mam nadzieję, że Wiola da radę 1 Quote
b-b Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 I ja myślałam ,że już teraz nie będzie złych wieści :( Tosieńko [*] Dziewczyny trzymajcie się bo Wam tam na miejscu najtrudniej.... Jutro powinna przyjśc ostatnia wpłata z mojego bazarku . Gdzie mam wpłacić pieniążki? 1 Quote
Nadziejka Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Ksiegarenka malunia dla maluczkich istotek ,ktorym los nie dal szansy..do 27 luty zapraszam na maluczki kramik ksiegarenka dla Was malutenki do 27 luty 1 Quote
Jolanta08 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Nieśmiało zaglądam do Wioli ... jak sunia ? Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 2 godziny temu, b-b napisał: Jutro powinna przyjśc ostatnia wpłata z mojego bazarku . Gdzie mam wpłacić pieniążki? Jestem skarbnikiem suniek, to pewnie na moje...Konto masz? Quote
nulka07 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Zaglądam ze strachem ....Coś wiadomo? Jejku, to oczekiwanie jest takie ciężkie. Nie poddawajmy się frustracji. Tosieńko trzymaj się. Kolejne wyzwanie i tak ciężkie. Myślami i sercem jesteśmy z Tobą. Czasem niebo spada nam na głowę.. Musimy się podnieść , bo jesteśmy potrzebni. Kiedyś będzie nagroda. Oby była to ta maleńka sunia. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 1 minutę temu, nulka07 napisał: Zaglądam ze strachem ....Coś wiadomo? Jejku, to oczekiwanie jest takie ciężkie. Nie poddawajmy się frustracji. Tosieńko trzymaj się. Kolejne wyzwanie i tak ciężkie. Myślami i sercem jesteśmy z Tobą. Czasem niebo spada nam na głowę.. Musimy się podnieść , bo jesteśmy potrzebni. Kiedyś będzie nagroda. Oby była to ta maleńka sunia. Nulko, malutka Tosia umarła....O życie walczy Wiola, dorosła jamnikowata sunia..Jest ciut lepiej...Ale kciuki i ciepłe mysli bardzo potrzebne.. Quote
nulka07 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 O Tosi wiem. Pytam o Wiolusię. Dla mnie to mały pies. O maleństwach wiem....i strasznie mi przykro. Masz rację,że można mnie odczytać jakbym mówiła o szczeniaku. Chodzi mi o nią.Ale dziękuję za słowa,że ciut lepiej. Quote
nulka07 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Już widze błąd. Miało być Tolu trzymaj się. Oj przepraszam. Quote
Recommended Posts