Havanka Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 14 godzin temu, Tola napisał: Bardzo dobry pomysł, Gutek pokaże się większej liczbie dogomaniaków - prosimy o banerek dla Gucia Napisałam prośbę do Iwstar58. 1 Quote
elik Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 14 godzin temu, Tola napisał: Dostałam dzisiaj odpowiedz z Vetspec: Dzień dobry. Nie wiemy, czy guz jest nieoperacyjny, póki nie wiemy co to w ogóle jest za guz. Nie mając rozpoznania nie mogę zaproponować Państwu żadnego leczenia. Nie podajemy chemii "na oko", każdy nowotwór wymaga innego podejścia. Pozdrawiamy, Vetspec. Czy można byłoby zrobić odpowiednie badania tu i wysłać wyniki do Vetspec ? Quote
Havanka Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Gusiaczku, dziękuję !!! Banerki są śliczne ! Quote
Gusiaczek Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Cieszę się :) trzymam kciuki za Gucia z całych sił Quote
kiyoshi Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 Podczytuje wątek...Mam nadzieje, że moge się tutaj zapisać. chyba widziałam wcześniej tego pieseczka na fb...mam nadzieje, że uda się pomóc mu, uzyskać wyniki po naszej myśli, zoperować, a potem takiego nowego, wolnego od bólu Gutka wysłać "w Świat" (tzn. na swoje) Pomogę pieskowi jakoś na pewno Quote
Tola Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 12 godzin temu, Havanka napisał: Napisałam prośbę do Iwstar58. Dziękuję Eluś:) 8 godzin temu, Gusiaczek napisał: Cudny banerek - dziękuję:) Gucio będzie teraz mógł spacerować sobie po dpgomanii. Skończyły mi się reputacje, jutro się poprawię;) Quote
Tola Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 5 godzin temu, agat21 napisał: Bardzo ładne :) Jak Gucio dzisiaj? Gucio dzisiaj był na kolejnym badaniu krwi - hematokryt znowu wyższy, wyniki cieszą... Maluszek wkroczył do gabinetu jak do siebie, machał ogonkiem nawet przy pobieraniu krwi - taki dobrotek z niego. Były też moje dziewczyny - Zulka troszkę kuleje, a Florka do kontroli ząbków - obie narobiły strasznego zamieszania, uciekały po kątach, Florka piszczała, wyrywała się. A Gutek - pełny spokój - dla niego lecznica to jak dom, to tutaj prawdopodobnie po raz pierwszy ktoś się nim zaopiekował. Wet Kuba ma umówić Guciątko na tomografię do Lublina, prawdopodobnie pojedziemy w środę lub w czwartek - badanie zalecił chirurg z Lublina... 1 Quote
Tola Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 12 godzin temu, elik napisał: Czy można byłoby zrobić odpowiednie badania tu i wysłać wyniki do Vetspec ? Elu - okazało się (dziękuję Jolanta 08 za kontakt z Vetspec), że tamtejsi weci nie dostali wysłanej przeze mnie dokumentacji medycznej - do formularza zgłoszeniowego dołączyły się tylko zdjęcia - stąd taka a nie inna ich odpowiedz... Dzisiaj Jolanta08 rozmawiała w tej sprawie z Vetspec, prosili o ponowne wysłanie wyników badań. Zobaczymy, co teraz napiszą... Quote
Tola Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Podczytuje wątek...Mam nadzieje, że moge się tutaj zapisać. chyba widziałam wcześniej tego pieseczka na fb...mam nadzieje, że uda się pomóc mu, uzyskać wyniki po naszej myśli, zoperować, a potem takiego nowego, wolnego od bólu Gutka wysłać "w Świat" (tzn. na swoje) Pomogę pieskowi jakoś na pewno Zapraszamy kiyoshi do nas, Gutek potrzebuje teraz jak najwięcej ciepłych myśli, dobrych słów. Już nie raz zdziałały cuda na dogomanii . Quote
terra Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Cieszę się, że u Gutka ciut jakby lepiej, wierzę, że i dla niego zaświeci słońce. Quote
elik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 14 godzin temu, Tola napisał: Elu - okazało się (dziękuję Jolanta 08 za kontakt z Vetspec), że tamtejsi weci nie dostali wysłanej przeze mnie dokumentacji medycznej - do formularza zgłoszeniowego dołączyły się tylko zdjęcia - stąd taka a nie inna ich odpowiedz... Dzisiaj Jolanta08 rozmawiała w tej sprawie z Vetspec, prosili o ponowne wysłanie wyników badań. Zobaczymy, co teraz napiszą... Oby to była pozytywna odpowiedź. Quote
elik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Na koncie Guciątka są dwie wpłaty: 5,00 zł - milagros19853201 - 4.05. - wpłata dla Homerka, ale on ma już swój DS :) 100,00 zł - helli - 17.05. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tola Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Dzisiaj dostałam kolejny mail od zespołu Vitspec (po wysłaniu wyników badań Gucia) Dzień dobry, bazując na wynikach- raczej nie jest to pacjent onkologiczny. Czy wiecie Państwo od jak dawna Gucio ma tego "guza"? Czy jest on bolesny, czy w jakiś sposób mu przeszkadza? Czy zmienił swoją objętość odkąd Gucio jest pod Państwa opieką? Pozdrawiamy Vetspec. 1 1 Quote
uxmal Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 :)Och to chyba dobra wiadomość. Tak sobie tylko gdybam,może ten guzek to krwiak ? Quote
Jolanta08 Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: Dzisiaj dostałam kolejny mail od zespołu Vitspec (po wysłaniu wyników badań Gucia) Dzień dobry, bazując na wynikach- raczej nie jest to pacjent onkologiczny. Czy wiecie Państwo od jak dawna Gucio ma tego "guza"? Czy jest on bolesny, czy w jakiś sposób mu przeszkadza? Czy zmienił swoją objętość odkąd Gucio jest pod Państwa opieką? Pozdrawiamy Vetspec. Też zaczynam wierzyć ,że na szczęście to nie jest rak. Myślę, że przyczyn guza może być wiele a właściwa diagnostyka to podstawa rozpoznania i prawidłowego leczenia. Guciu będzie dobrze innej opcji nie ma Quote
konfirm31 Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Oj, niech to "pacjent nieonkologiczny", szybko się potwierdzi! 1 Quote
b-b Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 9 minut temu, konfirm31 napisał: Oj, niech to "pacjent nieonkologiczny", szybko się potwierdzi! Trzymam za to mocno kciuki! Quote
Havanka Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 5 minut temu, b-b napisał: Trzymam za to mocno kciuki! Ja też !!! Quote
Anula Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 TK dużo powie o narośli.Bardzo dobry kierunek jest obrany diagnozy Gucia.Trzymam kciuki.Czy TK będzie robione we wtorek,czy coś pokręciłam? Quote
Tola Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 6 godzin temu, Anula napisał: TK dużo powie o narośli.Bardzo dobry kierunek jest obrany diagnozy Gucia.Trzymam kciuki.Czy TK będzie robione we wtorek,czy coś pokręciłam? Prawdopodobnie w środę lub czwartek... We wtorek przyjeżdża rodzina po sharpeikę, więc nie damy rady... Quote
Recommended Posts