Ewa Marta Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Jak dowiozę Lolusia do Ewu to zadzwonię do dziewczynek jak po pierwszej nocy. I jeszcze chciałam z całego serca podziękować Ani która chyba nie jest na dogo (?) za wsparcie OGROMNE Mimroneczki w kwocie 300 zl na sterylkę. Dzięki temu mała nie ma prawie 500 zł na minusie. I jeszcze kolejny raz Ewie Marcie i Ani za fanty na bazarek (mam nadzieję że do zimy zdążę hahaha) na dług po Mimronce. Wielkie dzięki Dziewczyny :). I jeszcze Ellig i Ewie Marcie za ...wszystko. No i najważniejsze podziękowania dla Zuzi i jej Rodziny czyli domkowi od Kami (która niedawno zamieszkała w Gogolinie) - bo to Oni na stronie FB Zuzi pokazali dziewczynki i prosili o wspólny dom dla nich. I tam właśnie dostrzegła je Pani Dorota. Nadziękowalam się a teraz w drogę z Lolusiem :) Może Ewa Marta coś podpowie.. Ania nie bywa na dogo, ale jej przekażę:) A nam nie ma co dziękować, wszystkie w tym siedzimy i zależy nam na tych zwierzakach:) A Rodzinka Zuzi cudowna. Nie tylko kochaja naszą Kami, ale jeszcze leży im na sercu dobro innych psiaków. Elunia (Ellig) jest w stałym kontakcie z domem Kami i na pewno przekaże podziękowania:) Nie mam w tej chwili poza Betinką żadnego psiaczka do ogłoszeń, a Betinka zdaje się wyróżniona. Może któryś hotelowicz od Ciebie Anetko? Moją Figunię ogłaszamy tylko w Warszawie. Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Ewa, mam dwa ogloszenia Betinki, zadno nie jest promowane.... https://www.olx.pl/oferta/mala-czarna-betinka-musisz-ja-miec-CID103-IDvHCuG.html https://www.olx.pl/oferta/slodka-mala-betinka-prosi-o-dom-CID103-IDvHDgg.html Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 13 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ewa, mam dwa ogloszenia Betinki, zadno nie jest promowane.... https://www.olx.pl/oferta/mala-czarna-betinka-musisz-ja-miec-CID103-IDvHCuG.html https://www.olx.pl/oferta/slodka-mala-betinka-prosi-o-dom-CID103-IDvHDgg.html Oj, coś przeoczyłam:( To może zamienić ogłsozenia i w miejsce promowanych suniek wrzucić Betinkę, jak sądzisz? Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 8 minut temu, Ewa Marta napisał: Oj, coś przeoczyłam:( To może zamienić ogłsozenia i w miejsce promowanych suniek wrzucić Betinkę, jak sądzisz? OK. Na Katowice? Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: OK. Na Katowice? Poproszę :) Quote
Poker Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Serce skacze mi z radości ,że sunie maja taki wspaniały dom . Dobrze,że sunie mają spokojne i uległe charaktery i łatwo się przystosowują no nowych miejsc. Aneciku , nie płacz tyle, bo łez zabraknie i oczy wyblakną. Quote
Anecik Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 19 minut temu, Poker napisał: Serce skacze mi z radości ,że sunie maja taki wspaniały dom . Dobrze,że sunie mają spokojne i uległe charaktery i łatwo się przystosowują no nowych miejsc. Aneciku , nie płacz tyle, bo łez zabraknie i oczy wyblakną. A bo ja za miękka jestem... Quote
Anecik Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Po nocy wszystko ok, spały w legowiskach ale rano już tuliły się do Pani :) Potem troszkę popiskiwały ale Pani stwierdziła że wygłaska tą tęsknotę za nami :) "Jasna nam wygląda na Goldi ( bo taka złotowłosa) A Rasti to albo zostanie ( bo to po litewsku jest " znaleźć " ). A to do jej historii pasuje. Obserwujemy na jakie imię nam wygląda.....Możliwe ze do wieczora da nam jakieś znaki" Relax dopołudniowy :) 1 Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Anetko, to Ty zauważyłaś Mimronkę, a my z Elą w ślad za Tobą Baksi. Obie sunie zawdzięczają Ci ten dom:) Quote
Anecik Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Przedstawiam Państwu Goldi i Bajkę :) 2 Quote
b-b Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Wspaniale,że mogły razem iść do jednego domku. Razem wspierały się w niedoli, razem teraz zaczną swoje nowe wspaniałe życie :) Quote
Ewa Marta Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 19 minut temu, b-b napisał: Wspaniale,że mogły razem iść do jednego domku. Razem wspierały się w niedoli, razem teraz zaczną swoje nowe wspaniałe życie :) Pięknie wyglądają takie rozłożone na kanapie:) Quote
Tyśka) Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Ależ rewelacyjne wieści! :) Powodzenia psiaczki, bądźcie już szczęśliwe. anecik, jak sie trzymasz? Quote
Onaa Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Widzę że Mimroneczka wraz z Baksi już w swoim domku :). Pewnie Ci smutno Anetko. Quote
Recommended Posts