Tianku Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Melduję się u Sabci trzymam kciuki za szczęśliwą podróż 1 Quote
Bogusik Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Otrzymałam sms od Toli,że o 8,15 Piotrek wyruszył z psiakami :) Szerokiej drogi! 1 Quote
Havanka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Sabunia już poza schronem ! Nareszcie zazna trochę ciepła tej mroźnej zimy. Sunieczko malutka, jeszcze wytrzymaj trudy podróży... Quote
szafirka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Sabcia z resztą psiaków już za Katowicami. Leży sobie cichutko, jeszcze pewnie nie wie, że teraz będzie już tylko lepiej. Fryzjer umówiony na czwartek. Quote
Havanka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 A teraz , po 2 godzinach, pewnie już grzeją się w domku u Szafirki. Quote
b-b Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 9 godzin temu, Tianku napisał: Melduję się u Sabci trzymam kciuki za szczęśliwą podróż Witaj Tianku u małej :) 7 godzin temu, Bogusik napisał: Otrzymałam sms od Toli,że o 8,15 Piotrek wyruszył z psiakami :) Szerokiej drogi! Dzięuję Bogusiu za informacje :) 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Powodzenia! Wszyscy trzymamy kciuki :) 6 godzin temu, Havanka napisał: Sabunia już poza schronem ! Nareszcie zazna trochę ciepła tej mroźnej zimy. Sunieczko malutka, jeszcze wytrzymaj trudy podróży... Wspaniale,ze już dzisiaj będzie spała w ciepełku. szkoda tylko tych wszystkich, które muszą sobie same radzić z zimnem :( 3 godziny temu, szafirka napisał: Sabcia z resztą psiaków już za Katowicami. Leży sobie cichutko, jeszcze pewnie nie wie, że teraz będzie już tylko lepiej. Fryzjer umówiony na czwartek. Będzie z niej po SPA małe bóstwo :) 38 minut temu, Havanka napisał: A teraz , po 2 godzinach, pewnie już grzeją się w domku u Szafirki. Wszystko możliwe. Ma Hania pełne ręce roboty ... Quote
Anula Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Szafirek już wyjechał ode mnie jest w drodze do domu.Sabcia spokojna bardzo ładna i malutka.Sierść terierowata. Zdjęcia nie udały się,dopiero w domu zauważyłam,że aparat był ustawiony na jakąś dziwną opcję. 1 2 Quote
b-b Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Dziękuję Anulko! To pierwsze zdjęcia maleńkiej na wolności :D Quote
szafirka Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Sabcia jest już w naszym domu. Jest urocza i taka ufna. Zjadła michę jedzonka i najważniejsze, że nie będzie już marzła. 1 Quote
Tyśka) Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Wspaniale, że już najedzona i rozgrzana :) I cieszę się, że jest ufną sunią. 1 Quote
b-b Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 55 minut temu, Onaa napisał: Bardzo ładna :). Mi się wszystkie psiaki podobają. Dla mnie nie ma nieładnych :D 47 minut temu, szafirka napisał: Sabcia jest już w naszym domu. Jest urocza i taka ufna. Zjadła michę jedzonka i najważniejsze, że nie będzie już marzła. To pewnie jest różnica Sabcia a Mika biedulka.... 45 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wspaniale, że już najedzona i rozgrzana :) I cieszę się, że jest ufną sunią. Ja też Justysiu. Wystarczy mi Mika. Dobrze,że chociaż Bobik się otwiera :) Quote
b-b Posted February 27, 2018 Author Posted February 27, 2018 Ciekawe jak tam psiaki. Śpią czy zwiedzają otoczenie :) Quote
Poker Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 b-busiu, nie mam nr konta do wpłaty na Sabunię. Quote
b-b Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 10 godzin temu, Poker napisał: b-busiu, nie mam nr konta do wpłaty na Sabunię. Wysyłałam wspólną dla darczyńców w niedzielę ale teraz wysłałam jeszcze raz . Może coś znowu dogo fiksuje :/ Dziękuję Poker! :) Quote
Tola Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Zaglądam z rana do Sabuni z zapytaniem, jak pierwsza noc w nowym życiu? Quote
b-b Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 5 minut temu, Tola napisał: Zaglądam z rana do Sabuni z zapytaniem, jak pierwsza noc w nowym życiu? Też jestem ciekawa. I gdyby nie to,że wiem ,że Hania ma pełne ręce roboty to już bym wisiała na telefonie ;) Quote
Tola Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 2 minuty temu, b-b napisał: Też jestem ciekawa. I gdyby nie to,że wiem ,że Hania ma pełne ręce roboty to już bym wisiała na telefonie ;) Musimy cierpliwie czekać, damy radę;) 1 Quote
anica Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Jestem i ja u dziewczynki, zapoznam się i zostaję :) ciepło się robi na sercu z każdego uratowanego istnienia! ale ta jest śliczniutka, szybko znajdzie domek, prawda? 1 Quote
Havanka Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Ja też zerkam do naszej dziewusi. Pierwsza ciepła noc w nowym miejscu już za sunią. Dziś zacznie się nowe życie ! Quote
Poker Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Może po południu czegoś się dowiemy jak Szafirka ogarnie całe towarzystwo. Quote
szafirka Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Saba nie mogła się nacieszyć zapachami trawy, spacerowała wszędzie, ale miała mnie cały czas na oku. Jest trochę nieśmiała, ale spragniona dotyku. Sabcia ma coś z łapką. Wczoraj w schronisku p. Piotr powiedział, że jakiś iny pies musiał ją dziabnąć, bo było trochę krwi, że zauważyli to i Saba dostała jakiś zastrzyk. Mam nadzieję, że łapka jest po prostu obolała, ale cała, jak ją dotykam i poruszam, to Saba mi jej nie wyrywa, nie skomli. Jutro skonsultuję to wetem. 1 1 Quote
Onaa Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Biedna Sabcia, to dobrze że już zaopiekowana. Ona taka mniejsza mi się wydaje niż na tych zdjęciach schroniskowych. A pycholek ma jak pluszowy miś. Quote
Recommended Posts