b-b Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: To mocno trzymam kciuki! Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Szczęścia w nowym domku! Kciuki zaciśnięte! Cieszę się ,że Sabunia już niedługo będzie w otoczeniu kochającej jej rodzinki :) Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze aby Bobik znalazł domek, Miki wyszła ze swojej cofki do ludzi...a aAbi wyszła ze schroniska. Quote
Alaskan malamutte Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze aby Bobik znalazł domek, Miki wyszła ze swojej cofki do ludzi...a aAbi wyszła ze schroniska. Bogduniu, czasem tak jest, że jeden psiak szybko znajdzie domek, drugi czeka..ale w końcu wszystkie znajdują i to super domki!! I na Bobiego i na Mikę przyjdzie czas. Abi.....na razie czeka....Pewnie i na nią przyjdzie pora... 1 Quote
Onaa Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Widzę że JUTRO to wielki dzień i dla Sabci i dla Bambi. Powodzenia Sabuniu w swoim domku:). 1 Quote
Patmol Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 jakie wy macie ładnie ubarwione psy, takie biszkopciki Quote
b-b Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 1 godzinę temu, Patmol napisał: jakie wy macie ładnie ubarwione psy, takie biszkopciki Tak teraz jakoś wyszło. Wczoraj przyszła wpłata od: Alaskan malamutte - 20zł Bardzo dziękujemy :) Quote
anica Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Zagladam i cieszę się bardzo ze szczęścia Sabci! i jeszcze ,szczęśliwego trzynastego, serdecznie dla Wszystkich, życzę 1 Quote
elik Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: Cieszę się ,że Sabunia już niedługo będzie w otoczeniu kochającej jej rodzinki :) Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze aby Bobik znalazł domek, Miki wyszła ze swojej cofki do ludzi...a aAbi wyszła ze schroniska. Wszystko w swoim czasie Bogduniu :) A ze szczęścia Sabuni też bardzo się cieszę :) 1 Quote
Havanka Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Saba i Bambi przywitają wiosnę w już nowych domach. Poczują zapach świeżej, zielonej trawy i radość ze spacerów. Żal tych, które nigdy tego nie doświadczą. Trzymam kciuki za szczęśliwą podróż do domu ! 1 Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Kochane kobiety, a Sabcia miała ogłoszenia? Jak tak, to czy jak ktoś będzie dzwonił to możecie pokazać moją Pchełkę? Jest dość podobna w typie... może się komuś spodoba... to szczeniaczka, a zasiedziała się w dotyczczasowym DT... Będę wdzięczna... bo już głowa pęka, gdzie można by ją wypromować...https://www.olx.pl/oferta/chodzaca-slodycz-malutka-sunia-w-typie-cairn-teriera-CID103-IDsLjOw.html Quote
Tola Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 20 godzin temu, b-b napisał: Cieszę się ,że Sabunia już niedługo będzie w otoczeniu kochającej jej rodzinki :) Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze aby Bobik znalazł domek, Miki wyszła ze swojej cofki do ludzi...a aAbi wyszła ze schroniska. Przyjdzie czas i na Bobika i na Mikę, widać potrzebują ciut więcej czasu, musimy razem z nimi trochę poczekać. A Abi jest w schronisku, może i ona będzie miała szansę na wyjście, bo inaczej czeka ją tam dożywocie. Quote
b-b Posted March 13, 2018 Author Posted March 13, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Kochane kobiety, a Sabcia miała ogłoszenia? Jak tak, to czy jak ktoś będzie dzwonił to możecie pokazać moją Pchełkę? Jest dość podobna w typie... może się komuś spodoba... to szczeniaczka, a zasiedziała się w dotyczczasowym DT... Będę wdzięczna... bo już głowa pęka, gdzie można by ją wypromować...https://www.olx.pl/oferta/chodzaca-slodycz-malutka-sunia-w-typie-cairn-teriera-CID103-IDsLjOw.html Jasne !Cudna jest! :) A może podmienię ogłoszenia Sabci jak już pojedzie do domku na Pchełki na Poznań? :) 2 godziny temu, Tola napisał: Przyjdzie czas i na Bobika i na Mikę, widać potrzebują ciut więcej czasu, musimy razem z nimi trochę poczekać. A Abi jest w schronisku, może i ona będzie miała szansę na wyjście, bo inaczej czeka ją tam dożywocie. Będzie miała Tolu ...bo ja jej tam nie zostawie tylko muszę poszukać pomocników do utrzymania suni w hoteliku ....bo sama nie dam rady. Quote
