Olena84 Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 2 godziny temu, agat21 napisał: jak najmniej okrucieństwa wobec zwierząt wokół.(~) (÷) (∆) żadnego! Quote
Elisabeta Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Zaglądam do Mufki. Życzę Wam pięknych Świąt Wielkanocnych. Quote
Nesiowata Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Witaj Mufiątko - nie przejmuj się niczym, jesteś śliczna. Quote
Nadziejka Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Mufeczko Mufinko Najlepsiutkiego Cudownego Domku Swojego Quote
Olena84 Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Wszystkiego najlepszego, miłych i pogodnych Świąt! Quote
Elisabeta Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Do słodkiej Mufki zaglądam w świąteczny czas. Miłego dnia dla Wszystkich. Quote
Onaa Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Dzień dobry w ten piękny świąteczny dzień :). Niestety nie mogę napisać że w ciepły bo chociaż słoneczko wyszło u nas dzisiaj po południu to od wczoraj zimnawo i wietrzysko straszne wieje, a mówili że ma być 20 stopni ciepła w Święta i Wiosna w pełni :) a ja muszę rękawiczek szukać na spacer z psiakami to ja się pytam gdzie to ciepełko ? Quote
zachary Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Będzie za dwa dni hihihi i będziesz szukała cienkiej kurteczki albo płaszczyka... Cierpliwości... kochana cioteczko. 1 1 Quote
Onaa Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 A Mufeczka i tak się cieszy jak widać na zdjęciu, które dzisiaj dostałam smsem :D. 1 1 Quote
Nesiowata Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 3 godziny temu, Onaa napisał: Dzień dobry w ten piękny świąteczny dzień :). Niestety nie mogę napisać że w ciepły bo chociaż słoneczko wyszło u nas dzisiaj po południu to od wczoraj zimnawo i wietrzysko straszne wieje, a mówili że ma być 20 stopni ciepła w Święta i Wiosna w pełni :) a ja muszę rękawiczek szukać na spacer z psiakami to ja się pytam gdzie to ciepełko ? Ciepło od jutra, dziś trzeba jeszcze czekać. Quote
Onaa Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Dzień dobry Zrobiła się piękna słoneczna ciepła pogoda :). Przyszły pieniążki dla Mufki od Czarnej Kafki - 10zł, ślicznie dziękuję :). Dobrego udanego tygodnia Wam życzę :D. Quote
Onaa Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Mufeczka wraz z kolegą pilnują domostwa :D. Poniżej Mufcia ze swoją przyjaciółką :). I wreszcie Mufeczka korzystająca z ciepłego słoneczka. Pani Ewa z dt mi napisała, że Mufka pięknie chodzi bez smyczy, bardzo się pilnuje i na każde zawołanie przybiega :D. Zuch panna - nic dodać nic ująć :). 2 Quote
agat21 Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Kochane śliczne suczydełko! Jak dobrze, że może w pełni korzystać z wiosny :) Quote
helli Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Fajna mordka, łapinki krzywe, bidne takie, czekamy na dom. 1 Quote
Livka Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Jaki luzik - piękne fotki :) Psinki wypoczywają w pełnym słońcu - cudo :) Quote
Tyśka) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Zaglądam do Muffinki radosnej psinki :) A może na te krzywe łapeńki można coś zaradzić? Pytalyście wetki o to? Quote
Onaa Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Witam środowo . Wreszcie można się cieszyć ciepłem i słońcem :). Jeśli chodzi o łapki Mufki to jedna jest bardziej krzywa, wet mówił że może to też być jakiś stary uraz ale to i tak rtg by musiało być zrobione, ale Mufkę to nie boli, nie przeszkadza jej w chodzeniu, bieganiu, skakaniu. Jeśli by to była krzywica to teraz to chyba nic już się nie da zrobić :(. Quote
Recommended Posts