Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dobrą wiadomość : Piracik nie musi jechać do hoteliku, ponieważ mama jednej z koleżanek dowiedziawszy się, że Dziadziuś ma jechać tak daleko, zdecydowała się dać mu nawet dożywotni dom tymczasowy w Zamościu :)

Nie dawno odeszła jej suczka-starowinka i kobieta chce pomóc kolejnemu staruszkowi. Bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy :) Jeżeli ktoś chciałby wspomóc staruszka karmą , to bardzo proszę. Wetka mówi, że w przypadku Pirata może być każda karma dla seniorów, np.Brit. Dziadzio bardzo też lubi karmę mokrą.

Dziękuję Wszystkim za przybycie do Piracika. :) Będę relacjonować na bieżąco jego losy. Wyniki badań histopatologicznych będą dopiero po 20 czerwca.

• Like 4
Posted
Dnia 12.06.2018 o 16:13, ala123 napisał:

Ja miałam tam dwa psy i wszystko było w porządku, więc nie mam nic do zarzucenia temu hotelikowi. Naocznie widziałam warunki w jakich psy przebywają i naprawdę nie rozumiem, o co chodzi...

A do b-b napiszę w sprawie banerka. dzięki za podpowiedź :)

Taaaaa..., "wszystko było w porządku".

To ja zapytam kiedy to było i jak długo trwało ? Ile razy w tym czasie "widziałaś naocznie" warunki bytowe tych swoich psów u Makili?

A jeżeli chodzi o Pirata to którą "domową" klatkę oferowała Ci Makila ? Tą po Maksiu ? Po Maszy ? A może tą po Gryzie ? 

• Upvote 1
Posted

moze sie mylę,ale ja wykasowałabym zdjecie z guzem ,bo moja odruchowa reakcja była taka:-uciekać, przełączyć, nie patrzeć! - chetnie natomiast zobaczę wiecej zdjęć dziadka PO zabiegu ;)

Posted
11 godzin temu, bakusiowa napisał:

To może zróbmy zbiórkę na jedzenie dla dziadka. Ja daję 50 zł.

10 godzin temu, Anula napisał:

Ja daję 30,00zł na karmę. Poproszę o dane do przelewu.

No to już mamy na puszki i nawet będzie na jakieś smaczki :)

21 godzin temu, ala123 napisał:

Dziadzio bardzo też lubi karmę mokrą.

ala123 poprosimy nr. konta do wpłat. 

Posted
Dnia 15.06.2018 o 19:29, mimiś napisał:

moze sie mylę,ale ja wykasowałabym zdjecie z guzem ,bo moja odruchowa reakcja była taka:-uciekać, przełączyć, nie patrzeć! - chetnie natomiast zobaczę wiecej zdjęć dziadka PO zabiegu ;)

Już wykasowałam, a nowe zdjęcia oczywiście będą.

Dnia 15.06.2018 o 20:13, mdk8 napisał:

Mogę dołożyć  25,-  do puszek dla Piracika . 

np. http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/senior/299901

ktoś jeszcze ?

Dnia 15.06.2018 o 21:57, bakusiowa napisał:

To może zróbmy zbiórkę na jedzenie dla dziadka. Ja daję 50 zł.

Dnia 15.06.2018 o 22:42, Anula napisał:

Ja daję 30,00zł na karmę. Poproszę o dane do przelewu.

18 godzin temu, agat21 napisał:

Ja też poproszę numer konta, dorzucę grosik na karmę dla Piracika. Miał szczęście z tym domem tymczasowym :) 

14 godzin temu, Nadziejka napisał:

Dorzuce sie grosikiem na karme

bardzo mocno sciskam za zycie nowe psiego serca

Dziękuję bardzo :) :) :) :) :)

To podam chyba nr swojego konta.  W zooplusie będzie najlepsza cena?

Posted
1 minutę temu, ala123 napisał:

W zooplusie będzie najlepsza cena?

Przejrzałam kilka sklepów i na dzień dzisiejszy mają  najlepszą cenę . Ja często u nich kupuję takie pakiety.

Posted
3 godziny temu, mdk8 napisał:

Przejrzałam kilka sklepów i na dzień dzisiejszy mają  najlepszą cenę . Ja często u nich kupuję takie pakiety.

OK, zamówię.

Zapraszam na bazarek:

Posted

Dziękuję za wpłaty na karmę dla Pirata, są już na moim koncie :)

bakusiowa - 50zł ,Anula - 30zł, mdk8 - 25zł . W sumie mam kwotę 105zł. Zamówię te puszki w zooplusie.

Posted

Wczoraj złożyłam w Zooplusie zamówienie na karmę:

Twoje zamówienie 113003670.eml

Nie potrafię inaczej wstawić .

Są też wyniki badania histopatologicznego. Koleżanka przesłała mi tylko zdjęcie, które niestety nie jest zbyt czytelne. W każdym razie wyszedł obłoniak,  nowotwór, ale nieinwazyjny. Tyle na razie wiem. Postaram się o skan.

35732291_1765217866903830_1027935362133000192_n.thumb.jpg.1c6387b87a972602bb0844bbf1b71ab2.jpg