Zosia123 Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 5 godzin temu, agat21 napisał: Watson jest piękny. Wieczorem puszczę grosik dla niego na konto fundacji Dziękujemy! :) Quote
Zosia123 Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 5 godzin temu, IlonaS napisał: Mnie się bardzo podobają psy w typie Watsona, i do tego czarne. Moja adoptowana sunia jest dość duża i czarniutka. On jest naprawdę ładnym psem i sądzę, że może być wielkim przyjacielem człowieka, tylko nikt tego nie pojmuje. Czy w grę wychodzą warunki mieszkaniowe? Moje dwa mieszkają ze mną w domu, niezadużym i daję radę. Myślę, że Watson byłby szczęśliwy w mieszkaniu. Bardzo ładnie zachowuje czystość, miałam go przez jedną dobę i ani razu nie nabrudził. Potrafi chodzić po schodach. 1 Quote
Zosia123 Posted October 25, 2018 Author Posted October 25, 2018 5 godzin temu, beataczl napisał: jakie warunki ma Watson w Tymczasiku? czy Piła to schron z wolo? Tak, tam jest wolontariat, ale warunki ogólnie średnie: karma ta najtańsza i niestety nie ma ogrzewanych kojców. I najgorsze to te wywózki do innego schroniska bez wolontariatu. W Tymczasiku tylko jeden pies mieszka w kojcu, bo jest agresywny. Wszystkie biegają sobie luzem i śpią pod dachem. Mają cały czas człowieka, bo Ewa i Arek są we dwójkę, więc jak Ewa jedzie do weterynarza, to na miejscu jest zawsze Arek. No i cena przystępna. Dlatego ja te bidaki właśnie tam umieszczam. 1 1 Quote
dwbem Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 Lubię duże i czarne, przez 36 lat miałam w niedużym mieszkaniu nawet 4 rottweilery ale teraz jestem już stasra, sama i mam trzy psy w tym ostatnią, zyjącą już 14-rok rottkę i parę średnich pinczerow więc nie dam już rady wziąć następnego. 1 3 Quote
anica Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 14 godzin temu, dwbem napisał: Lubię duże i czarne, przez 36 lat miałam w niedużym mieszkaniu nawet 4 rottweilery ale teraz jestem już stasra, sama i mam trzy psy w tym ostatnią, zyjącą już 14-rok rottkę i parę średnich pinczerow więc nie dam już rady wziąć następnego. Ale ... jak się czyta to kołacze się po głowie... że jednak te starsze, duże , czarne też mogą się podobać, też są kochane i mają swoich wielbicieli, tylko trzeba ich znaleźć?... i Watsonek ma szczęście! przecież Zosia 123 go wypatrzyła z tłumu potrzebujących pomocy schroniskowych bied a my musimy jej tylko pomóc ''zaopiekować'' chłopaka :) 1 Quote
dwbem Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 No pewnie, mam nadzieję, że znajdziesię ktoś kto jak my lubi duże, czarne i starsze. 1 Quote
anica Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Zaglądam do Watsonka, ten ciągły brak czasu jest czasem strasznie wkurzający, ale widzę że musimy szybko, szybciutko myśleć o jakichś zaproszeniach, żeby nasze cioteczki zaczęły zaglądać do Watsonka, może uda nam się wspólnie, razem , zmienić Jego życie :) 1 Quote
Nesiowata Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Dziękuję za zaproszenie - ale wątek czytam od samego początku. Śliczne psisko. 1 1 Quote
anica Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 22 godziny temu, Nesiowata napisał: Dziękuję za zaproszenie - ale wątek czytam od samego początku. Śliczne psisko. Witaj, Nesiowata , niezawodna! dziękuję że jesteś Quote
Figunia Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Też przycupnę u Watsona i będę mu kibicowac.. 1 Quote
anica Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Dnia 31.10.2018 o 17:51, Figunia napisał: Też przycupnę u Watsona i będę mu kibicowac.. Witaj ,Aniu Dnia 31.10.2018 o 22:35, agat21 napisał: Co słychać u Watsona? Dnia 31.10.2018 o 22:35, agat21 napisał: Co słychać u Watsona? ... i ja się dołączę do pytania :) Quote
asiuniab Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Dzięki za zaproszenie, duże, starsze i czarne to moja ulubiona "rasa " 1 Quote
anica Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 26 minut temu, asiuniab napisał: Dzięki za zaproszenie, duże, starsze i czarne to moja ulubiona "rasa " Witamy u Watsonka ładnie powiedziane , jednak "ta rasa" ma swoich miłośników, może jeszcze Watson, znajdzie 'swój' domek :) 1 Quote
Olena84 Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Ale piękny, ale my dogomaniaki to jesteśmy się w stanie zakochać w największym brzydalku, zapisuje, wspomogę ale niestety jednorazowo 2 Quote