Tyśka) Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Jasne !Cudna jest! :) A może podmienię ogłoszenia Sabci jak już pojedzie do domku na Pchełki na Poznań? :) Dziękuję <3 Jeżeli będziesz mogła to będę wdzięczna... to 8msc dzieciak, a na razie cisza albo głupie telefony w środku nocy (o 2 w nocy!) z pretensją, że nikt nie odbiera za pierwszym razem (o tej porze!). Sunia jest w DT pod Lublinem (lubelskie), ale ogłoszenia w okolicy nie dają większych efektów... DZIĘKUJĘ :) Za Sabcię trzymam kciuki mocno! Fajnie, że wyszła ze schroniska i szybko została wypatrzona przez swoją Rodzinę :) Quote
anica Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Witam się u Sabci :) sprawdzam czy wszystko bez zmian! nadal mocno zaciśnięte Quote
Onaa Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Sabciu, to już dzisiaj, powodzenia malutka :)! Quote
b-b Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Czekam na wieści od Hani,że już pojechali. Quote
szafirka Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Sabcia ruszyła do swojego domu. Nie była zbyt kulturalna, bo Pani w ogóle ją nie interesowała, siedziała przy drzwiach i wypatrywała mojego męża, który wyszedł z pokoju. Nawet wybredna była - Pani przywiozła smaczki, a ona tego nie, tamtego nie, w końcu trzeci rodzaj jej się spodobał. Pani się tym wszystkim nie przejęła, zwróciła uwagę, że psiaki do dobrego szybko się przyzwyczajają i przywiązują. Pani bardzo miła, otwarta, pozytywna, świadoma. Doradziłam by nie stawali na siusianie po drodze, bo w końcu Poznań nie jest daleko, dałam też tymczasową adresówkę na wszelki wypadek. Sabcia odjechała na kolankach nowej Pańci :) buziaki malutka. 1 2 Quote
b-b Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 No malutka mam nadzieję, że już w swoim domku pokażesz jaka jesteś kochająca sunia :) 1 Quote
Onaa Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Ma Sabcia swój charakterek :D. Powodzenia w nowym domku ! 1 Quote
b-b Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Dnia 13.03.2018 o 19:39, Tyś(ka) napisał: Kochane kobiety, a Sabcia miała ogłoszenia? Jak tak, to czy jak ktoś będzie dzwonił to możecie pokazać moją Pchełkę? Jest dość podobna w typie... może się komuś spodoba... to szczeniaczka, a zasiedziała się w dotyczczasowym DT... Będę wdzięczna... bo już głowa pęka, gdzie można by ją wypromować...https://www.olx.pl/oferta/chodzaca-slodycz-malutka-sunia-w-typie-cairn-teriera-CID103-IDsLjOw.html https://www.olx.pl/oferta/spragniona-milosci-malutka-sunia-w-typie-cairn-teriera-CID103-IDszJfJ.html Powodzenia maleńka :) 1 Quote
b-b Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Z bazarku zrobionego przez uxmal przyszła dzisiaj wpłata w wysokości 198,60zł Jeszcze raz BARDZO DZIĘKUJEMY!!! :) Quote
uxmal Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Dziękuje b-b za informację . Dzisiaj wysłałam ostatni list z ubraniem. Teraz już naprawdę koniec :) 1 Quote
elik Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Sabcia to mądra sunia, będzie dobrze. Bądź szczęśliwa Sabuniu! 1 Quote
Tyśka) Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: https://www.olx.pl/oferta/spragniona-milosci-malutka-sunia-w-typie-cairn-teriera-CID103-IDszJfJ.html Powodzenia maleńka :) Dziękuję Ci :) Powodzenia, Sabciu! 1 Quote
Recommended Posts