Jump to content
Dogomania

SUNIE z Radys- SALLY, TELMA, GLINKA, FRUZIA, MELISA, KROMKA, KOFFI, CZARKA i ŚLIWKA mają swoje DOMY :)

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Tianku napisał:

posłałam obiecany grosik napisałam ogólnie dla Radysiaków.

Dziękuje :) 15 zł od Ciebie juz na koncie :)

Wpłynęło tez 20 zł od koja- co prawda dla Imci, ale sunia juz ma swój dom, więc rozlicze tutaj oczywiście pytając koje :)

Posted
17 godzin temu, kiyoshi napisał:

Wow! Ale piekne dziewczyny. Dziekuje Kasiu za wspaniale zdjecia. Mysle ze obie panny zaczne oglaszac, zwykle i tak troche sie czeka na domy a pokazywac sie juz moga :)

Piękne rzeczywiście... widać bardzo różne, ale każda wyjątkowa. Meliska wymiata tymi uśmiechami, a Fruzia wygląda jak królowa na tym legowisku. Widać po jezyczku troszkę zestresowana. Ale postępy suniek niesamowite. Wspaniale było je znów zobaczyć...

• Like 1
Posted

Dziewczyny, jestem w szoku, ale....

ŚLIWKA SIĘ ODNALAZŁA!! Jest w Radysach!

Będe potrzebowała każdej możłiwej pomocy, by jak najszybciej ją wyciągnąć w bezpieczne miejsce

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
28 minut temu, Poker napisał:

Wspaniale ,że się odnalazła.

Pani Iza z Radys twierdzi, że to na pewno ona...

Jednak...czy to "na pewno" to faktycznie "na pewno" jutro zweryfikują dziewczyny, które będą w Radysach i przy okazji mi ją zabiorą

Będę w prawdziwym szoku, chociaż jest szansa- Senna tez odnalazła się po mniej więcej miesiącu.

CHCIAŁAM SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ ANECIK, KTÓRA ZGODZIŁA SIĘ AWARYJNIE, PILNIE, NA JUZ ulokować u siebie ŚLiwke. Jesteś kochana Anetka bardzo  bardzo <3 :)

Posted
57 minut temu, kiyoshi napisał:

Śliwka właśnie opuścila Radysy!!! To naprawde ONA ! Jest podobno bardzo miła sunią, wcale nie ma lęku, jest w miare dobrym stanie ogólnym...nie do wiary!

A wiesz jak ona znalazła się z powrotem w schronie?

Posted
36 minut temu, Anula napisał:

A wiesz jak ona znalazła się z powrotem w schronie?

schronisko ją odłowiło w piątek!!! gdzie, jak tego się nie dowiesz, z tego co wiem miała jakis długi sznurek uwiązany i wyglądało na to, jakby ktos ją przetrzymywał a ona się uwolniła i uciekła (ale ile w tym prawdy???)

Jutro sunia będzie już u Anecik w hoteliku :)

• Like 1
Posted
2 minuty temu, kiyoshi napisał:

schronisko ją odłowiło w piątek!!! gdzie, jak tego się nie dowiesz, z tego co wiem miała jakis długi sznurek uwiązany i wyglądało na to, jakby ktos ją przetrzymywał a ona się uwolniła i uciekła (ale ile w tym prawdy???)

hurraaa!!!!

Posted
10 minut temu, kiyoshi napisał:

Super ze już na wolności. Szkoda Iza, ze nie powiedzialas ze organizujesz jakis transport do anecik, wielka szkoda.

Posted
20 minut temu, Sara2011 napisał:

Super ze już na wolności. Szkoda Iza, ze nie powiedzialas ze organizujesz jakis transport do anecik, wielka szkoda.

Marioluś, ja nie organizowałam:( Po prostu ubłagałyśmy żeby dziewczyny co robią zdjęcia zabrały ją do Warszawy, tam KaMiLa miała ją ptrzetrzymać póki nie będzie transportu...ale ona kawalerke ma i dwa swoje wielkopsiaki...i tak Anety zapytałam i ona zaproponowała, że może by pojechali...no i Kamila przed chwilą się zgodziła - że opłaci transport... i tak to wyszło szybciej niż zdązyłam myśleć

Posted

Każdego dnia zaglądałam z nadzieją na dobre info o Śliwce i proszę jest!  A wiesz Iza, że pomyślałam o tym, że ona może być przetrzymywana przez kogoś. Jest bardzo urodziwym psem a po psim spa?...Błyszczący diamencik będzie!.I super, że jedzie do Anecik!