Yoana Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Dziękuję za zaproszenie, niestety w tej chwili mogę tylko kibicować. 1 Quote
auraa Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Zapisuję się i póki co trzymam kciuki za Watsonka. Teraz będzie już tylko lepiej 1 Quote
Jo37 Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Niestety mało jest osób, które chcą podarować dom dużym i starszym. Quote
uxmal Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Jestem u Watsonka. Dziękuję za zaproszenie. Niestety narazie nie mogę wspomóc finansowo :( Quote
AlfaLS Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Dziękuję za zaproszenie. Niestety na razie mogę tylko kibicować :-(. Quote
Nesiowata Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 A ja poproszę o konto - wpłacę jednorazowo. 2 Quote
Martika&Aischa Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Aniczka zawołała więc przybieglam do przeuroczego seniorka:* zapisuje ogonka:) 1 Quote
anica Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 15 godzin temu, Olena84 napisał: Ale piękny, ale my dogomaniaki to jesteśmy się w stanie zakochać w największym brzydalku, zapisuje, wspomogę ale niestety jednorazowo Witaj Oleńko ... bardzo ,dziękujemy :) każdy grosik na wagę złota, to prawda, że jesteśmy w stanie ... zakochać się w każdym 15 godzin temu, Yoana napisał: Dziękuję za zaproszenie, niestety w tej chwili mogę tylko kibicować. Witaj Yoana kibicuj, kibicuj! może się uda Watsonkowi ,wygrać ;) 14 godzin temu, auraa napisał: Zapisuję się i póki co trzymam kciuki za Watsonka. Teraz będzie już tylko lepiej Witaj Auraa trzymaj, trzymaj! taki jest plan! .. żeby było lepiej ;) 13 godzin temu, Jo37 napisał: Niestety mało jest osób, które chcą podarować dom dużym i starszym. Niestety mało... ale nie w ogóle ,może trzeba by spróbować ... no nie wiem ... wydarzenie na fb? czy jakoś tak ,to się nazywa :) 13 godzin temu, uxmal napisał: Jestem u Watsonka. Dziękuję za zaproszenie. Niestety narazie nie mogę wspomóc finansowo :( Witaj uxmal może razem uda nam się rozkręcić wątek i poprawić los Watsonka :) 10 godzin temu, AlfaLS napisał: Dziękuję za zaproszenie. Niestety na razie mogę tylko kibicować :-(. Witaj AlfaS kibicuj, kibicuj! może się uda Watsonkowi ,wygrać ;) 5 godzin temu, Nesiowata napisał: A ja poproszę o konto - wpłacę jednorazowo. Bardzo Dziękujemy , Nesiowata, już podaję /zciągnęłam z pierwszej strony, jak dobrze zrozumiałam? dopytam Zosię123/ Pieniążki zbieramy na konto Fundacji Dwa plus Cztery: Numer konta: 35 1940 1076 3137 8042 0000 0000 (Credit Agricole) IBAN: PL35 1940 1076 3137 8042 0000 0000 BIC: SWIFT/BIC AGRIPLPRZ dopiskiem: „Datek na cele statutowe - WATSON”. 39 minut temu, Martika&Aischa napisał: Aniczka zawołała więc przybieglam do przeuroczego seniorka:* zapisuje ogonka:) Witaj, Marticzko prawda ,że przeuroczy! zaglądaj do nas, proszę :) 1 Quote
anica Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Dnia 25.10.2018 o 19:17, Zosia123 napisał: Tak, tam jest wolontariat, ale warunki ogólnie średnie: karma ta najtańsza i niestety nie ma ogrzewanych kojców. I najgorsze to te wywózki do innego schroniska bez wolontariatu. W Tymczasiku tylko jeden pies mieszka w kojcu, bo jest agresywny. Wszystkie biegają sobie luzem i śpią pod dachem. Mają cały czas człowieka, bo Ewa i Arek są we dwójkę, więc jak Ewa jedzie do weterynarza, to na miejscu jest zawsze Arek. No i cena przystępna. Dlatego ja te bidaki właśnie tam umieszczam. Zosiu czy pieniążki zbieramy ,bezpośrednio na to konto ?... tak dla jasności :) Pieniążki zbieramy na konto Fundacji Dwa plus Cztery: Numer konta: 35 1940 1076 3137 8042 0000 0000 (Credit Agricole) IBAN: PL35 1940 1076 3137 8042 0000 0000 BIC: SWIFT/BIC AGRIPLPRZ dopiskiem: „Datek na cele statutowe - WATSON”. Quote
Zosia123 Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 U Watsona wszystko w porządku. Ogólnie Watson jest bezproblemowy, więc w stado tymczasikowe wszedł jak w masełko. Ewa mówi, że to taka duża ciapa, taka sama jak inny tymczasikowiec, Jonasz. :) Pieniążki zbieramy na konto Fundacji Dwa plus Cztery, podane w pierwszym poście :) Rozliczenie zrobię za jakiś miesiąc, Irek Czerniejewski ma bardzo mało czasu i nie mogę mu co chwila zawracać głowy :) Załączam zdjęcia z Tymczasika. 2 1 Quote
Recommended Posts