Radek Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 8 godzin temu, MALWA napisał: Informacje jak wyżej :) Czyli poza przepukliną OK:) Quote
MALWA Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 2 godziny temu, Radek napisał: Czyli poza przepukliną OK:) Wychodzi na to, ze ok :) 1 Quote
Anula Posted May 18, 2018 Posted May 18, 2018 10 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał: Każdy nasz pies w podróży musi być bezpieczny,rzadko wozimy w moim kontenerku,zwykle są grzeczne,ma adresatkę i jeszcze na szelkach naklejony duży plaster, na nim namiary na mnie,tak na wszelki wypadek.Tak dostaje też karmę,którą jadł w dt,żeby bez problemów przejść już na ew inną karmę,zimą ubranko,bo plaskate,zwykle w krótkiej sierści muszą mieć ciepło. Dokładnie,my też tak robimy i przynajmniej jesteśmy spokojne,że psiak został wydany,zabezpieczony. Niekiedy z DS zdjęcia pokazane są ze zwykłą adresówką od kluczy,którą zawsze doczepia szafirka.Ale przynajmniej jest ta adresówka.Także bardzo pilnujemy czipu aby był zarejestrowany w Safe Animal.Jeżeli z różnych względów DS nie zarejestruje czipa same to robimy.Każdy psiak trafiający do DS ma wszczepiony czip. 1 Quote
MALWA Posted May 18, 2018 Author Posted May 18, 2018 3 godziny temu, Anula napisał: Dokładnie,my też tak robimy i przynajmniej jesteśmy spokojne,że psiak został wydany,zabezpieczony. Niekiedy z DS zdjęcia pokazane są ze zwykłą adresówką od kluczy,którą zawsze doczepia szafirka.Ale przynajmniej jest ta adresówka.Także bardzo pilnujemy czipu aby był zarejestrowany w Safe Animal.Jeżeli z różnych względów DS nie zarejestruje czipa same to robimy.Każdy psiak trafiający do DS ma wszczepiony czip. Jestem pewna, ze anecik powie rodzinie co jest wazne w bezpieczenstwie i opiece nad psem. Panstwo maja juz psiaka w domu, to i bezpieczenstwo nie jest im obce. Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Dzien dobry ! Za okolo 6 godzin Plaskaty zobaczy swoja nowa Rodzine :( 1 Quote
b-b Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Samych tylko wspaniałych dni z nową Rodzinką maluchu! Quote
Tyśka) Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 2 godziny temu, MALWA napisał: Za okolo 6 godzin Plaskaty zobaczy swoja nowa Rodzine :( To co to za smutna minka na końcu? Trzeba się cieszyć i zaciskać kciuki - ja to robię :) Quote
elik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 44 minuty temu, Anecik napisał: Czekamy w gotowości :) I w napięciu :) śliczny maluszek :) Szerokiej drogi kochanie do szczęścia! Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: To co to za smutna minka na końcu? Trzeba się cieszyć i zaciskać kciuki - ja to robię :) Pomylily mi sie minki.... Miala byc zadowolona :) Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Czekamy w gotowości :) Sliczny psiak ! I jakie ma ladne szeleczki w serduszka :) Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: :)) Zaciskam kciuki jeszcze mocniej :) I ja tez :) Quote
Poker Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Pojechał? Anecik pewnie topi się w morzu łez. Biedna. Quote
Anecik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Kostek Lejek pojechał :) Bardzo mili, ciepli ludzie. Przyjechali razem z córką. Wiem że Kostek, a właściwie to najprawdopodobniej Feluś będzie miał wspaniałą Rodzinę. Troszkę był nieswój ....ale wiadomo .....przyjechali jacyś ludzie ....no ale po co? I jeszcze na ręce biorą i miziają..... Powodzenia Chłopaku :) Rozliczenie Plaskatka: 20 - transport z Miedar 100 - hotelowanie 16 - odrobaczenie x 2 4 - książeczka 8 - transport do weta 76 - przegląd i szczepienie ----------------------------------------------- 224 zł Pan dał 300 zł - reszta na potrzebujące psiaki. mam rozumieć że pieniądze zostawić na sunię z chorymi oczkami? Czy jakaś inna decyzja? Plaskatek od Skarpety Plaskatych dostał szelki, smycz, obrożę i adresówkę. Dostał trochę suchego pokarmu, puszkę animondy i smaczki. Pan podziękował za Foresto więc nie będę doliczala do rachunku. 1 Quote
Anecik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 21 minut temu, Poker napisał: Pojechał? Anecik pewnie topi się w morzu łez. Biedna. A ja nie za wszystkimi buczę :) Córka Państwa chciała zobaczyć pozostałe psiaki więc beznadziejne zdjęcia grupowe :) 1 Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Kostek Lejek pojechał :) Bardzo mili, ciepli ludzie. Przyjechali razem z córką. Wiem że Kostek, a właściwie to najprawdopodobniej Feluś będzie miał wspaniałą Rodzinę. Troszkę był nieswój ....ale wiadomo .....przyjechali jacyś ludzie ....no ale po co? I jeszcze na ręce biorą i miziają..... Powodzenia Chłopaku :) Rozliczenie Plaskatka: 20 - transport z Miedar 100 - hotelowanie 16 - odrobaczenie x 2 4 - książeczka 8 - transport do weta 76 - przegląd i szczepienie ----------------------------------------------- 224 zł Pan dał 300 zł - reszta na potrzebujące psiaki. mam rozumieć że pieniądze zostawić na sunię z chorymi oczkami? Czy jakaś inna decyzja? Plaskatek od Skarpety Plaskatych dostał szelki, smycz, obrożę i adresówkę. Dostał trochę suchego pokarmu, puszkę animondy i smaczki. Pan podziękował za Foresto więc nie będę doliczala do rachunku. Szczescia w swojej Rodzinie Plaskatku ! Bra reprezentujaca Skarpete Plaskatych pisala, ze maluch dostanie wyprawke - jeszcze raz dziekuje. Co do pozostalej kwoty z tego co dal Pan Piotr, to zostaw prosze dla suni z chorymi oczkami. Quote
MALWA Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: A ja nie za wszystkimi buczę :) Córka Państwa chciała zobaczyć pozostałe psiaki więc beznadziejne zdjęcia grupowe :) Grupowe, czy nie, ale Plaskatego widac. Quote
elik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Na koncie Dramata jest 85,00 zł. Agnieszko, tą kwotę też przelać na konto suni z chorymi oczkami ? Quote
elik Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Miał maluch szczęście :) Niech cię już nigdy nie opuszcza! Quote
Ewa Marta Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Bądź szczęśliwy Dramacie-Kostku- Felusiu:) Na zdjęciach załapała sie też moja Betinka:) Quote
Recommended Posts