anica Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 3 godziny temu, Onaa napisał: Dzień dobry :). Dosieńka taka niepozorna z wyglądu, ale serduszko ma wielkie :). Rozczulił mnie całkiem Twój opis anico jak wychodziłyście. Biedna pokorna przerażona istotka, poczuła dobre serca i poszła za nimi. Dzień dobry , miło że jesteś! :) mam wielką nadzieję ,ze oby dwie nasze dziewczynki ,znajdą "swoje domki" zostań z nami :) 2 godziny temu, Elisabeta napisał: Anico, dziękuję za zaproszenie do Dosi. A więc to jest nowa przyjaciółka Blekusia, o której pisała Anecik na jego wątku... Ślicznie dziękuję Elisabeto , że skorzystałaś , dobrze że jesteś z nami , zawsze to większe szanse na sukces :) 22 minuty temu, Madie napisał: Cześć, jestem z zaproszenia. Melduję się na Dosiowym wątku ;) Cześć Madie, pięknie dziękujemy że skorzystałaś z zaproszenia i jesteś u Dosi :) Quote
Olena84 Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 19 godzin temu, anecik napisał: Najbardziej pasuje jej Blekuś. 19 godzin temu, agat21 napisał: No, nie dziwię się, że przystojniak Blekuś wpadł jej w oko ;) Mam nadzieję, że się zaprzyjaźnią :) Jestem na zaproszenie Elisabety. Blekuś ma dobrą łapę do swoich hotelikowych kolegów i koleżanek, co którąś / któregoś polubi ten idzie do domu, więc i pewnie Dosia niedługo pójdzie;D. Mam też nadzieje, że i on w końcu sie nade mną ulituje i znajdzie dom;) 1 1 Quote
anica Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 4 godziny temu, Aska7 napisał: Przepraszam, że tak się tutaj głupio pytam , ale oblazłam całe dogo i nijak nie mogę trafić na wątek "Przyjmę fanty na bazarek", bo mam ich trochę i szukam chętnego. Jeśli ktoś kumaty to proszę o link. ... od tego jest dogo, gdzieś też mi się plątał? jak znajdę to dam znać , może Kioyshi przyjmie? 4 godziny temu, agat21 napisał: Jak Dosieczka się miewa? Przyjaźń z Blekusiem się dociera? ;)) ... cieszę się ,że jednak Blekuś ją zauroczył, bo te jej pogryzione uchole, wyraźnie pokazują ,że ... musiała nie raz być pogryziona :( ... muszę poznać Blekusia :) Quote
Olena84 Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 8 minut temu, anica napisał: ... od tego jest dogo, gdzieś też mi się plątał? jak znajdę to dam znać , może Kioyshi przyjmie? ... cieszę się ,że jednak Blekuś ją zauroczył, bo te jej pogryzione uchole, wyraźnie pokazują ,że ... musiała nie raz być pogryziona :( ... muszę poznać Blekusia :) proszę: Quote
agat21 Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 37 minut temu, Olena84 napisał: Jestem na zaproszenie Elisabety. Blekuś ma dobrą łapę do swoich hotelikowych kolegów i koleżanek, co którąś / któregoś polubi ten idzie do domu, więc i pewnie Dosia niedługo pójdzie;D. Mam też nadzieje, że i on w końcu sie nade mną ulituje i znajdzie dom;) Oj co racja to racja! Chyba i pora wreszcie na niego :) Quote
uxmal Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: proszę: Ma gust dziewczyna ;) Blekusia uśmiech jest uroczy. Quote
Figunia Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Dosia mnie tez zauroczyla. Jeszcze biedniusia, bo smutna i niepewna siebie ale to kwestia czasu i bedziemy cieszyc serca radykalna przemiana. Oby tez nie czekala zbyt dlugo na swojego Ludzia I DS! Quote
anica Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 18 godzin temu, Olena84 napisał: proszę: Dziękuję ,Oleńko :) przyznaję , ma Dosia dobry gust 17 godzin temu, agat21 napisał: Oj co racja to racja! Chyba i pora wreszcie na niego :) ... racja! ...i dobry pomysł! 17 godzin temu, Bgra napisał: Z zaproszenia przywitam się i wrócę :) Witaj ,Bożenko i wracaj do nas, kochana 13 godzin temu, Figunia napisał: Dosia mnie tez zauroczyla. Jeszcze biedniusia, bo smutna i niepewna siebie ale to kwestia czasu i bedziemy cieszyc serca radykalna przemiana. Oby tez nie czekala zbyt dlugo na swojego Ludzia I DS! Witaj Anusiu u Dosi Quote
ania75 Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Jestem i ja u ślicznej dziewczyny. Poproszę nr konta - podrzucę grosik 1 Quote
anica Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Witamy kolejny ,zimny dzień :) ale dzisiaj ,tak mi się ciepło jak pomyślałam...a Dosia zaopiekowana 21 godzin temu, ania75 napisał: Jestem i ja u ślicznej dziewczyny. Poproszę nr konta - podrzucę grosik Pięknie , dziękujemy Aniu, już pędzę z numerem konta Quote
Anecik Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Dosia dziękuje za odwiedziny :) Z psiakami nadal bez zmian - lekka obawa.....Ale wszystko zmierza u dobremu. Bardzo spolegliwa, uległa wobec człowieka. Jutro umówię z wetem termin sterylki. 1 Quote
anica Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Przywitam się ciepło w ten mroźny dzionek to będziemy trzymać kciuki, żeby pieniążków nazbierać...już nie wiem gdzie ich szukać! w poniedziałek zabieram się za nowe zaproszenia :) a ile u Was kosztuje sterylka? Quote
Gabi79 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 2 godziny temu, anica napisał: Przywitam się ciepło w ten mroźny dzionek to będziemy trzymać kciuki, żeby pieniążków nazbierać...już nie wiem gdzie ich szukać! w poniedziałek zabieram się za nowe zaproszenia :) a ile u Was kosztuje sterylka? Nie wiem dokładnie ile u nas kosztuje sterylka. Może ktoś z deklarowiczów Sterylkowej Skarpety mógłby Dosię zgłosić. Dosieńko, głaski dla Ciebie!!! Quote
anica Posted February 25, 2018 Author Posted February 25, 2018 Gabrysiu a masz może linka do skarpety sterylkowej? może ktoś nam pomoże? Quote
b-b Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 6 godzin temu, Gabi79 napisał: Nie wiem dokładnie ile u nas kosztuje sterylka. Może ktoś z deklarowiczów Sterylkowej Skarpety mógłby Dosię zgłosić. Dosieńko, głaski dla Ciebie!!! Też o tym pomyślałam :) U nas 350zł+badania krwi około 100zł te rozbudowane. Quote
konfirm31 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Chętnie zgłoszę,bo jestem płatnikiem Akcji, o ile nie ma ograniczeń co do ilości zgłaszanych przez jedną osobę suń. Zobowiązałam się, że zgłoszę Mufkę. Może Elik się wypowie? Quote
Gabi79 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 8 minut temu, anica napisał: Gabrysiu a masz może linka do skarpety sterylkowej? może ktoś nam pomoże? Proszę Aniu 2 minuty temu, konfirm31 napisał: Chętnie zgłoszę,bo jestem płatnikiem Akcji, o ile nie ma ograniczeń co do ilości zgłaszanych przez jedną osobę suń. Zobowiązałam się, że zgłoszę Mufkę. Może Elik się wypowie? Byłoby wspaniale, gdyby udało Ci się zgłosić Dosię Quote
elik Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 31 minut temu, konfirm31 napisał: Chętnie zgłoszę,bo jestem płatnikiem Akcji, o ile nie ma ograniczeń co do ilości zgłaszanych przez jedną osobę suń. Zobowiązałam się, że zgłoszę Mufkę. Może Elik się wypowie? Mufkę już zgłosiłaś 15.02. :) Myślę, że jak w marcu zgłosisz Dosię to będzie ok :) Quote
konfirm31 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 53 minuty temu, elik napisał: Mufkę już zgłosiłaś 15.02. :) Myślę, że jak w marcu zgłosisz Dosię to będzie ok :) To nie Mufka, tylko ciężarna sunia u Sylwiji, po sterylce aborcyjnej, w trybie cito. Mufka, jest jeszcze w Radysach i chyba wyjedzie na początku marca, bo wcześniej nie ma transportu. Czyli Dosia , to by była trzecia. Nie wiem, czy tak może być? Quote
Tyśka) Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 12 minut temu, konfirm31 napisał: Nie wiem, czy tak może być? Jeżeli nie ma nic w regulaminie to chyba może być...? :) Quote
elik Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 35 minut temu, konfirm31 napisał: To nie Mufka, tylko ciężarna sunia u Sylwiji, po sterylce aborcyjnej, w trybie cito. Mufka, jest jeszcze w Radysach i chyba wyjedzie na początku marca, bo wcześniej nie ma transportu. Czyli Dosia , to by była trzecia. Nie wiem, czy tak może być? Masz rację :) W tym roku zgłaszałaś tą sunie ze stacji od Sylwii - to było w styczniu. Możesz zgłosić Dosię. Quote
Recommended Posts