Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzymajcie, trzymajcie mocno:)

Mnie już palce bolą, ale jak z tego naszego wspólnego trzymania Ula ma mieć super domek, to jakoś kochane wytrzymamy;)

Ale się denerwuję...

Posted

Dzień dobry! :helo:

Już w ten piątek (późnym wieczorem) Ula będzie w nowym domku z ogródkiem, a ja jej nową właścicielką :) 

Jak tylko Ulcia się zaaklimatyzuje podeśle zdjęcia z jej nową 10letnią siostrą! :) 

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
Dnia 24.07.2018 o 05:30, Havanka napisał:

To juz jutro środa.... 

Dnia 24.07.2018 o 16:04, Bogusik napisał:

Jutro ważny dzień,więc kciuki również z całych sił zaciskam!

22 godziny temu, Onaa napisał:

Tak jutro dzień trzymania kciuków za Uleczkę, oby to był ten właściwy dom dla niej :).

10 godzin temu, Nesiowata napisał:

Uleńko - daj z siebie wszystko.

10 godzin temu, Elisabeta napisał:

Trzymam kciuki za Ulę. icon2_serce.gif

2 godziny temu, Havanka napisał:

No i koniecznie za domek ! Żeby okazał się tym, którego szukamy !

25 minut temu, Onaa napisał:

Trzymam kciuki :).

14 minut temu, Nesiowata napisał:

Witamy pięknie na wątku Uli i czekamy na wieści!

Ula ma domek własny, najcudowniejszy!!!

Posted
21 minut temu, Nieszka_M napisał:

Dzień dobry! :helo:

Już w ten piątek (późnym wieczorem) Ula będzie w nowym domku z ogródkiem, a ja jej nową właścicielką :) 

Jak tylko Ulcia się zaaklimatyzuje podeśle zdjęcia z jej nową 10letnią siostrą! :) 

Witamy p. Agnieszko na wątku Uleczki:)

• Like 1
Posted

Kochani - już po wizycie, popłakałam się przy opowieści kado, ale to łzy radości:)

Teraz juz wiem, na kogo Ula czekała;).

Czekamy na Martusię, bo chciałabym, aby sama tak pięknie opowiedziała Wam o tym domku Uli jak opowiedziała mnie:)

Posted

Oh my też dziękujemy wszystkim, którzy aktywnie pisali o Uli- zwłaszcza na OLX bo to tam ją wypatrzyłam :)

Dziękuję jeszcze raz za wizytację :) I za walkę wszytskich osób o tą piękną sunię!

My już się nie możemy doczekać piatku, Pani Boksikowa w końcu będzie miała z kim się bawić w ogródku (dla niewtajemniczonych: Pani goździkowa była od etopiryny, a Pani Bosikowa jest od poprawiana humoru :) ) 

(na zdjęciu przyszła siostra Uli- Pani Boksiowa w skrócie Boksik )

IMG_20180725_175330.jpg

• Like 3
Posted

Witamy, jesteśmy nową rodzinką dla Uli:) Cieszymy się bardzo i w piąteczek jedziemy po psinkę do hoteliku. Mamy nadzieję , że wszystko pójdzie dobrze. Dziękujemy za trzymanie kciuków i trzymajcie je też w piątek .Wrzucimy foty po dotarciu do domku. Pozdrawiamy wszystkich użytkowników Dogomanii :)

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Wspaniałe wieści :) Hurra! Jak dobrze czytać takie wpisy jak przyszłej rodzinki Uli ;) Jak dobrze, że są tacy ludzie :) Ula ma szczęście! To kciuki za piątek!

Posted

Na początek chciałam Wam napisać,że tak "spełniona" nie wróciłam jeszcze chyba z żadnej wizyty PA. Naprawdę.

Na taki dom warto było czekać, pełen miłości,oddania i serca dla zwierząt. Takie moje wymarzone "złote klamki" ;)

Uleńko,prawdziwa szczęściara z Ciebie,że trafisz w tak cudne miejsce.

Ula będzie miała do dyspozycji piękny ogród,pełen zieleni,solidne ogrodzenie ( którego nawet ja-blondynka nie mogłam otworzyć;)),cudownych,wrażliwych swoich ludzi  no i Panią Boksikową, sunię cudnej urody,wyluzowaną,szczęśliwą,inicjującą zabawę i lubiącą smyranie po pleckach. Wiem na pewno,że przy P.Boksikowej szybko się otworzy i zaufa. Ma idealny wzorzec do naśladowania.

Futerka mają swobodny dostęp do domu,nawet przy zamkniętych drzwiach - okienko w skrzydle drzwi. W miseczkach woda,legowisko na werandzie, w pokoju,że o "tajemnej komnacie" dającej ukojenie w czasie  burzy nie wspomnę:)

Blisko łąki,las - idealne miejsce do spacerowania,cisza,spokój,sielsko-anielsko.

