Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry w ten piękny świąteczny dzień :).

Niestety nie mogę napisać że w ciepły bo chociaż słoneczko wyszło u nas dzisiaj po południu to od wczoraj zimnawo i wietrzysko straszne wieje, a mówili że ma być 20 stopni ciepła w  Święta i Wiosna w pełni :) a  ja muszę rękawiczek szukać na spacer z psiakami to ja się pytam gdzie to ciepełko ?

Posted
3 godziny temu, Onaa napisał:

Dzień dobry w ten piękny świąteczny dzień :).

Niestety nie mogę napisać że w ciepły bo chociaż słoneczko wyszło u nas dzisiaj po południu to od wczoraj zimnawo i wietrzysko straszne wieje, a mówili że ma być 20 stopni ciepła w  Święta i Wiosna w pełni :) a  ja muszę rękawiczek szukać na spacer z psiakami to ja się pytam gdzie to ciepełko ?

Ciepło  od jutra, dziś trzeba jeszcze czekać.

Posted

Dzień dobryk,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,14_Ji_orig.

Zrobiła się piękna słoneczna ciepła pogoda :). 

Przyszły pieniążki dla Mufki od Czarnej Kafki k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig. - 10zł, ślicznie dziękuję :).

Dobrego udanego tygodnia Wam życzę :D.

Posted

Mufeczka wraz z kolegą pilnują domostwa :D.

Poniżej Mufcia ze swoją przyjaciółką :).

I wreszcie Mufeczka korzystająca z ciepłego słoneczka.

Pani Ewa z dt mi napisała, że Mufka pięknie chodzi bez smyczy, bardzo się pilnuje i na każde zawołanie przybiega :D.

Zuch panna - nic dodać nic ująć :).

kwi 1.jpg

kwi 2.jpg

kwi 3.jpg

kwi 4.jpg

kwi 5.jpg

• Like 2
Posted

Witam środowo    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,05_Lc_orig..

Wreszcie można się cieszyć ciepłem i słońcem :).

Jeśli chodzi o łapki Mufki to jedna jest bardziej krzywa, wet mówił że może to też być  jakiś stary uraz ale to i tak rtg by musiało być zrobione, ale Mufkę to nie boli, nie przeszkadza jej w chodzeniu, bieganiu, skakaniu. Jeśli by to była krzywica to teraz to chyba nic już się nie da zrobić :(.