Gusiaczek Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 To bardzo trudna sytuacja, podjęcie decyzji :( Trzymam kciuki za Was i Guciątko ... On jest bardzo urokliwy, taki kradziej serc :) Quote
Tola Posted June 2, 2018 Author Posted June 2, 2018 9 godzin temu, Gusiaczek napisał: To bardzo trudna sytuacja, podjęcie decyzji :( Trzymam kciuki za Was i Guciątko ... On jest bardzo urokliwy, taki kradziej serc :) Bardzo trudna, ja cały czas myślę o Guciątku :( Dostałam info od Poker, że badania doszły, czekamy więc na opinię z Wrocławia. Quote
Radek Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Nie zazdroszczę podejmowania tak trudnej decyzji. Quote
Gusiaczek Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Zapraszamy na O!Volumen, którego i Gucio jest Beneficjentem :) Wejście przez banerek ;) 1 Quote
Anula Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Tak sobie głośno myślę,że jeżeli Guciowi nie uda się zrobić plastyki to z nosa będzie wypływać ropa i będzie musiał być na antybiotyku.Wynika,że tam powstaje stan zapalny bo skąd ta ropa była.To mnie najbardziej martwi i to czy przy stanie zapalnym Gucia raczej występuje bolesność poprzez nabrzmiewanie. Tak trudno coś radzić bo przypadek choroby jest odosobniony i weci też mają dylemat.Nic poczekamy na opinie innych wetów. 1 Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Tak sobie głośno myślę,że jeżeli Guciowi nie uda się zrobić plastyki to z nosa będzie wypływać ropa i będzie musiał być na antybiotyku.Wynika,że tam powstaje stan zapalny bo skąd ta ropa była.To mnie najbardziej martwi i to czy przy stanie zapalnym Gucia raczej występuje bolesność poprzez nabrzmiewanie. Tak trudno coś radzić bo przypadek choroby jest odosobniony i weci też mają dylemat.Nic poczekamy na opinie innych wetów. Gucio teraz ma przerwę z podawaniu antybiotyku, na razie nie ma ropnej wydzieliny... Ale wet powiedział, ze na ten antybiotyk to Gucio będzie skazany... Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 7 godzin temu, Gusiaczek napisał: Zapraszamy na O!Volumen, którego i Gucio jest Beneficjentem :) Wejście przez banerek ;) Pięknie dziękuję Quote
bou Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 2 minuty temu, Tola napisał: Gucio teraz ma przerwę z podawaniu antybiotyku, na razie nie ma ropnej wydzieliny... Ale wet powiedział, ze na ten antybiotyk to Gucio będzie skazany... Nie ma co teraz gdybać...poczekajmy na ocenę specjalisty.Myślę,że ten antybiotyk 'na stałe' ma zapobiec zakażeniom w obrębie czaszki,no zobaczymy... Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 9 minut temu, bou napisał: Nie ma co teraz gdybać...poczekajmy na ocenę specjalisty.Myślę,że ten antybiotyk 'na stałe' ma zapobiec zakażeniom w obrębie czaszki,no zobaczymy... Myślę, że tak... Quote
Tola Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 21 godzin temu, Poker napisał: W poniedziałek będę się umawiać. Czekamy - ze strachem i z nadzieją... Quote
Poker Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Radiolog przyjmuje tylko w czwartki.Na najbliższy nie ma terminu, dopiero na kolejny.Pojadę w ten czwartek i będę czatować. Trzymajcie kciuki, żeby się udało. Umówiłam się na normalną wizytę , na USG. W końcu zajmę mu czas. Jeżeli trzeba będzie zapłacić, to zrobię to z własnej kieszeni w ramach mojej pomocy Guciowi. 4 5 Quote
konfirm31 Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Dzięki, Pokerku w imieniu Gucia. To czekamy do czwartku. Quote
Tola Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 9 godzin temu, Poker napisał: Radiolog przyjmuje tylko w czwartki.Na najbliższy nie ma terminu, dopiero na kolejny.Pojadę w ten czwartek i będę czatować. Trzymajcie kciuki, żeby się udało. Umówiłam się na normalną wizytę , na USG. W końcu zajmę mu czas. Jeżeli trzeba będzie zapłacić, to zrobię to z własnej kieszeni w ramach mojej pomocy Guciowi. Bardzo dziękuję Poker, to znacząca pomoc dla Gucia, może w czwartek będziemy krok dalej... Gucio nie miał do tej pory szczęścia - wady wrodzone, brak kochającego domu, tułaczka; ale teraz na pewno ma szczęście do dobrych ludzi - może uda się mu pomóc... Czekamy więc do czwartku. 3 Quote
Poker Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Obym tylko upolowała doktora. Jest bardzo dobrym człowiekiem i mam nadzieję ,że nie odmówi chociaż konsultacji. Quote
bou Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: Obym tylko upolowała doktora. Jest bardzo dobrym człowiekiem i mam nadzieję ,że nie odmówi chociaż konsultacji. Uda się.Jestem tego pewna. Quote
Poker Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 1 godzinę temu, bou napisał: Uda się.Jestem tego pewna. CZAROWNICA :) 2 Quote
Jolanta08 Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 No to trzymam mocno kciuki za" upolowanie " doktora i przesyłam głaski dla Guciątka Quote
Gusiaczek Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Dnia 5.06.2018 o 10:50, Jolanta08 napisał: No to trzymam mocno kciuki za" upolowanie " doktora i przesyłam głaski dla Guciątka Takie polowania to ja i owszem ;) Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts