ona03 Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Jaaaka cudna dziewczyneczka, aneciku, jak się z nią rozstaniesz..... Quote
Anecik Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 2 minuty temu, ona03 napisał: Jaaaka cudna dziewczyneczka, aneciku, jak się z nią rozstaniesz..... NIE WIEM :( :( :( Quote
Anecik Posted September 27, 2018 Author Posted September 27, 2018 Była pierwsza "obrabiana" u fryzjera - zachowanie o niebo lepsze niż wczoraj Baksi. Nawet dałyśmy radę ją wysuszyć. Następny w kolejce był Roniś a mimroneczka na kolanach i tak się tuliła....tak się tuliła.... Nie wiem oneczko, nie wiem :( Quote
b-b Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Obie są urocze. Wspaniale,ze dostały szansę na zmianę swojego losu:) 1 Quote
Nesiowata Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 No cóż - jak zwykle nie mam lajków. Cudo dziewczyna się zrobiła. Nie zazdroszczę Anecik, taką ślicznotę oddawać w cudze ręce? I do tego jeszcze nie wiadomo na kogo trafi? Nie oddałabym za nic. I tym bardziej nie rozumiem ludzi, u których była. Jeśli w ogóle można to nazwać ludźmi. Przecież nie rozpłynęła się we mgle, ni szukali jej? Wstyd. Chyba, że ktoś ukradł i wywiózł gdzieś daleko. Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Mimronka dostała dzisiaj pierwszą wpłatę:) 15 zl przesłała dla niej Nesiowata:) Bardzo serdecznie dziękujemy! Quote
Anecik Posted September 28, 2018 Author Posted September 28, 2018 14 minut temu, Ewa Marta napisał: Mimronka dostała dzisiaj pierwszą wpłatę:) 15 zl przesłała dla niej Nesiowata:) Bardzo serdecznie dziękujemy! Również bardzo dziękuję :) sterylka umówiona na 16.10 Quote
Ewa Marta Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Ale jesteś szybka Eluś:) Przekonwertowałas i od razu wgrałaś, dzięki:) Quote
Ellig Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 3 minuty temu, Ewa Marta napisał: Ale jesteś szybka Eluś:) Przekonwertowałas i od razu wgrałaś, dzięki:) Bardzo proszę. :) Quote
Anecik Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Dziękuję Ewa i Ela za pomoc :) Mimronka sterylkę ma wyznaczoną na 16.10. Quote
Ellig Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Przed chwilą, Anecik napisał: Dziękuję Ewa i Ela za pomoc :) Mimronka sterylkę ma wyznaczoną na 16.10. Trzymamy kciuki :) Quote
Tyśka) Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 O rany, jakie cudo! :)) Domek pilnie potrzebny, aby nie rozkochiwała w sobie jeszcze bardziej anecik :) 1 Quote
Ewa Marta Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Wielki podziękowania dla elficzkowej za wpłatę 20 zł dla Mimronki:) Quote
Poker Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Mimronka to chyba nie imię. Trzeba by imię jej nadać. A może Anecik już nadała. Muszę wpłacić grosik dla małej. Bardzo jest podobna do Pokerka. Na które konto? Anecik konto mam. Quote
Anecik Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 59 minut temu, Poker napisał: Mimronka to chyba nie imię. Trzeba by imię jej nadać. A może Anecik już nadała. Muszę wpłacić grosik dla małej. Bardzo jest podobna do Pokerka. Na które konto? Anecik konto mam. Nie ma imienia. W zasadzie to mogłyby mieć jedno bo wszystko robią razem. Dzidzie dwie. Konto poda Ewa Marta - wpłaty są na jej konto. Bardzo dziękuję za pomoc. Mimronkę czeka jeszcze sterylka i kolejne 300 zł do wydania. Quote
Gabi79 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Dnia 30.09.2018 o 15:40, Anecik napisał: Dziękuję Ewa i Ela za pomoc :) Mimronka sterylkę ma wyznaczoną na 16.10. Może ktoś by mógł zgłosić Mimronkę do Akcji Sterylizacji? Widzę, że wydatków sporo, a z kasą krucho. Quote
Ewa Marta Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 5 godzin temu, Poker napisał: Mimronka to chyba nie imię. Trzeba by imię jej nadać. A może Anecik już nadała. Muszę wpłacić grosik dla małej. Bardzo jest podobna do Pokerka. Na które konto? Anecik konto mam. Zaraz prześlę Ci nume rkonta:) Quote
Gusiaczek Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Dnia 2.10.2018 o 20:34, Poker napisał: To może dać jej na imię Musia? bo MUSI być szczęśliwa, bo MUSI być kochana, bo MUSI mieć swoje miejsce na kanapie w domu, na progu którego Dobry Człowiek powita Ją z radością i deklaracją bycia razem na zawsze :) czego z serca całego życzę 1 1 Quote
elficzkowa Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 21 minut temu, Gusiaczek napisał: bo MUSI być szczęśliwa, bo MUSI być kochana, bo MUSI mieć swoje miejsce na kanapie w domu, na progu którego Dobry Człowiek powita Ją z radością i deklaracją bycia razem na zawsze :) czego z serca całego życzę Wszystko się zgadza ale Anecik MUSI ją wyadoptować... a może wcale nie MUSI ;) 2 Quote
Gusiaczek Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Przed chwilą, elficzkowa napisał: Wszystko się zgadza ale Anecik MUSI ją wyadoptować... a może wcale nie MUSI ;) ale MUSI nadal musi ;) 1 Quote
Ewa Marta Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Dnia 2.10.2018 o 21:19, Gabi79 napisał: Może ktoś by mógł zgłosić Mimronkę do Akcji Sterylizacji? Widzę, że wydatków sporo, a z kasą krucho. Byłoby super. Pytanie tylko kto może to zrobić. Gdyby jakimś cudem znały się dwie takie osoby, to ja bardzo chętnie skorzystała tm dla Baksi... Quote
Gabi79 Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 13 godzin temu, Ewa Marta napisał: Byłoby super. Pytanie tylko kto może to zrobić. Gdyby jakimś cudem znały się dwie takie osoby, to ja bardzo chętnie skorzystała tm dla Baksi... Trzeba by sprawdzić na wątku Akcji Sterylizacji kto jest deklarowiczem I poprosić kogoś Quote
Recommended Posts