Państwo są przygotowani na być może trudne początki,ale przerobili to z Boksikiem,więc nie taki diabeł straszny...Dadzą radę,o to jestem spokojna.

Pani Agnieszko,bardzo Pani dziękuję za miłą rozmowę.Za to,że kolejne skrzywdzone przez człowieka zwierzątko dzięki Wam ma szansę na spokój i miłość, na swój własny DOM.

Dziękuję Pani również za zalogowanie się na dog.,My tu wszyscy bardzo zawsze czekamy na informacje i zdjęcia szczęściarzy,do których uśmiechnął się los,bo schronisko to miejsce,do którego nigdy żadne zwierzę nie powinno trafić.

Idąc zawsze na wizytę PA chcę,żeby to był dom taki,jaki mają nasz Kado i Tosia. Gdzie pieski są członkami rodziny,a nie tylko dodatkiem do niej. Gdzie będą kochane,szanowane,rozpieszczane i gdzie godnie dożyją chwili,zanim pobiegną za TM.

W tym przypadku jestem pewna na 100% , a nawet na 200%,że taki właśnie DOM ma Boksik i do takiego domu trafi Uleńka.

• Like 4
  • Upvote 4
Posted
1 godzinę temu, kary1 napisał:

Witamy, jesteśmy nową rodzinką dla Uli:) Cieszymy się bardzo i w piąteczek jedziemy po psinkę do hoteliku. Mamy nadzieję , że wszystko pójdzie dobrze. Dziękujemy za trzymanie kciuków i trzymajcie je też w piątek .Wrzucimy foty po dotarciu do domku. Pozdrawiamy wszystkich użytkowników Dogomanii :)

Witamy cieplutko Rodzinkę, pozdrawiamy i trzymamy kciuki za piątek:)

Posted
1 godzinę temu, kado napisał:

Na początek chciałam Wam napisać,że tak "spełniona" nie wróciłam jeszcze chyba z żadnej wizyty PA. Naprawdę.

Na taki dom warto było czekać, pełen miłości,oddania i serca dla zwierząt. Takie moje wymarzone "złote klamki" ;)

Uleńko,prawdziwa szczęściara z Ciebie,że trafisz w tak cudne miejsce.

Ula będzie miała do dyspozycji piękny ogród,pełen zieleni,solidne ogrodzenie ( którego nawet ja-blondynka nie mogłam otworzyć;)),cudownych,wrażliwych swoich ludzi  no i Panią Boksikową, sunię cudnej urody,wyluzowaną,szczęśliwą,inicjującą zabawę i lubiącą smyranie po pleckach. Wiem na pewno,że przy P.Boksikowej szybko się otworzy i zaufa. Ma idealny wzorzec do naśladowania.

Futerka mają swobodny dostęp do domu,nawet przy zamkniętych drzwiach - okienko w skrzydle drzwi. W miseczkach woda,legowisko na werandzie, w pokoju,że o "tajemnej komnacie" dającej ukojenie w czasie  burzy nie wspomnę:)

Blisko łąki,las - idealne miejsce do spacerowania,cisza,spokój,sielsko-anielsko.

Państwo są przygotowani na być może trudne początki,ale przerobili to z Boksikiem,więc nie taki diabeł straszny...Dadzą radę,o to jestem spokojna.

Pani Agnieszko,bardzo Pani dziękuję za miłą rozmowę.Za to,że kolejne skrzywdzone przez człowieka zwierzątko dzięki Wam ma szansę na spokój i miłość, na swój własny DOM.

Dziękuję Pani również za zalogowanie się na dog.,My tu wszyscy bardzo zawsze czekamy na informacje i zdjęcia szczęściarzy,do których uśmiechnął się los,bo schronisko to miejsce,do którego nigdy żadne zwierzę nie powinno trafić.

Idąc zawsze na wizytę PA chcę,żeby to był dom taki,jaki mają nasz Kado i Tosia. Gdzie pieski są członkami rodziny,a nie tylko dodatkiem do niej. Gdzie będą kochane,szanowane,rozpieszczane i gdzie godnie dożyją chwili,zanim pobiegną za TM.

W tym przypadku jestem pewna na 100% , a nawet na 200%,że taki właśnie DOM ma Boksik i do takiego domu trafi Uleńka.

Martuś - jeszcze raz pięknie dziękuję za wizytę, za piękną ralację,  za  wzruszenia - jestem bardzo, bardzo szczęśliwamilosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0109

Myślę, że Ula czekała właśnie na TEN dom i nic sobie nie robiła z naszych tu narzekań i zamartwiania się;)