Posted
10 godzin temu, zachary napisał:

Każdego dnia zaglądałam z nadzieją na dobre info o Śliwce i proszę jest!  A wiesz Iza, że pomyślałam o tym, że ona może być przetrzymywana przez kogoś. Jest bardzo urodziwym psem a po psim spa?...Błyszczący diamencik będzie!.I super, że jedzie do Anecik!

Ja tez myslalam ze ktos ja moze miec u siebie ale bardziej na zasadzie opieki a nie przetrzymywania :(

ok 14 sunia dotrze do Warszawy do Kamili gdzie bedzie czekac na Anecik. Dzisiejsza noc spedzila w domku na Mazurach

Wkrotce sie dowiemy wiecej o pannicy

Masz racje ze po SPA bedzie piekna:)

Czekamy

9 godzin temu, Bębenek napisał:

Niesamowite że po takim czasie  :))

Ja niestety mam na teraz 3 kumate skarbonki, ale jak będę mogła chociaż grosik wpłacę..

Bebenku kochana nic sie nie martw. Jakos dam rade to finansowo udzwignac- Sliweczka sie zrobila nadprogramowa ale wierze ze bedzie dobrze wszystko

Dziekuje ze mimo swojej sporej gromadki.myslisz i.o.moich bidach

Posted

Cudownie że Śliweczka odnaleziona i już uratowana!, ja przyznam się że już przestałam wierzyć, że po tym dłuższym czasie jak jej do razu nie złapano, i jak takie śniegi były że jeszcze coś będzie wiadomo jaki los spotkał Śliweczkę a jednak się udało :).

• Like 1
Posted
23 minuty temu, Onaa napisał:

Cudownie że Śliweczka odnaleziona i już uratowana!, ja przyznam się że już przestałam wierzyć, że po tym dłuższym czasie jak jej do razu nie złapano, i jak takie śniegi były że jeszcze coś będzie wiadomo jaki los spotkał Śliweczkę a jednak się udało :).

przynam że ja tez, byłam w tej grupie niewiarków....jeszcze dziś ok 14 nie wierzyłam że to ona.

Chyba już sunia jest u Anecik. Mam nadzieje, że wszystko jest dobrze

Tymczasem zrobiłam pierwsze olx dla Fruzi i Melisy, pasowałoby mi, żeby Kasia przeczytała, czy wszystko się zgadza

https://www.olx.pl/oferta/fruzia-bida-z-nedza-uratowana-z-najwiekszego-schroniska-w-polsce-CID103-IDyzYIV.html

https://www.olx.pl/oferta/melisa-urocza-3-latka-radosna-i-lagodna-szuka-domu-CID103-IDyyGgj.html

Posted
31 minut temu, agat21 napisał:

Niewiarygodna jest historia Śliweczki! To nie może być przypadek, ją naprawdę czeka teraz już tylko dobre życie, nie może być inaczej! :)

oby oby, rozmawiałam przed chwilą z Anetą. Sunia spokojniutka, po wejściu do domu zjadła cała miche karmy, poszły potem na ogródek ale sunia próbowala się schować pod drzewa, za bardzo nie chce chodzić, ani sikać...po 2 - 3 kroczki chodzi i przystaje.

Zobaczymy jutro, oby szybciutko sie poczuła bezpieczna

Posted
12 godzin temu, agat21 napisał:

Cudna bidulka :)

12 godzin temu, Poker napisał:

Fajna sunia, ma badawcze spojrzenie.

Tak - jest sliczna :)

dzis Aneta napisala ze juz jest lepiej :) do psiakow i kotow nastawiona pokojowa, pojadla suchej karmy i tak sibie obserwuje bidusia swiat

ale musi byc w szoku ze juz nie jest glodna, znarznieta, nie musi uciekac

received_622563404849209.jpeg

received_296403117690088.jpeg

• Like 1